Sublime Comporta - een luxueus toevluchtsoord in het hart van Portugal

Het serene kustplaatsje Comporta in Portugal heeft altijd al een bijzondere aantrekkingskracht gehad op diegenen die op zoek zijn naar de idyllische sfeer van een vissersdorp dat ergens in de tijd vergeten is. Minder dan twee uur rijden ten zuiden van Lissabon, biedt dit charmante dorp een prachtig rustiek-chique toevluchtsoord voor degenen die erin slagen er te komen. Een van de verborgen juweeltjes van deze plek is het Sublime Comporta Country Retreat & SPA, een prachtig pand met 14 kamers dat een waar toevluchtsoord is, omgeven door niets anders dan glooiend zand, groene rijstvelden en dennenbossen.

Sublime Comporta is genesteld op een prachtig landgoed van 17 hectare, omringd door golvende parasoldennen en kurkbomen, wilde zandduinen, prachtige rijstvelden en meer dan 60 km ongerepte, witte zandstranden. Het is een magische, ongerepte plek die een unieke ervaring biedt aan haar gasten. De kamers, suites en villa's zijn verspreid over verschillende gebouwen, wat bijdraagt aan de intimiteit van het hotel. Het hotel heeft 23 kamers en suites en 22 villa's met twee tot vijf slaapkamers in cabana-stijl. Elke villa heeft een privézwembad, een open haard, verschillende terrassen en grote buitenruimtes.

Het resort heeft een rustiek-chique uitstraling en is langzaam uitgegroeid met een mooie lijst van luxe voorzieningen. Vorig jaar werden de villa's met meerdere kamers uitgerust met een eigen zwembad. Dit jaar heeft Sublime maar liefst 9 biologische dompelbadsuites toegevoegd en het is een van de allereerste retraites in Europa die dat doet. Er zitten geen chemicaliën in het water omdat er waterflora in en rond het zwembad is geplant, waarbij ander biomateriaal in het water wordt gemengd om het op natuurlijke wijze schoon te houden.

Naast de zwembaden biedt Sublime Comporta ook een eigen biologische tuin, een nieuwe fitnessruimte met pilates- en yogastudio en een paddleboardbaan. Een van de andere nieuwe toevoegingen aan het resort is de Food Circle, een kokstafelervaring met 12 zitplaatsen die deze zomer werd geïntroduceerd. Het biedt een intieme sfeer in het hart van de tuin van het resort en een menu met 9 tot 12 gangen, alles uitsluitend bereid met open haard.

Gasten kunnen ook genieten van de culinaire hoogstandjes van Portugal in Sem Porta, het hoofdrestaurant van het resort. Voor een absoluut unieke ervaring kunnen gasten dineren in het midden van de organische ervaringstuin bij The Food Circle. Een andere optie is Tasca da Comporta, een seizoensgebonden buitenrestaurant waar je kunt genieten van de klassieke Portugese petiscos.

Om de geest en het lichaam in lijn te brengen en het verblijfnog ontspannender te maken, biedt Sublime Comporta een voortreffelijke spa en gerelateerde wellnesservaringen. Het resort biedt ook verschillende activiteiten en ervaringen aan, zowel in het hotel als in Comporta, om het verblijf van de gasten onvergetelijk te maken.

Sublime Comporta is meer dan alleen een resort; het is een ervaring die de gasten onderdompelt in de rust en schoonheid van de natuur, terwijl ze genieten van de luxe en het comfort van een eersteklas resort. Het is een plek waar men kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kan genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Het resort heeft ook speciale aanbiedingen om het verblijf van de gasten nog aangenamer te maken. De 'Family Days' aanbieding is een van de vele speciale aanbiedingen die het resort biedt. Het is een perfecte gelegenheid voor gezinnen om wat kwaliteitstijd door te brengen in de prachtige omgeving van het resort. Andere aanbiedingen zijn onder andere paardrijden langs de rijstvelden en stranden, de 'Sublime Romance' voor een perfect romantisch uitje, en de '3 Day Escape' voor degenen die zich willen opladen en verjongen.

Sublime Comporta is een plek die de schoonheid van de natuur viert en haar gasten een unieke en onvergetelijke ervaring biedt. Het is een plek waar luxe en comfort samenkomen met de rust en sereniteit van de natuur, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord. Met zijn prachtige locatie, eersteklas voorzieningen en toegewijde service, is Sublime Comporta echt een sublieme ervaring.

  • Accommodatie: Het resort biedt een verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden, waaronder 23 kamers en suites en 22 villa's met twee tot vijf slaapkamers in cabana-stijl. Elke villa heeft een privézwembad, een open haard, verschillende terrassen en grote buitenruimtes.

  • Sem Porta Restaurant: Dit is het hoofdrestaurant van het resort, waar gasten kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes van Portugal. Het restaurant biedt een unieke eetervaring in een ontspannen en elegante omgeving.

  • The Food Circle: Dit is een unieke eetervaring waarbij gasten kunnen dineren in het midden van de organische ervaringstuin van het resort. Het biedt een intieme sfeer en een menu met 9 tot 12 gangen, allemaal uitsluitend bereid met een open haard.

  • Tasca da Comporta: Dit is een seizoensgebonden buitenrestaurant waar gasten kunnen genieten van de klassieke Portugese petiscos. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de lokale keuken.

  • Sublime Spa: Dit is een plek waar gasten hun geest en lichaam in lijn kunnen brengen en hun verblijf nog ontspannender kunnen maken. Het resort biedt een verscheidenheid aan wellnesservaringen, waaronder massages, lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en meer.

  • Fitnessruimte met pilates- en yogastudio: Voor degenen die tijdens hun verblijf actief willen blijven, biedt het resort een volledig uitgeruste fitnessruimte en een studio voor pilates en yoga.

  • Paddleboardbaan: Voor de avontuurlijke gasten biedt het resort een paddleboardbaan waar gasten kunnen genieten van deze leuke en opwindende activiteit.

  • Biologische tuin: Het resort heeft een eigen biologische tuin waar veel van de ingrediënten voor de gerechten in de restaurants vandaan komen. Het is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

  • Biologische dompelbadsuites: Deze zijn een van de nieuwste toevoegingen aan het resort. Er zitten geen chemicaliën in het water omdat er waterflora in en rond het zwembad is geplant, waarbij ander biomateriaal in het water wordt gemengd om het op natuurlijke wijze schoon te houden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...