Geejam is een vreemd luxe paradijs in Jamaica

Als je op zoek bent naar een droomvakantie in Jamaica, vol met prachtige stranden, unieke cultuur en een ontspannen sfeer, dan is een verblijf in Geejam absoluut de moeite waard. Dit prachtige tropische toevluchtsoord ligt in Port Antonio en biedt een onberispelijk stukje Caribische kust aan de oevers van de Caribische Zee. Geejam biedt een betoverende mix van luxe hotel, eigen regenwoud en Jamaicaanse flair, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Geejam is een exclusief hotel met slechts acht prachtige kamers. Elk van deze kamers biedt een elegante balans tussen moderne technologie en luxe van de basis, met een digitaal surround sound-systeem, een eigen terras met uitzicht op zee en een minibar als onderdeel van het exclusieve pakket van Geejam. Naast de prachtige kamers, biedt Geejam ook een helende spa en ultramoderne opnamestudio. Hiermee kun je jouw eigen album opnemen of zelfs een kerst-jingle voor het gezin opnemen.

Geejam is omringd door zes hectare tropisch regenwoud, waardoor het hotel zijn gasten overweldigt met de geur van koffie en vers gebak in de ochtend van de eigen banketbakker. Het hotel biedt ook Jamaicaanse gerechten met Aziatische accenten en alle natuurlijke schoonheid van het regenwoud en de omliggende omgeving. Het strand van Frenchman'sCove, een van'swerelds mooiste stranden, ligt op slechts een paar minuten afstand van het hotel. Hier kun je genieten van een ontspannen dag op het strand of gaan zwemmen, snorkelen of diepzeevissen.

Naast de prachtige accommodatie en omgeving biedt Geejam ook een breed scala aan activiteiten. Je kunt deelnemen aan yogalessen, een wandeling maken door het regenwoud of een dagtocht maken naar de nabijgelegen watervallen. Ook zijn er verschillende watersporten beschikbaar, waaronder kajakken, paddleboarden en jetskiën.

Geejam biedt ook verschillende mogelijkheden voor gasten die geïnteresseerd zijn in muziek. Naast de ultramoderne opnamestudio, organiseert Geejam regelmatig live muziekevenementen en optredens van lokale en internationale artiesten. Het hotel heeft zelfs een eigen platenlabel, Geejam Collection, waarop opnames van artiesten die in de opnamestudio hebben opgenomen, worden uitgebracht.

De unieke combinatie van luxe accommodatie, adembenemende omgeving en muzikale elementen maakt Geejam een van de meest bijzondere hotels in Jamaica. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hotel vele beroemdheden heeft mogen verwelkomen, waaronder Beyoncé, Jay-Z, Rihanna en Katy Perry.

Geejam is niet alleen een toevluchtsoord voor toeristen, maar ook een belangrijke speler in de ontwikkeling van Port Antonio als toeristische bestemming. Het hotel is opgericht door Jon Baker, een voormalig muziekproducent, die zich heeft ingezet om de lokale gemeenschap te helpen en te investeren in de ontwikkeling van het gebied. Zo heeft Geejam bijvoorbeeld bijgedragen aan de renovatie van een historisch theater in Port Antonio en steunt het lokale initiatieven voor het behoud van het regenwoud.

Geejam heeft ook een speciaal programma opgezet om lokale jongeren te helpen bij het ontwikkelen van hun muzikale talenten. Het hotel biedt workshops en beurzen aan, waardoor jonge muzikanten toegang krijgen tot hoogwaardige apparatuur en professionele begeleiding. Op deze manier probeert Geejam een positieve invloed te hebben op de lokale gemeenschap en te investeren in de toekomst van Port Antonio.

Geejam is niet zomaar een luxe hotel in Jamaica. Het is een unieke bestemming die luxe accommodatie, prachtige omgeving, culinaire hoogstandjes, muzikale ervaringen en sociale verantwoordelijkheid combineert. Geejam biedt niet alleen een onvergetelijke vakantie-ervaring, maar ook een kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een prachtige regio en gemeenschap.

Geejam Hotel

Bars:

  • Bushbar: Een openluchtbar aan het strand waar je kunt genieten van heerlijke cocktails en livemuziek.
  • Gazebo Bar: Een gezellige bar in de buurt van het zwembad, waar je kunt genieten van lichte snacks en drankjes.


Restaurants:

  • Geejam Restaurant: Hier kun je terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Het restaurant biedt Jamaicaanse gerechten met een Aziatische twist, bereid met lokale ingrediënten.
  • Private Dining: Voor een extra bijzondere ervaring kun je een privédiner regelen in de tuin van het hotel, in je kamer of op het strand.


Faciliteiten:

  • Opnamestudio: Een ultramoderne opnamestudio waar je jouw eigen muziek kunt opnemen en mixen.
  • Healing Spa: Een spa waar je kunt genieten van verschillende ontspannende behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.
  • Fitnesscentrum: Een fitnesscentrum met moderne apparatuur en gewichten, waar je kunt trainen terwijl je uitkijkt over de Caribische Zee.


Activiteiten:

  • Watersporten: Geejam biedt verschillende watersportactiviteiten, waaronder kajakken, paddleboarden en jetskiën.
  • Yogalessen: Ontspan en laad jezelf op met yogalessen, die worden gegeven in het regenwoud of op het strand.
  • Wandelingen: Maak een wandeling door het tropische regenwoud en ontdek de prachtige flora en fauna van Jamaica.
  • Excursies: Geejam organiseert dagtochten naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de Blue Mountains, de Dunn'sRiver-watervallen en de Bob Marley-museum.


Andere bijzondere elementen:

  • Geejam Collection: Het eigen platenlabel van Geejam, waarop opnames van artiesten die in de opnamestudio hebben opgenomen, worden uitgebracht.
  • Lokale gemeenschap: Geejam heeft een speciaal programma opgezet om lokale jongeren te helpen bij het ontwikkelen van hun muzikale talenten en steunt lokale initiatieven voor het behoud van het regenwoud.
  • Adres: Geejam Hotel, San San, Port Antonio, Jamaica
  • Telefoonnummer: +1 876-993-7000
  • Aantal kamers: 8 kamers en 1 villa
  • Check-in tijd: 15:00 uur
  • Check-out tijd: 12:00 uur
  • Beschikbare talen: Engels
  • Voorzieningen in de kamers: digitaal surround sound-systeem, eigen terras met uitzicht op zee, minibar, airconditioning, kluis, badjassen en slippers, gratis toiletartikelen, haardroger
  • Voorzieningen in het hotel: restaurant, bar, opnamestudio, healing spa, fitnesscentrum, zwembad, gratis wifi, gratis parkeergelegenheid, wasservice, conciërgeservice, roomservice
  • Activiteiten: watersporten, yogalessen, wandelingen, excursies, livemuziek evenementen
  • Kinderen: kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegestaan in het hotel
  • Toegankelijkheid: het hotel is niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Betaalmogelijkheden: contant geld, creditcard, bankoverschrijving
  • Annuleringsbeleid: Annuleringen moeten ten minste 14 dagen voor aankomst worden gemaakt om restitutie te ontvangen. Bij annuleringen binnen 14 dagen wordt er geen restitutie verleend.
  • Bijzonderheden: Geejam heeft een eigen platenlabel, Geejam Collection, en steunt lokale initiatieven voor het behoud van het regenwoud en de ontwikkeling van de lokale gemeenschap.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...