Jamaica Inn resort in het hart van Ocho Rios Jamaica

Jamaica Inn is een resort gelegen in Ocho Rios, Jamaica en staat bekend als een van de meest populaire resorts in de hele Caribische regio. Het resort is een ouderwetse herberg, omringd door prachtige landschappen en een privéstrand. Recentelijk heeft het resort een speciaal pakket gelanceerd voor toeristen die op zoek zijn naar de perfecte vakantie in Jamaica. Het 8-daagse/7-nachten uitje is speciaal samengesteld om totale privacy te garanderen en is beschikbaar voor €4.198 per paar. Het resort beschikt over in totaal 47 kamers, dichtbij een kleine afgelegen baai.

Gasten kunnen genieten van het geweldige uitzicht op de zee vanuit hun kamer met een veranda, wat de vakantie zeker zal verlengen. De diensten van het resort zijn onberispelijk en de eigenaren doen er alles aan om de privacy van hun gasten te waarborgen. Er zijn speciale eetopstellingen bij kaarslicht en het dagelijkse ontbijt wordt geserveerd op de veranda. Gasten kunnen genieten van enkele andere details die zijn inbegrepen in het pakket, zoals champagne bij aankomst en een massage bij zonsondergang. Er is ook een speciale suite beschikbaar, de Deluxe Veranda Suite, gelegen op de Main Wing, met een luxe buitenkamer die volledig gemeubileerd en prachtig ingericht is. Gasten kunnen de suite verlaten via een croquetgazon ervoor en naar de strandbar op een steenworp afstand gaan om naar de golven te kijken.

Het Jamaica Inn resort biedt ook een scala aan faciliteiten en activiteiten, waaronder watersportactiviteiten zoals kajakken, paddleboarding en snorkelen, en een fitnessruimte. Het resort heeft ook een eigen spa waar gasten kunnen genieten van verschillende behandelingen. Er is ook een kunstgalerij waar lokale kunstenaars hun werken tentoonstellen. Verder biedt het resort excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals Dunn'sRiver Falls en de Blue Mountains. Gasten kunnen ook genieten van heerlijke gerechten in het openluchtrestaurant van het resort, terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op de zee en de omliggende natuur.

De Jamaica Inn biedt veel voorzieningen voor de gasten, zoals kajaks, paddleboards en snorkeluitrusting om de zee te verkennen. Er zijn ook dagelijkse boottochten beschikbaar naar nabijgelegen stranden en snorkelplekken. Het resort heeft een fitnessruimte, een tennisbaan en een croquetbaan. Er zijn ook speciale evenementen zoals wijnproeverijen en rumproeverijen.

Het resort heeft twee restaurants: The Restaurant at the Inn en The Beach Bar. The Restaurant at the Inn biedt een prachtig uitzicht op de Caribische Zee en serveert een combinatie van internationale en lokale gerechten, waaronder verse vis en zeevruchten. The Beach Bar is een informele setting op het strand waar gasten kunnen genieten van cocktails en lichte maaltijden.

De Jamaica Inn is ook een populaire locatie voor bruiloften en huwelijksreizen. Het resort heeft een speciaal team dat kan helpen bij het plannen en organiseren van alle details voor de grote dag.

Gasten kunnen ook de omgeving verkennen door een bezoek te brengen aan de nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals Dunn'sRiver Falls en Mystic Mountain. Het resort biedt ook rondleidingen door lokale plantages en rumdistilleerderijen.

Jamaica Inn biedt een scala aan activiteiten en voorzieningen om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Strand: Jamaica Inn ligt aan een privéstrand waar gasten kunnen genieten van de zon en de zee. Er zijn ligstoelen, parasols en handdoeken beschikbaar voor de gasten.
  • Zwembad: Het hotel beschikt over een zwembad met uitzicht op de oceaan.
  • Watersportactiviteiten: Het hotel biedt een scala aan watersportactiviteiten, waaronder snorkelen, kajakken, paddleboarden en zeilen.
  • Tennis: Jamaica Inn heeft een tennisbaan met uitzicht op de oceaan.
  • Fitnessruimte: De fitnessruimte is voorzien van cardio-apparatuur, gewichten en andere fitnessapparatuur.
  • Spa: Het hotel biedt een scala aan spa-behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.
  • Eten en drinken: Het restaurant van Jamaica Inn serveert heerlijke Jamaicaanse en internationale gerechten, bereid met lokale ingrediënten. De bar biedt een uitgebreide selectie cocktails, wijnen en bieren.
  • Excursies: Het hotel biedt excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals Dunn'sRiver Falls en de Blue Mountains.
  • Bibliotheek: Jamaica Inn heeft een bibliotheek met een uitgebreide selectie boeken.
  • Wi-Fi: Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hele hotel.
  • Evenementen: Jamaica Inn is een populaire locatie voor bruiloften en andere evenementen. Het hotel biedt een scala aan diensten en voorzieningen om ervoor te zorgen dat elk evenement perfect verloopt.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...