Het prachtige Six Senses Yao Noi Resort ligt in de buurt van Phuket

Het prachtige Six Senses Yao Noi Resort ligt in de buurt van Phuket

We hebben momenteel de tijd genomen om Thailand aan het publiek te presenteren, omdat veel toeristen de schoonheid en het unieke karakter van dit specifieke land zouden moeten opmerken. Daarom presenteren we nu het Six Senses Yao Noi Resort, een andere pure weergave van de Thaise stijl. Dit resort ligt op het prachtige eiland Yao Noi, vrij dicht bij de luchthaven van Phuket. Het hotel biedt een boottocht van 1 uur.

Het ligt ook aan de baai van Phang Nga, waarvan de oevers worden bewaakt door enorme kalkstenen muren die uit de Andamanse Zee lijken te komen. De rust van deze plek wordt benadrukt door de 56 accommodaties die gasten verzekeren van een geweldige sfeer. Ze worden vertegenwoordigd door op zichzelf staande gebouwen die prachtig zijn ontstaan door palen uit de grond, terwijl de enorme hoeveelheid frisse lucht en licht die erin komt paradoxaal genoeg adembenemend is. Bovendien heeft elke structuur zijn eigen prachtige overloopzwembad, een geweldige manier om te oefenen en wat kostbare tijd door te brengen.

Er is een hele reeks activiteiten die men hier kan proberen te doen, geassocieerd met veel ontspanningsmiddelen. U kunt kooklessen volgen, de geheimen achter het Thaise culinaire domein ontdekken, u kunt golfen op de nabijgelegen golfbaan, bereikbaar met een korte helikoptervlucht en als laatste maar niet de minste is de spa, met zijn prachtige natuurlijke ambiance, klaar om u te verwennen met een authentieke Thaise massage stijlen, diep weefsel stimuleren en strekken, evenals een sessie van ontspannende huidbehandelingen. We denken dat al deze activiteiten en diensten op weinig plaatsen tegelijkertijd beschikbaar zijn, voor moeilijk voorstelbare prijzen. De prijzen van deze plek zijn nietig in vergelijking met de andere, huren begint vanaf €276 per nacht - een geweldige kans om te zien wat Thailand te bieden heeft.