Four Seasons Safari Lodge Serengeti is de ultieme reisbestemming

Four Seasons Safari Lodge Serengeti is een luxe safarilodge gelegen in het hart van het Serengeti National Park in Tanzania. Het resort biedt gasten een unieke en onvergetelijke ervaring met adembenemende uitzichten op de omringende vlaktes en de mogelijkheid om het ongelooflijke wildleven dat in het gebied rondzwerft van dichtbij te zien. De lodge beschikt over 77 comfortabele en goed ingerichte kamers, elk met een eigen balkon en uitzicht op de savanne en wilde dieren. Eetgelegenheden zijn verrassend royaal, met restaurants die zowel internationale als Afrikaanse gerechten serveren, een bar met uitzicht op het enorme overloopzwembad en zelfs een wijnkelder. Gasten kunnen ontspannen en opladen met een verjongende behandeling in de Spa na een lange safari.

Four Seasons Safari Lodge Serengeti biedt gasten een onvergetelijke safari-ervaring in een van de meest iconische wildreservaten ter wereld. Het resort heeft een scala aan activiteiten, zoals game drives, ballonvaarten, wandelingen in de natuur en ontmoetingen met de lokale Maasai-bevolking. Het resort beschikt ook over een spa, een fitnesscentrum en een zwembad met uitzicht op de savanne. De eetgelegenheden van het resort omvatten Kula's Restaurant, Boma Grill en Maji Bar. Four Seasons Safari Lodge Serengeti biedt de perfecte balans tussen ongerepte natuur en moderne beschaving.

Four Seasons Safari Lodge Serengeti beschikt over verschillende eetgelegenheden, waaronder de Boma Grill, die traditionele Afrikaanse gerechten serveert, en het Kula's Restaurant, dat internationale en Afrikaans geïnspireerde gerechten biedt. Het resort heeft ook een bar bij het zwembad en de Maji Bar. In totaal heeft het resort dus drie eetgelegenheden en twee bars.

Het Four Seasons Safari Lodge Serengeti heeft nog een paar andere interessante faciliteiten en activiteiten voor de gasten.

Het resort heeft een Discovery Centre waar gasten de kans krijgen om meer te leren over de lokale Maasai-cultuur en hun traditionele manier van leven. Er zijn interactieve tentoonstellingen en educatieve programma's die gericht zijn op zowel volwassenen als kinderen.

Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, biedt het resort ballonvaarten over de Serengeti, waarbij gasten het wildleven van bovenaf kunnen bekijken en genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving. Ook zijn er natuurwandelingen en game drives met professionele gidsen, die gasten naar de meest afgelegen delen van de Serengeti brengen.

Daarnaast biedt het resort ook een fitnesscentrum, yogalessen, kinderopvang, en speciale huwelijksreispakketten. Het is ook mogelijk om een privé-diner op uw kamer of op een speciale locatie te organiseren, zoals op het terras van uw kamer met uitzicht op de savanne.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...