The Caves is een uniek resort uit Jamaica

The Caves in Negril, Jamaica is een adembenemend 5-sterrenresort dat bestaat uit 13 huisjes met rieten daken, hoog boven vulkanische kliffen bezaaid met grotten en biedt een van de meest romantische ervaringen in het Caribisch gebied. Het resort belooft niet alleen een spectaculaire ervaring, maar heeft ook een charmante spa en een uniek restaurant en bar gemaakt van 2 kalkstenen grotten.

De locatie van The Caves is werkelijk fantastisch, met uitzicht op de prachtige Caribische Zee en een schilderachtig kliflandschap. Gasten kunnen de hele dag ontspannen en genieten van het azuurblauwe water, terwijl ze af en toe een verfrissende duik nemen in het zwembad van het hotel. Er zijn tal van activiteiten beschikbaar, waaronder waterskiën, snorkelen, duiken met dolfijnen en nog veel meer.

Een van de hoogtepunten van The Caves is de Rum and Cigar Bar, gelegen in een van de grotten van het resort. Gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails en sigaren terwijl ze genieten van het unieke decor van de grot. Voor een meer huiselijke ervaring kunnen gasten deelnemen aan een Jamaicaanse barbecue, of ontspannen met een massage in The Caves' Field Spa.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in het Caribisch gebied, dan is The Caves in Negril, Jamaica de perfecte plek. Het resort biedt een unieke en romantische sfeer en belooft een reis die je nooit zult vergeten.

Om de romantische ervaring te versterken, beschikt The Caves ook over tal van faciliteiten en activiteiten die het nog specialer maken. De charmante spa van het resort biedt een scala aan massages en schoonheidsbehandelingen om u te helpen ontspannen en tot rust te komen. Er is ook een fitnesscentrum voor degenen die hun trainingsroutine willen voortzetten tijdens hun vakantie. Gasten kunnen genieten van watersporten zoals snorkelen, duiken, kajakken en paddleboarden. Er is ook een wekelijkse reggae-avond, waar u kunt dansen op de Jamaicaanse muziek terwijl u geniet van heerlijke cocktails. Verder zijn er verschillende excursies beschikbaar, waaronder het verkennen van het nabijgelegen Negril of een bezoek aan de beroemde zeven mijl lange stranden van Jamaica.

De accommodaties bij The Caves zijn net zo uniek als het resort zelf. Het resort beschikt over 12 individueel ontworpen huisjes met rieten daken die hoog boven de kliffen zijn gebouwd. Elke accommodatie heeft een eigen thema en is ingericht met authentieke Jamaicaanse kunst en meubels. Sommige huisjes hebben zelfs een eigen privézwembad en een hot tub. Het resort biedt ook een luxe villa met drie slaapkamers met een eigen zwembad en een prachtig uitzicht op de oceaan.

Het is ook vermeldenswaardig dat The Caves zeer milieubewust is en duurzame praktijken implementeert om het milieu te beschermen. Het resort is gebouwd met behulp van lokale materialen en is ontworpen om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Het resort heeft ook een eigen biologische tuin waar groenten en fruit worden geteeld voor gebruik in de keuken van het resort.

The Caves in Negril Jamaica

  • Accommodatie: Het resort bestaat uit 13 huisjes met rieten daken, hoog boven vulkanische kliffen bezaaid met grotten, die volledig zijn uitgerust met alle comfort die u nodig heeft voor een romantisch en comfortabel verblijf.
  • Restaurant: Het resort beschikt over een uniek restaurant gemaakt van 2 kalkstenen grotten, waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan heerlijke lokale gerechten en internationale gerechten.
  • Bar: Het resort heeft een Rum and Cigar Bar, gevestigd in een grot, waar u kunt genieten van heerlijke drankjes en cocktails terwijl u geniet van een unieke sfeer.
  • Zwembad: Er is een zwembad op het terrein waar u kunt ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht op de Caribische Zee.
  • Watersportactiviteiten: U kunt genieten van verschillende watersportactiviteiten zoals snorkelen, duiken met dolfijnen en waterskiën.
  • Spa: Het resort beschikt over een charmante spa waar u kunt ontspannen en genieten van een breed scala aan behandelingen en massages.
  • Romantische ervaring: The Caves is een 5-sterrenresort voor koppels en biedt een van de meest romantische ervaringen in het Caribisch gebied, waardoor het de perfecte plek is voor een romantische vakantie of huwelijksreis.
  • Prachtige omgeving: Het resort ligt hoog boven vulkanische kliffen met een adembenemend uitzicht op de Caribische Zee. Het azuurblauwe water zal u verleiden om van de kliffen te springen en elke ochtend te genieten van een snelle duik.
  • Jamaicaanse barbecue: Na een aantal heerlijke drankjes kunt u genieten van een huiselijke Jamaicaanse barbecue, waar u kunt genieten van de heerlijke smaken van Jamaicaanse gerechten.
  • Socializen: Na het genieten van heerlijke drankjes in de bar kunt u socializen met andere gasten en genieten van de unieke sfeer van het resort.
  • The Blackwell Rum Bar: De bar is gevestigd in een van de grotten van het resort en biedt een breed scala aan drankjes, waaronder hun kenmerkende rum-cocktails en zelfgemaakte fruitinfusies.
  • The Gazebo: Het restaurant van het resort is gevestigd op een klif met uitzicht op de Caribische Zee en biedt een menu met Jamaicaanse en internationale gerechten.
  • The Cave Dining: Gasten kunnen ook genieten van een romantisch diner in een privégrot, compleet met kaarsen en een persoonlijke butlerservice.
  • De FieldSpa: Het wellnesscentrum van het resort biedt verschillende behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, allemaal uitgevoerd in een rustgevende omgeving.
  • De Klifduik: Het resort heeft verschillende kliffen waar gasten van kunnen springen in het kristalheldere water van de Caribische Zee.
  • Watersporten: Het resort biedt verschillende watersportactiviteiten, waaronder snorkelen, duiken en waterskiën.
  • Zwembad: Het buitenzwembad van het resort biedt een adembenemend uitzicht op de zee en is de perfecte plek om te ontspannen en te zonnebaden.
  • Tourdesk: Gasten kunnen excursies boeken bij de tourdesk van het resort, waaronder uitstapjes naar nabijgelegen bezienswaardigheden zoals de YS-watervallen en de Appleton Rum-distilleerderij.
  • Romantische opties: Naast het romantische diner in een privégrot biedt het resort ook een optionele privéboottocht bij zonsondergang en een privépicknick op een afgelegen deel van het strand.
  • Grotten: Het resort heeft verschillende grotten, zowel boven als onder de grond, die gasten kunnen verkennen en waar sommige kamers in zijn gehuisvest.
  • Conciërgeservice: Het resort biedt een uitgebreide conciërgeservice, inclusief een persoonlijke butlerservice en hulp bij het plannen van excursies en activiteiten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...