Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Regent Seven Seas lanceert langste wereldcruise ooit

Regent Seven Seas lanceert langste wereldcruise ooit

Wereldleider op het gebied van luxe oceaancruises Regent Seven Seas Cruises heeft zojuist haar langste wereldcruise ooit onthuld, met een opmerkelijk en zeer opwindend avontuur dat zich uitstrekt over 97 aanloophavens in 25 landen. De World Cruise beslaat 36.295 zeemijlen in meer dan vijf maanden en zal op 7 januari 2025 zijn eerste reis maken van Miami, Florida naar San Francisco, Californië, met bestemmingen in Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Alaska. En alsof dat nog niet genoeg klinkt, biedt Regent Seven Seas Cruises ook de mogelijkheid van nog eens 18 nachten zeilen, die langs de Mexicaanse Rivièra gaat, havens in Costa Rica, Colombia en het Panamakanaal aandoet.

We weten dat onze gasten op zoek zijn naar langere reizen naar exotische bestemmingen, en daarom zijn we ongelooflijk verheugd om de langste wereldcruise in onze 30-jarige geschiedenis te onthullen", aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. . “Meer dan 150 nachten zullen reizigers niet alleen de hoogste normen van service, keuken en verrijking ervaren, plus genieten van een heerlijk scala aan luxe voorzieningen, maar ze zullen ook zo ver naar het zuiden zeilen als Antarctica, zo ver naar het oosten als Azië en zo ver naar het noorden als Alaska – alles in één enkele, epische reis terwijl ze wegzeilen in Wonder.

Met een opmerkelijke 48 UNESCO-werelderfgoedlocaties die deel uitmaken van de reis - van de historische monumenten van het oude Kyoto van Osaka, Japan, tot de Taputapuātea in Raiatea, Frans-Polynesië - is dit een cruise die net zo toegewijd is aan de sensatie van reizen als het genot van luxe.

Regent Seven Seas Cruises nodigt ook gasten uit voor een pre-cruise gala, gevolgd door drie kustevenementen exclusief voor de Wereldcruise van 2025 die plaatsvinden in Buenos Aires, Argentinië, Auckland, Nieuw-Zeeland en ten slotte Bangkok, Thailand.

Regent's 2025 World Cruise omvat eersteklas lucht, huis-aan-huisbagage, een uitgebreid visumpakket, medische dienst aan boord, onbeperkte valetwasserij inclusief stomerij en persen, en meer. Gasten kunnen zich ook verheugen op uitzonderlijke persoonlijke service, waaronder gastronomische specialiteitenrestaurants, prachtig ontworpen bars en lounges, spectaculair entertainment en onbeperkte wifi.

De cruise, die al lang leverancier is van luxe en elegantie in de reisindustrie, wordt gehost op de altijd elegante Seven Seas Mariner, 's werelds eerste luxe cruiseschip met alleen suites en balkons. Het eigentijdse interieur straalt verfijning uit en is wonderbaarlijk ruim. Het is voorzien van Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunstwerken.

Tarieven voor de 150-nachten zeilen beginnen bij € 86.999 per gast voor een Deluxe Veranda Suite en € 249.999 per gast voor de luxe van een Master Suite. Gasten kunnen hun interesse in de 2025 World Cruise vanaf 1 juni 2022 vooraf registreren.