Belmond Las Casitas: een afgelegen toevluchtsoord in de prachtige Colca-kloof, Peru

Als je op zoek bent naar de ultieme ontsnapping naar een afgelegen paradijs, waar je kunt genieten van een prachtige spa en de pure schoonheid en traditionele charme van Peru kunt ervaren, dan is er geen betere plek dan Belmond Las Casitas. Dit verborgen juweeltje ligt ongeveer 100 mijl ten noorden van Arequipa, de adembenemende 'Witte Stad'.

Belmond Las Casitas verwelkomt gasten met 20 exclusieve bungalows, elk met een adembenemend uitzicht op de pittoreske Colca-kloof. Naast het prachtige landschap, biedt de accommodatie ook een buitenzwembad, een weelderige moestuin en zelfs een boerderij waar biologische producten worden verbouwd voor de keuken. Een verfrissende duik in het zwembad en het genieten van gezonde lekkernijen gaan hier hand in hand.

Verveling is hier ondenkbaar, omdat er altijd een breed scala aan activiteiten wordt aangeboden bij Belmond Las Casitas. Gasten kunnen genieten van paardrijden, wandelen door de prachtige Colca Canyon, vogels spotten en zelfs alpaca's voeden. Er is voor elk wat wils om de adembenemende omgeving te verkennen en te ervaren.

Maar dat is nog niet alles! Voor diegenen die ontspanning zoeken na alle avonturen, is een bezoek aan de prachtige Samay Spa een absolute aanrader. Deze unieke spa maakt gebruik van aromatische oliën en heilige cocabladeren, gebaseerd op oude Peruaanse rituelen en remedies, om hoofdpijn, slapeloosheid en vermoeidheid te verlichten. De kenmerkende Altitude Massage is een must-do voor bijna iedereen die hier verblijft.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het charmante Curiña-restaurant van het resort een culinair avontuur met inheemse stoofschotels, paarse maïs en pittige aji-pepers. Na het diner kunnen gasten ontspannen en genieten van een goed gesprek in de Puccq'io-bar, waar een uitgebreide selectie wijnen en verse cocktails hen de hele nacht gezelschap zal houden.

Belmond Las Casitas is echt een ontsnapping naar het paradijs, waar gasten kunnen genieten van de betoverende schoonheid van de Colca-kloof, verwend worden in de spa, culinaire hoogstandjes kunnen proeven en onvergetelijke avonturen kunnen beleven in Peru.

Met betrekking tot essentiële informatie en extra details, is het belangrijk op te merken dat de prijzen bij Belmond Las Casitas variëren, afhankelijk van het gekozen verblijf en de seizoenen. Het is raadzaam om de meest recente informatie te raadplegen en rekening te houden met de valutakoersen bij het omrekenen van bedragen naar euro (€). Daarnaast is het handig om te weten dat de gewichten worden uitgedrukt in kilogram (kg) en de snelheden in kilometers per uur (km/u).

Naast de overvloed aan activiteiten en de prachtige spa, biedt Belmond Las Casitas ook unieke ervaringen, zoals het observeren van de majestueuze condors die opstijgen vanuit de diepten van de Colca-kloof. Dit is een adembenemend schouwspel dat de natuurlijke pracht van de regio echt tot leven brengt.

Bovendien staat Belmond Las Casitas bekend om zijn inzet voor duurzaam toerisme en lokale gemeenschappen. Het resort ondersteunt lokale projecten en initiatieven en biedt gasten de mogelijkheid om de Peruaanse cultuur en tradities van dichtbij te ervaren.

Belmond Las Casitas biedt een onvergetelijke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar rust, schoonheid en een diepe verbinding met de natuur en de cultuur van Peru. Van de exclusieve bungalows met adembenemend uitzicht, de diverse activiteiten en de ontspannende spa tot de culinaire hoogstandjes en de betrokkenheid bij duurzaamheid, dit afgelegen toevluchtsoord in de prachtige Colca-kloof belooft een onvergetelijke en verrijkende reiservaring.

Accommodatie:

 • 20 exclusieve bungalows met adembenemend uitzicht op de pittoreske Colca-kloof.
 • Elke bungalow is ontworpen om een afgelegen toevluchtsoord te bieden, met luxe voorzieningen en comfortabele inrichting.


Faciliteiten:

 • Buitenzwembad, perfect om af te koelen en te ontspannen terwijl je geniet van het prachtige landschap.
 • Moestuin, waar biologische producten worden verbouwd voor de keuken, waardoor verse en gezonde gerechten worden geserveerd.
 • Boerderij, waar gasten kunnen ontdekken hoe lokale producten worden geteeld en misschien zelfs deelnemen aan de activiteiten.


Activiteiten:

 • Paardrijden, een geweldige manier om de omgeving te verkennen en te genieten van de prachtige natuur.
 • Wandelen door de Colca Canyon, een adembenemend avontuur dat je meeneemt door een van 's werelds diepste kloven.
 • Vogels spotten, waarbij je de kans krijgt om de majestueuze condors te zien opstijgen vanuit de diepten van de kloof.
 • Alpacavoeding, een unieke ervaring waarbij je deze schattige dieren kunt voeden en van dichtbij kunt bewonderen.


Spa:

 • Samay Spa, een prachtige spa met een focus op oude Peruaanse rituelen en remedies.
 • Gebruik van aromatische oliën en heilige cocabladeren om hoofdpijn, slapeloosheid en vermoeidheid te verlichten.
 • Kenmerkende Altitude Massage, een must-do behandeling voor totale ontspanning en verjonging.


Restaurants:

 • Curiña Restaurant, waar gasten kunnen genieten van inheemse stoofschotels, paarse maïs en pittige aji-pepers.
 • Bar Puccq'io, een gezellige bar waar een uitgebreide selectie wijnen en verse cocktails worden geserveerd.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...