10 dingen om te doen tijdens een jachtcharter in Palm Beach

Palm Beach is een populaire jachtbestemming met exclusieve postcodes en 200 km aan schilderachtige wateren. Een jachtcharter in deze regio biedt de mogelijkheid om te winkelen, surfen, duiken, de kunstscene te verkennen, polowedstrijden bij te wonen en te ontspannen aan boord van een luxe jacht. Als je een jachtcharter in Florida plant tijdens de Palm Beach Boat Show, zijn er vijf must-do'sdie je niet mag missen.

Palm Beach herbergt historische bezienswaardigheden zoals het Flagler Museum, het beroemde landgoed van oliemagnaat Henry Flagler, met 75 kamers, rondleidingen en tentoonstellingen over de vergulde tijd van Amerika. Langs de met palmbomen omzoomde straten vind je ook luxe boetieks en winkelcentra, zoals Worth Avenue, ontworpen door architect Addison Mizner in zijn kenmerkende Mediterranean Revival-stijl. The Breakers, een Italiaans renaissancistisch pand uit 1896 met sierlijke beschilderde plafonds, koninklijke kroonluchters en prachtige muurschilderingen, is een iconisch monument dat je moet zien tijdens je jachtcharter in Palm Beach. Op zondag verandert de Circle Room in een gastronomische vertoning van gebak, omeletten op bestelling, kaviaar, snijstations en onbeperkte champagne.

Voor golfers is Palm Beach ook een ideale bestemming, met twee kampioenschapsbanen bij The Breakers, één bij de North Palm Beach Country Club en één op de West Palm Beach Golf Course. Voor exclusieve toegang tot de Seminole Golf Course in Juno Beach, naast de oceaan, kun je je kapitein vragen om dit te regelen. Tijdens een winterjachtcharter kun je een wedstrijd bijwonen in de International Polo Club.

Een van de grootste attracties van Palm Beach zijn de prachtige mega-herenhuizen langs de kust. Je kunt deze vanaf het dek van je luxe jacht bewonderen terwijl je geniet van de zon en de privékok wat tandbaars of mahi mahi aan het grillen is. Vervolgens kun je de middag doorbrengen met watersporten, van tubing en wakeboarden tot jetskiën en paddleboarden, of gewoon ontspannen aan boord van het jacht. Met zoveel activiteiten en bezienswaardigheden is een jachtcharter in Palm Beach de perfecte manier om deze exclusieve bestemming te verkennen.

Als je klaar bent met winkelen en sightseeing, biedt een Palm Beach jachtcharter ook mogelijkheden om de prachtige kustlijn te verkennen. Vaar langs de turquoise wateren en witte zandstranden van Palm Beach en ontdek afgelegen baaien en inhammen die alleen bereikbaar zijn per boot. Geniet van watersportactiviteiten zoals snorkelen, duiken, paddleboarden en vissen in het kristalheldere water van de oceaan. Je kunt ook de Intracoastal Waterway verkennen, die de waterwegen van Florida verbindt en een prachtig uitzicht biedt op de luxueuze herenhuizen en villa's langs de kust.

Voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en rust, biedt een Palm Beach jachtcharter een unieke gelegenheid om te genieten van de zon en de zee van Florida. Lounge op het dek van je luxe jacht en geniet van een cocktail terwijl je de zonsondergang over de oceaan bekijkt. Het aan boord hebben van een privékok betekent dat je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes zonder het comfort van je jacht te verlaten.

Palm Beach ook veel sport- en recreatiemogelijkheden aan land, waaronder tennis, golf, fietsen en paardrijden. Of je nu wilt ontspannen en genieten van de zon of avontuur wilt beleven op het water en aan land, een Palm Beach jachtcharter biedt voor elk wat wils.

  1. Bezoek het Flagler Museum: Het Flagler Museum is gevestigd in het voormalige huis van de oliemagnaat Henry Flagler. Het museum toont de pracht en praal van de Gilded Age in Amerika en biedt bezoekers een kijkje in het leven van een van de rijkste mannen van die tijd.

  2. Ontspan op het strand: Palm Beach heeft prachtige stranden met fijn wit zand en kristalhelder water. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

  3. Bezoek Worth Avenue: Worth Avenue is een van de meest chique winkelstraten in Amerika en biedt een scala aan designerwinkels en boetieks. Het is de perfecte plek om te winkelen en te genieten van de exclusieve sfeer van Palm Beach.

  4. Ga golfen: Palm Beach heeft enkele van de beste golfbanen van het land. Met twee kampioenschapsbanen bij The Breakers, één bij de North Palm Beach Country Club en één op de West Palm Beach Golf Course, is er voor elk niveau een baan.

  5. Bekijk de mega-herenhuizen langs de kust: Palm Beach heeft prachtige herenhuizen langs de kust. De beste manier om ze te bekijken is vanaf het water. Huur een boot of maak een boottocht om ze van dichtbij te bekijken.

  6. Bezoek het Norton Museum of Art: Het Norton Museum of Art heeft een uitgebreide collectie van meer dan 7.000 kunstwerken, waaronder werken van Matisse, Picasso en Monet.

  7. Ga winkelen bij CityPlace: CityPlace is een openlucht winkelcentrum met een scala aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het is de perfecte plek om te winkelen en te dineren.

  8. Verken Peanut Island: Peanut Island is een klein eiland voor de kust van Palm Beach en is de perfecte plek om te snorkelen en te genieten van het kristalheldere water.

  9. Bezoek het South Florida Science Center and Aquarium: Het South Florida Science Center and Aquarium heeft interactieve tentoonstellingen, een planetarium en een aquarium. Het is de perfecte plek om te leren en te ontdekken.

  10. Maak een boottocht: Huur een boot of maak een boottocht om de prachtige wateren rond Palm Beach te verkennen. Er zijn tal van mogelijkheden om te vissen, snorkelen en zwemmen.

Meer over Palm Beach

Palm Beach is een stad in Florida, Verenigde Staten, gelegen op een barrière-eiland langs de Atlantische kust, met een bevolking van ongeveer 8.400 inwoners. De stad is vooral bekend als een populaire bestemming voor de rijken en beroemdheden vanwege zijn prachtige stranden, luxe winkels, restaurants en historische bezienswaardigheden.

De stad is een populaire bestemming voor jachtcharters vanwege de 125 mijl lange kustlijn en het mooie weer. De Intracoastal Waterway loopt langs de stad en biedt een gemakkelijke toegang tot de Atlantische Oceaan en de Bahama s. Naast jachtcharters zijn er tal van activiteiten te doen in Palm Beach, waaronder surfen, duiken, polo kijken en ontspannen aan boord van uw luxe jacht.

In het centrum van de stad vindt u Worth Avenue, een van de meest chique winkelstraten in Amerika, met een verscheidenheid aan designerwinkels en chique restaurants. Het Flagler Museum, gevestigd in het landgoed van oliemagnaat Henry Flagler, is een andere populaire historische attractie. Het museum is gewijd aan de vergulde tijd van Amerika en beschikt over 75 kamers en prachtige kunstwerken en tentoonstellingen.

Palm Beach heeft ook een bloeiende kunstscene met verschillende galerijen en musea, waaronder het Norton Museum of Art en het Society of the Four Arts. En voor degenen die van golf houden, biedt de stad een verscheidenheid aan golfbanen, waaronder de kampioenschapsbanen bij The Breakers en de Seminole Golf Course.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...