Rockhouse Hotel is Robinson Crusoe achtig hotel in Jamaica

Het Rockhouse Hotel is gelegen aan de westelijke rand van Jamaica, boven de Pristine Cove, en biedt een onvergetelijke ervaring voor degenen die op zoek zijn naar een verfrissende pauze van de drukte van het dagelijkse leven. Het hotel heeft als doel om de verbinding tussen de mensheid en de natuur te benadrukken, en doet dit door middel van een adembenemende Robinson Crusoe-achtige residentie die op een klif hangt. Het hotel beschikt over diverse studio s, ingericht met linnen gordijnen en lokaal handgemaakt houten meubilair dat perfect past bij de omringende natuurlijke omgeving. Gasten kunnen een duik nemen in het prachtige overloopzwembad dat is gelegen in een tuin op een klif, of naar beneden klimmen op de prachtige kronkelende stenen en houten trap om een duik te nemen in de helderblauwe zee.

Voor degenen die op zoek zijn naar rust of ontspanning, biedt het hotel een aantal aangename voorzieningen, zoals het tempelachtige spapaviljoen, een yogaruimte, een massagecabana en de Caribbean Drench Hut. Het uitzicht vanuit de grote ramen van de studio'sis adembenemend en perfect voor degenen die willen loungen en ontspannen.

Het hotel is gelegen in de nabijheid van de luchthaven van Montego Bay en is dus zeer toegankelijk.

Naast de prachtige accommodaties biedt het Rockhouse Hotel ook verschillende activiteiten aan, waaronder snorkelen, duiken, vissen en windsurfen. Het hotel organiseert ook regelmatig yogalessen en fitnesslessen, evenals privélessen voor gasten. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt het spapaviljoen een verscheidenheid aan behandelingen, waaronder massages, body wraps, gezichtsbehandelingen en reflexologie. Gasten kunnen ook genieten van de Caribbean Drench Hut, een traditionele Jamaicaanse stoomhut die bekend staat om zijn therapeutische voordelen.

Op het gebied van culinaire hoogstandjes biedt het Rockhouse Hotel ook enkele opties. Het hotel heeft twee restaurants, het restaurant van het hotel en het Pushcart-restaurant, waar gasten kunnen genieten van traditionele Jamaicaanse gerechten en internationale gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Er is ook een bar bij het zwembad waar gasten kunnen genieten van een verfrissend drankje terwijl ze ontspannen bij het zwembad.

Het Rockhouse Hotel is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Jamaica. Het hotel heeft tal van prijzen gewonnen voor zijn unieke architectuur en milieuvriendelijke initiatieven en wordt regelmatig genoemd als een van de beste hotels ter wereld.

Het hotel biedt ook een scala aan activiteiten aan om gasten te vermaken, zoals snorkelen, duiken, kajakken, paddleboarden, yogalessen en pilateslessen. Er is ook een eigen strand van het hotel, waar gasten kunnen genieten van de zon en de prachtige omgeving. Voor de avonturiers biedt het hotel ook excursies aan naar nabijgelegen attracties, zoals de beroemde Dunn'sRiver Falls en het Bob Marley Museum.

Een ander opvallend kenmerk van het Rockhouse Hotel is het restaurant, dat bekend staat om zijn heerlijke Caribische gerechten en prachtige locatie boven de oceaan. Het restaurant biedt dagelijks ontbijt, lunch en diner aan, allemaal bereid met verse ingrediënten uit de omgeving en geserveerd met uitzicht op de zee. Gasten kunnen ook genieten van heerlijke cocktails en drankjes aan de bar van het hotel, terwijl ze genieten van het adembenemende uitzicht.

Het Rockhouse Hotel een paradijselijke bestemming voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen, rustige en prachtige vakantie. Het hotel biedt niet alleen luxueuze accommodatie en faciliteiten, maar ook een unieke en verrijkende ervaring die de verbinding tussen mens en natuur benadrukt. Het is de perfecte bestemming voor iedereen die wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en wil genieten van de eenvoudige schoonheid van de wereld om ons heen.

Een overzicht van de bars, restaurants, faciliteiten en activiteiten die beschikbaar zijn in het Rockhouse Hotel:

  • Het Rockhouse Restaurant: Geniet van een verfijnde Jamaicaanse keuken met een moderne twist terwijl je uitkijkt over de oceaan. Alle ingrediënten zijn lokaal geproduceerd en biologisch om de meest verse smaken te garanderen.
  • Pushcart Restaurant: Proef de smaken van de straat met authentieke Jamaicaanse streetfoodgerechten geserveerd in een informele omgeving. Van heerlijke jerk-kip en festivals tot bammy en andere lokale specialiteiten, het is de perfecte plek om de culinaire cultuur van Jamaica te ontdekken.
  • Pool Bar: Ontspan in het overloopzwembad met uitzicht op de oceaan en geniet van een verfrissend drankje van de Pool Bar.
  • Spa: Trakteer uzelf op een ontspannende spa-behandeling in het tempelachtige spapaviljoen, van massages en gezichtsbehandelingen tot lichaamspakkingen. Ervaar totale ontspanning met de kalmerende sfeer en prachtige omgeving.
  • Yoga: Kom tot rust met een dagelijkse yogasessie in de yogaruimte met uitzicht op de oceaan. Geniet van de voordelen van yoga met de ontspannende geluiden van de golven op de achtergrond.
  • Fitnessruimte: Blijf fit tijdens uw vakantie met de fitnessruimte die is uitgerust met cardio-apparatuur, gewichten en andere fitnessapparatuur.
  • Watersportactiviteiten: Duik in de Caribische Zee en kies uit een scala aan watersportactiviteiten zoals kajakken, paddleboarden en snorkelen. Ervaar de adembenemende onderwaterwereld van Jamaica.
  • Duiken: Het hotel heeft een eigen PADI-duikcentrum en biedt duikexcursies naar nabijgelegen riffen en wrakken. Ontdek de onderwaterwereld van Jamaica en ontdek onvergetelijke ervaringen.
  • Excursies: Ervaar de rijke cultuur van Jamaica met een excursie naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals Dunn'sRiver Falls en de Blue Mountains. Het hotel biedt een scala aan excursies voor een onvergetelijke ervaring.
  • Kunstgalerij: Verken de lokale kunstscène in de kunstgalerij van het hotel, waar lokale kunstenaars hun werken tentoonstellen. Bewonder de lokale kunst en koop misschien wel een uniek aandenken.
  • Winkels: Bezoek de winkels van het hotel om souvenirs, lokale kunst en handwerk te kopen en neem een stukje van Jamaica mee naar huis.


Het Rockhouse Hotel biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten voor gasten om te ontspannen, te genieten van de lokale cultuur en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...