Regent Seven Seas lanceert langste wereldcruise ooit

Als het gaat om de kunst van luxe reizen, heeft Regent Seven Seas Cruises een reputatie die zo glanzend is als de weerspiegeling van de zon op een kalme oceaan. Dit keer overtreffen ze alle verwachtingen door het onthullen van hun meest ambitieuze project tot nu toe: de langste wereldcruise in hun 30-jarige bestaan. Met zo’n 36.295 zeemijlen voor de boeg, zet de cruise een epische koers uit van Miami naar San Francisco, een reis die de passagiers in ruim vijf maanden meevoert door verschillende continenten en culturen.

Het avontuur begint op 7 januari 2025 in de zonovergoten straten van Miami, Florida, de poort tot deze grootse odyssee. De deining van de oceaan zal de thuisbasis zijn voor reizigers die zich laten meevoeren langs de schilderachtige kusten van Zuid-Amerika, de idyllische eilandjes van de Stille Zuidzee, de robuuste natuur van Alaska en nog veel meer. Onderweg worden exotisch klinkende havens zoals Rio de Janeiro, Sydney, Hong Kong en Juneau aangedaan. Voor wie denkt dat dit al avontuurlijk genoeg klinkt, voegt Regent nog een extraatje toe: een uitbreiding van nog eens 18 nachten langs de Mexicaanse Rivièra en het iconische Panamakanaal.

Jason Montague, de president en CEO van Regent Seven Seas Cruises, verwoordt de missie treffend wanneer hij stelt dat ze streven naar het aanbieden van reizen die niet alleen langer duren maar ook naar meer exotische plekken voeren. Het is dan ook niet verbazend dat de route 48 UNESCO-werelderfgoedlocaties telt. Met bestemmingen variërend van antieke tempels in Japan tot de ongerepte natuur van Frans-Polynesië worden gasten ondergedompeld in wereldse wonderen waarbij cultuur en natuur een hoofdrol spelen.

Om de ervaring compleet te maken, zorgt Regent voor een aantal exclusieve evenementen aan de wal in bruisende steden als Buenos Aires, Auckland en Bangkok. Deze parels van steden bieden het podium aan evenementen die speciaal zijn samengesteld voor de wereldreizigers aan boord van dit luxeschip.

Aan boord zelf heerst er een atmosfeer van pure elegantie en comfort, van eersteklas lucht tot aan huis-aan-huis bagageservice. Dit naast een scala aan voorzieningen zoals medische diensten, onbeperkte was- en stomerijservices en uiteraard, wifi in elke hoek van het schip. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel; gasten kunnen genieten van gastronomische specialiteitenrestaurants, ontworpen bars, lounges en entertainment, allemaal ingesteld op het verzorgen van een onvergetelijke reiservaring.

De Seven Seas Mariner, waarop deze wereldreis plaatsvindt, is een toonbeeld van moderne luxe. Gesierd met Italiaans marmer, glinsterende kristallen kroonluchters en kunstzinnige decoraties, wordt het schip gekenmerkt door zijn suite-only accommodatie met privé-balkons. Alsof men door een drijvend kunstmuseum vaart, maakt de Mariner indruk met zijn verfijnde uitstraling en ruimtelijke interieur.

Voor de avonturiers die dromen van deze uitgestrekte reis beginnen de tarieven bij € 86.999 per persoon voor een Deluxe Veranda Suite en kunnen oplopen tot € 249.999 voor de extravagantie van een Master Suite. Voor deze prijs bevinden passagiers zich in een wereld van ongeëvenaarde luxe, terwijl zij zich een weg banen door de onmetelijke pracht van onze planeet.

Potentiële wereldcruisers kunnen hun belangstelling kenbaar maken vanaf juni 2022, waarbij de voorregistratie een eerste stap zet naar wat belooft de meest wonderbaarlijke en langdurige cruise-ervaring te worden die ooit door Regent Seven Seas Cruises is aangeboden. Een onvergetelijke reis die de definitie van luxe reizen herdefinieert en die, voor de gelukkige passagiers, de verhalen van hun leven zal gaan vormen.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...