Het prachtige Six Senses Yao Noi Resort ligt in de buurt van Phuket

We hebben momenteel de tijd genomen om Thailand aan het publiek te presenteren, omdat veel toeristen de schoonheid en het unieke karakter van dit specifieke land zouden moeten opmerken. Daarom presenteren we nu het Six Senses Yao Noi Resort, een andere pure weergave van de Thaise stijl. Dit resort ligt op het prachtige eiland Yao Noi, vrij dicht bij de luchthaven van Phuket. Het hotel biedt een boottocht van 1 uur.

Het ligt ook aan de baai van Phang Nga, waarvan de oevers worden bewaakt door enorme kalkstenen muren die uit de Andamanse Zee lijken te komen. De rust van deze plek wordt benadrukt door de 56 accommodaties die gasten verzekeren van een geweldige sfeer. Ze worden vertegenwoordigd door op zichzelf staande gebouwen die prachtig zijn ontstaan door palen uit de grond, terwijl de enorme hoeveelheid frisse lucht en licht die erin komt paradoxaal genoeg adembenemend is. Bovendien heeft elke structuur zijn eigen prachtige overloopzwembad, een geweldige manier om te oefenen en wat kostbare tijd door te brengen.

Er is een hele reeks activiteiten die men hier kan proberen te doen, geassocieerd met veel ontspanningsmiddelen. U kunt kooklessen volgen, de geheimen achter het Thaise culinaire domein ontdekken, u kunt golfen op de nabijgelegen golfbaan, bereikbaar met een korte helikoptervlucht en als laatste maar niet de minste is de spa, met zijn prachtige natuurlijke ambiance, klaar om u te verwennen met een authentieke Thaise massage stijlen, diep weefsel stimuleren en strekken, evenals een sessie van ontspannende huidbehandelingen. We denken dat al deze activiteiten en diensten op weinig plaatsen tegelijkertijd beschikbaar zijn, voor moeilijk voorstelbare prijzen. De prijzen van deze plek zijn nietig in vergelijking met de andere, huren begint vanaf €276 per nacht - een geweldige kans om te zien wat Thailand te bieden heeft.

Meer over Six Senses Yao Noi Resort

Six Senses Yao Noi Resort is een luxe resort gelegen op het eiland Yao Noi, in de Phang Nga-baai in Thailand. Het resort biedt een rustige en ontspannen omgeving, omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid en een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen.

Het resort beschikt over 56 villa's en suites, elk prachtig ingericht met moderne voorzieningen en met de hand gemaakte meubels van lokale ambachtslieden. De villa's zijn ontworpen met behulp van duurzame materialen en hebben een eigen zwembad en een adembenemend uitzicht op de oceaan.

Six Senses Yao Noi biedt een scala aan activiteiten en ervaringen, waaronder snorkelen, duiken, kajakken en boottochten, evenals yoga en meditatielessen. Het resort heeft ook een spa met een scala aan behandelingen, waaronder traditionele Thaise massages.

Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten bij het resort, bereid met verse ingrediënten uit de regio. Het resort heeft verschillende restaurants, waaronder het Dining Room-restaurant dat westerse en Aziatische gerechten biedt, en het Hilltop Reserve-restaurant dat een intieme eetervaring biedt met een prachtig uitzicht op de baai.

Six Senses Yao Noi is een ideale locatie voor een romantische vakantie, een huwelijksreis of een rustgevende ontsnapping uit het drukke stadsleven. Het resort biedt een onvergetelijke ervaring met zijn prachtige omgeving, luxe accommodaties, heerlijk eten en een scala aan activiteiten.

Six Senses Yao Noi Resort heeft verschillende eetgelegenheden, waaronder The Hilltop Restaurant, die Thaise en internationale gerechten serveert, en The Dining Room, die gespecialiseerd is in visgerechten. Daarnaast heeft het resort ook een bar genaamd The Den, waar gasten kunnen genieten van cocktails en drankjes met uitzicht op de Andamanse Zee.

Het resort biedt ook een scala aan faciliteiten, waaronder een spa, fitnesscentrum, tennisbaan, bibliotheek en een overloopzwembad. Gasten kunnen ook deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder yoga, Muay Thai-boksen, kajakken en boottochten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...