Extreem populaire plekken over de hele wereld voor waterliefhebbers

Water heeft een kalmerende werking en geeft energie aan onze ziel. Als waterliefhebber zijn er talloze bestemmingen in de wereld die de rust, helderheid en tevredenheid bieden die we zoeken. Sri Lanka is een tropisch paradijs aan de Indische Oceaan met een ontspannen sfeer en vriendelijke mensen. Er zijn vele prachtige stranden, waaronder Hikkaduwa, Mirissa, Dickwella, Weligama, Koggala, Induruwa, Bentota, Negombo, Trincomalee, Mount Lavinia en Arugam Bay.

Sydney, Australië biedt meer dan 100 stranden voor toeristen, variërend van afgelegen, rustige plekken tot drukke surfstranden, zoals Manly Beach, Bondi Beach, Tamarama Beach, Nielsen Park Beach, Bronte Beach, Shelly Beach en Balmoral. Barcelona is een kosmopolitische stad met vele prachtige stranden, zoals Nova Icaria, Barceloneta Beach, Mar Bella, Ocata Beach, Bogatell Beach, St. Pol de Mar Beach, Caldetes Beach, Sitges Beach, Castelldefels Beach en Garraf Beach.

Los Angeles biedt prachtige stranden, zoals El Matador State Beach, El Porto Beach, Zuma Beach, Surfrider Beach, Abalone Cove Ecological Reserve, County Line Beach, Santa Monica State Beach, Leo Carrillo State Beach, Venice Beach en Hermosa Beach. Daarnaast kunnen waterliefhebbers genieten van wakeboarden bij Aerial Wakeboarding, met watertorens voor alle vaardigheidsniveaus. Maui is een Hawaïaans eiland dat bekend staat om zijn Haleakala-vulkaan en prachtige stranden, waaronder Kapalua Bay Beach, Kahekili Beach Park, Napili Bay Beach, Baldwin Beach Park, Makena Beach State Park, Keawakapu Beach, Hamoa Beach, Oneuli Beach, Olowalu, Ulua Beach en Koki Beach.

Rio De Janeiro is de meest bezochte toeristische locatie op het zuidelijk halfrond en heeft prachtige stranden, zoals Copacabana Beach, Ipanema Beach, Praia Vermelha Beach, Barra da Tijuca Beach, Costa Verde en Prainha Beach. Geniet van de schoonheid van de natuur en beleef een onvergetelijke vakantie op deze uitzonderlijke bestemmingen.

In Sri Lanka zijn er naast de prachtige stranden ook andere wateractiviteiten beschikbaar, zoals surfen, duiken, walvissen spotten en snorkelen. Er zijn tal van bedrijven die deze activiteiten aanbieden en de meeste stranden hebben winkels waar u alle benodigde uitrusting kunt huren. Sydney biedt naast de stranden ook een aantal watersportactiviteiten, zoals surfen, kajakken, paddle-boarding en jetskiën. Er zijn ook verschillende strandclubs en restaurants waar u kunt ontspannen en genieten van de zonsondergang.

Barcelona is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers vanwege de warme temperaturen en het kalme water van de Middellandse Zee. Naast de stranden zijn er ook watersportactiviteiten zoals windsurfen, kajakken en jetskiën beschikbaar. Los Angeles biedt ook verschillende watersporten, zoals surfen, paddle-boarding en kajakken. Er zijn ook veel strandclubs en restaurants waar u kunt genieten van heerlijk eten en drankjes terwijl u uitkijkt op de oceaan.

Maui biedt ook verschillende watersporten, zoals surfen, kajakken en snorkelen. Er zijn ook veel bedrijven die walvissen spotten en boottochten aanbieden om de prachtige kustlijn te verkennen. En natuurlijk is er de Haleakala-vulkaan die een geweldige plek is om te wandelen en de prachtige zonsopgang te bekijken.

In Rio De Janeiro kunt u naast zonnebaden en zwemmen ook watersporten zoals surfen en stand-up paddle-boarding beoefenen. Er zijn ook tal van boottochten die u kunt maken om de prachtige kustlijn van de stad te verkennen en te genieten van het uitzicht op de stad vanaf de oceaan. 

  1. Great Barrier Reef, Australië: Het Great Barrier Reef is een van de meest iconische locaties in Australië. Dit prachtige rif strekt zich uit over meer dan 2.000 kilometer langs de noordoostkust van Australië en biedt bezoekers de mogelijkheid om te duiken en te snorkelen om de kleurrijke koralen en de ongelooflijke zeebewoners te zien die daar wonen.

  2. Bora Bora, Frans-Polynesië: Dit kleine eiland in Frans-Polynesië staat bekend om zijn kristalheldere lagune en witte zandstranden. Bezoekers kunnen genieten van snorkelen, duiken, paddleboarden en kajakken, terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op de bergen en het turkooisblauwe water.

  3. Maldiven: De Maldiven zijn een tropisch paradijs van meer dan duizend koraaleilanden die zich uitstrekken over de Indische Oceaan. De kristalheldere wateren zijn perfect om te snorkelen en duiken, terwijl de witte zandstranden de perfecte plek zijn om te ontspannen en te zonnebaden.

  4. Maui, Hawaï: Maui is een eiland in Hawaï dat bekend staat om zijn prachtige stranden en de Haleakala-vulkaan. Bezoekers kunnen genieten van surfen, kajakken, snorkelen en paddleboarden terwijl ze genieten van het spectaculaire landschap.

  5. Miami, Florida: Miami is een bruisende stad aan de kust van Florida en staat bekend om zijn prachtige stranden en watersportactiviteiten. Bezoekers kunnen genieten van jetskiën, parasailen, paddleboarden en nog veel meer terwijl ze genieten van de warme zon en het heldere water.

  6. Phuket, Thailand: Phuket is een eiland in Thailand dat bekend staat om zijn prachtige stranden en turquoise wateren. Bezoekers kunnen genieten van duiken, snorkelen, kajakken en nog veel meer terwijl ze genieten van de ongelooflijke natuurlijke schoonheid van de omgeving.

  7. Bali, Indonesië: Bali staat bekend om zijn surfstranden en is een van de meest populaire surfbestemmingen ter wereld. Het eiland heeft een warm en tropisch klimaat, perfect om te surfen, snorkelen, duiken en andere watersporten. Populaire stranden zijn onder andere Kuta, Uluwatu, Padang Padang en Bingin.

  8. Cancun, Mexico: Cancun is een tropische bestemming met prachtige stranden en helderblauw water. Het is een populaire bestemming voor duiken en snorkelen vanwege de grote verscheidenheid aan zeedieren en koraalriffen. Cancun heeft ook tal van watersportactiviteiten, waaronder parasailing, jetskiën en paddleboarding.

  9. Maldiven: De Maldiven zijn een verzameling van 26 atollen en meer dan 1000 eilanden in de Indische Oceaan. Het kristalheldere water en de witte zandstranden maken het een populaire bestemming voor duiken, snorkelen en zwemmen met haaien en manta s. Het is ook een ideale plek voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en luxe op afgelegen eilanden.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...