Ontsnap aan de echte wereld op de zalige COMO Parrot Cay

COMO Parrot Clay is een tropisch toevluchtsoord gelegen op een klein atol van de prachtige Turks- en Caicoseilanden. Het resort biedt uitzonderlijke gastvrijheid die past bij de sublieme natuurlijke schoonheid van het privé-eiland. Met witte zandstranden en helderblauw water biedt dit prachtige resort gasten de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van schone witte decors en eenvoudige teakhouten meubels.

Naast ontspannen op het strand en genieten van het goede leven, biedt het resort yoga en Ayurvedische therapieën om de ziel en geest te herstellen. Gasten kunnen ook genieten van een luie dag in een comfortabele hangmat. Voor de avontuurlijke gasten zijn er activiteiten zoals windsurfen, zeilen op een catamaran en duiken.

De eetervaring bij COMO Parrot Clay is ook onvergetelijk, met verschillende lokale delicatessen en wereldwijde gerechten uit Thailand, Japan en Italië die uw pallets zullen prikkelen. Het diner kan genoten worden bij het zwembad, wat zorgt voor een prachtig uitzicht en een heerlijke sfeer.

COMO Shambhala Spa is een must-visit voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en rust. De spa biedt Ayurvedische therapieën, massages en schoonheidsbehandelingen. De fitnessruimte van het resort is volledig uitgerust en biedt ook yogalessen.

Het resort beschikt over 72 kamers, suites en villa's, elk met een balkon of terras met uitzicht op de oceaan of het landschap van het eiland. De kamers zijn ingericht met natuurlijke materialen en beschikken over handgemaakte meubels en teakhouten vloeren.

Het resort beschikt ook over een fitnesscentrum, tennisbanen en een bibliotheek voor degenen die zich graag bezighouden met sporten en lezen. Het personeel is attent en behulpzaam, waardoor gasten zich meteen thuis voelen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten accommodaties, variërend van kamers tot suites en privévilla's. Elke kamer is prachtig ingericht met eenvoudige, moderne meubels en beschikt over een eigen balkon of terras met uitzicht op de tuinen, het zwembad of de oceaan. Sommige kamers hebben ook een eigen dompelbad en een volledig uitgeruste keuken.

Voor degenen die op zoek zijn naar een romantisch uitje, biedt het resort speciale huwelijksreispakketten en romantische diners op het strand. Het resort is ook populair voor bruiloften en biedt verschillende locaties voor bruiloften en recepties, waaronder het strand en de tuinen.

Bars en Restaurants:

  • Lotus restaurant: biedt zowel ontbijt, lunch als diner met een menu van gezonde en verse gerechten uit de Caraïben en internationale gerechten. Het restaurant biedt ook glutenvrije, vegetarische en veganistische opties.
  • Terrace restaurant: biedt gasten een ontspannen sfeer met uitzicht op de turquoise zee en serveert internationale gerechten, zoals pasta, pizza en visgerechten. Het restaurant heeft ook een gezellige bar voor een drankje voor of na het diner.
  • Pool Bar: biedt een verscheidenheid aan drankjes en cocktails, evenals lichte maaltijden en snacks bij het zwembad.
  • COMO Beach Club: ligt op het afgelegen deel van het eiland en biedt gasten een unieke dinerervaring op het strand met live muziek en een gevarieerd menu van verse zeevruchten en internationale gerechten.


Faciliteiten:

  • COMO Shambhala Spa: een bekroonde spa die een breed scala aan holistische therapieën en behandelingen biedt om het welzijn van gasten te bevorderen. De spa heeft een overloopzwembad, yoga- en meditatieruimtes, een fitnessruimte en stoomkamers.
  • Privéstrand: het resort heeft een uitgestrekt privéstrand met kristalhelder water en wit zand, perfect om te zonnen, te zwemmen en te snorkelen.
  • Fitnesscentrum: biedt een volledig uitgeruste fitnessruimte met de nieuwste apparatuur en gewichten.
  • Watersporten: gasten kunnen genieten van activiteiten zoals kajakken, paddleboarding, windsurfen en zeilen.
  • Tennisbanen: er zijn twee verlichte tennisbanen beschikbaar voor gasten die graag een potje willen spelen.


Activiteiten:

  • Yoga en meditatielessen: het resort biedt dagelijks yoga- en meditatielessen op het strand en in de openlucht yogapaviljoen.
  • Duiken en snorkelen: de omgeving van het eiland biedt uitstekende mogelijkheden voor duiken en snorkelen in de kristalheldere wateren van de Caribische Zee.
  • Excursies: het resort biedt verschillende excursies aan, zoals boottochten naar nabijgelegen eilanden, bezoeken aan lokale dorpen en natuurwandelingen.


COMO Parrot Clay is de ideale plek voor diegenen die willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en willen genieten van de serene schoonheid van de natuur in combinatie met luxe en comfort. Met zijn uitgebreide faciliteiten, prachtige accommodaties en ongerepte stranden is het resort een must-visit bestemming voor elke reiziger die op zoek is naar een tropisch paradijs.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...