Abama Gallery - unieke kunst en talent in het luxe resort

Abama Resort heeft niet alleen de lat hoog gelegd als het gaat om luxe accommodatie en eersteklas voorzieningen, maar heeft nu ook een belangrijke stap gezet op het gebied van kunst en cultuur met de introductie van Abama Gallery. Deze galerij, gelegen in het hart van het resort, is een plek waar kunstenaars en kunstliefhebbers samenkomen om te genieten van de schoonheid van creativiteit en innovatie.

De Abama Gallery is gelegen in Plaza Abama, een prachtige ruimte die speciaal is ontworpen om kunst naadloos te integreren in het resort. Deze ruimte is een waar meesterwerk op zich, met zijn moderne architectuur en elegante design dat perfect past bij de exclusieve sfeer van het resort. Het is een plek waar gasten en eigenaars van een tweede verblijf in Abama Luxury Residences kunnen genieten van een unieke kunstervaring.

De galerij zal werken tentoonstellen van zowel lokale Canarische kunstenaars als gerenommeerde nationale en internationale kunstenaars. Dit biedt een unieke kans voor gasten en eigenaars om kennis te maken met de rijke cultuur en geschiedenis van de Canarische Eilanden, evenals de nieuwste trends in de hedendaagse kunstwereld. De galerij zal regelmatig nieuwe tentoonstellingen en evenementen organiseren om de diversiteit van de kunstwereld te laten zien.

Een van de hoogtepunten van Abama Gallery is de samenwerking met de regering van Tenerife voor de ABAMA GALLERY by MERKARTE tentoonstelling. Deze tentoonstelling is een belangrijk initiatief om jonge, creatieve kunstenaars van het eiland te promoten en hen de kans te geven hun werk te tonen aan een breder publiek. Het biedt ook een platform voor kunstenaars om hun carrière naar een hoger niveau te tillen en een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap.

De ABAMA GALLERY by MERKARTE tentoonstelling is een tweejarige overeenkomst die zes verschillende edities omvat. Elke vier maanden zullen er nieuwe kunstenaars worden gepresenteerd, waardoor gasten en eigenaars regelmatig nieuwe en inspirerende kunstwerken kunnen ontdekken. Daarnaast worden er interactieve workshops georganiseerd waar deelnemers kunnen leren van de kunstenaars zelf en zelf de handen uit de mouwen kunnen steken. Deze workshops omvatten een breed scala aan activiteiten, van keramiek en traditioneel aardewerk tot collage, olieportretten en aquarel. Het is een geweldige kans voor gasten en eigenaars om hun creativiteit te stimuleren en meer te leren over de wereld van de hedendaagse kunst.

MERKARTE is een educatief, artistiek en sociaal programma dat is georganiseerd door de regering van Tenerife. Het programma is ontworpen om jonge kunstenaars te ondersteunen en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun carrière. Het biedt opleidingsactiviteiten, tentoonstellingen en ondersteuning op het gebied van sociaal werk. Voor jonge kunstenaars is dit een geweldige kans om hun werk te tonen aan een breder publiek en tegelijkertijd te profiteren van professionele begeleiding en ondersteuning.

Een andere interessante trend die naar voren komt, is de link tussen kunst en luxueuze tweede verblijven. Uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf steeds vaker kiezen voor woningen die zijn verrijkt met exclusieve kunstwerken. Kunst is niet alleen een vorm van expressie, maar het kan ook een waardevolle investering zijn. Unieke kunstwerken behouden hun waarde door de jaren heen en kunnen zelfs in waarde stijgen. Daarom is het hebben van exclusieve kunstwerken in een woning een toegevoegde waarde, zowel op cultureel als financieel gebied.

Abama Luxury Residences biedt twee verschillende projecten voor luxe tweede verblijven: Las Villas del Tenis en Los Jardines de Abama. Beide projecten bieden prachtige en ruime woningen die volledig kunnen worden aangepast aan de wensen van de koper. Eigenaars en gasten van deze woningen kunnen genieten van de prachtige kunstwerken die in de Abama Gallery worden tentoongesteld, en zich volledig onderdompelen in de wereld van kunst en cultuur.

De verstrengeling van Kunst, Luxe en Lifestyle

In de moderne wereld is kunst niet langer beperkt tot musea en galerieën. Het heeft zijn weg gevonden naar onze huizen, vooral in luxueuze tweede verblijven die dienen als toevluchtsoorden voor de elite. Deze ruimtes worden vaak verfraaid met werken van opkomende artiesten die een frisse kijk op de wereld bieden.

Jonge Artiesten die de Kunstwereld Veroveren

Een nieuwe generatie artiesten betreedt het toneel, en hun werken worden fel begeerd door verzamelaars en liefhebbers van moderne kunst. Enkele van deze opmerkelijke namen zijn:

  • Sofia de Tomas Ascanio: Met haar unieke benadering van abstracte kunst, speelt Sofia met kleuren en vormen om emoties en gedachten vast te leggen. Haar werken zijn een reflectie van de hedendaagse samenleving en de complexiteiten ervan.

  • Rima CipylteIn: Rima'skunst is diep geworteld in haar persoonlijke ervaringen en observaties. Ze gebruikt vaak gemengde media om verhalen te vertellen die zowel universeel als intiem zijn.

  • Gloria Brito De Heer: Gloria staat bekend om haar levendige portretten die de essentie van haar onderwerpen vastleggen. Haar aandacht voor detail en haar vermogen om emoties op het doek vast te leggen, maken haar tot een van de meest gewilde jonge artiesten van vandaag.

  • Borgia Bangull: Borgia'skunst is een mix van traditionele technieken en moderne thema s. Zijn werken zijn vaak een commentaar op de huidige maatschappelijke kwesties, gepresenteerd op een manier die zowel provocerend als esthetisch is.

Kunst in luxueuze tweede verblijven

Voor velen is een tweede verblijf niet zomaar een huis; het is een verlengstuk van hun persoonlijkheid. Het is dan ook geen verrassing dat kunst een centrale rol speelt in de inrichting van deze ruimtes. Van monumentale sculpturen in tuinen tot schilderijen die de muren sieren, kunst voegt een extra laag van verfijning en cultuur toe aan deze woningen.

Bovendien bieden deze luxueuze verblijven vaak een toevluchtsoord voor artiesten om zich te inspireren en te werken. De serene omgeving, gecombineerd met de schoonheid van de kunst, creëert een perfecte harmonie die zowel de bewoners als de bezoekers ten goede komt.

Kunst en luxe gaan hand in hand in de moderne wereld. Terwijl jonge artiesten zoals Sofia, Rima, Gloria en Borgia de kunstwereld veroveren met hun vernieuwende werken, blijven luxueuze tweede verblijven de ideale plekken om deze kunst te waarderen en te beleven.

Over het Abama Resort: Een Luxueuze Oase in Tenerife

Tenerife, een van de prachtige Canarische Eilanden, is al lang een favoriete bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar zon, zee en cultuur. Maar voor degenen die op zoek zijn naar een ervaring die verder gaat dan het gewone, staat het Abama Resort bovenaan de lijst.

Een Wereld van Luxe

Gelegen op een idyllische locatie biedt het Abama Resort een ongeëvenaarde luxe ervaring. Met een investering van honderden miljoenen euro'sin zijn infrastructuur, is dit resort een meesterwerk van design, architectuur en service.

Bij aankomst worden gasten verwelkomd door de 5-sterren conciërgeservice, die ervoor zorgt dat elk aspect van hun verblijf vlekkeloos verloopt. Het resort biedt een adembenemend uitzicht, en met de nabijheid van drie exclusieve vijfsterrenhotels - The Ritz-Carlton, Abama, Las Terrazas de Abama Suites en Los Jardines de Abama Suites - is er geen tekort aan luxe accommodaties.

Voor fijnproevers biedt het resort een keuze uit 12 restaurants, waarvan er twee zijn bekroond met Michelinsterren, wat een culinaire reis garandeert die je smaakpapillen zal verrassen.

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de 18-holes golfbaan, ontworpen door Ryder Cup-speler Dave Thomas, of een potje tennis spelen in het prestigieuze Tennis Center. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt de luxueuze spa een scala aan behandelingen die gegarandeerd stress verlichten, terwijl de Beach Club de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de zon.

Woningen van Wereldklasse

Abama Resort is niet alleen een vakantiebestemming; het is ook een plek die velen thuis noemen. Met een scala aan woningopties, van appartementen in Las Terrazas tot de minimalistische villa's van Casas del Lago, is er voor elk wat wils. Het nieuwste aanbod, Las Villas del Tenis, biedt 23 luxueuze vrijstaande huizen, terwijl de appartementen van Los Jardines de Abama een prachtig uitzicht bieden vanaf de heuvel.

Het is geen verrassing dat het resort een favoriet is onder kapitaalkrachtige kopers uit het Verenigd Koninkrijk, België en Duitsland. Velen van hen zijn zo betoverd door de schoonheid en service van Abama dat ze ervoor kiezen om meerdere eigendommen binnen het resort te bezitten.

Of je nu op zoek bent naar een vakantieverblijf of een permanent huis, Abama Resort in Tenerife biedt een levensstijl van ongeëvenaarde luxe en comfort. Bezoek www.abamahotelresort.com voor meer informatie en om je volgende droomverblijf te boeken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...