Het eerste vergulde hotel ter wereld wacht op u in Vietnam

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel is 'swerelds eerste vergulde hotel, gelegen in Hanoi, Vietnam. Het hotel heeft 25 verdiepingen en is bedekt met precies 5.000 vierkante meter verguld keramiek, inclusief de spiegels, deurknoppen, handdoekhouders, badkranen en douches. Het hotel biedt een overdosis aan goud en glitter, met 24-karaats goud betegelde overloopzwembaden, gouden details in de kamers, eetbare goudvlokken op de gerechten en zelfs vergulde toiletten.

Het hotel beschikt over 441 kamers en is bedekt met ongeveer 2.000 punten goud, waardoor het een luxe statement is in elk aspect van het hotel. Het interieur is weelderig en overdadig, en vanaf het moment dat gasten de lobby binnenlopen, zullen ze worden ondergedompeld in een omgeving vol met gouden accenten.

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een prachtig uitzicht op de skyline van Hanoi. Het hotel beschikt ook over een scala aan faciliteiten en diensten, waaronder een fitnessruimte, spa en restaurants.

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel heeft veel te bieden aan zijn gasten. Naast het overloopzwembad op het dak, kunnen gasten genieten van een scala aan andere faciliteiten, waaronder:

  • The Lobby Lounge - Deze elegante en stijlvolle lounge is perfect voor afternoon tea, cocktails of een lichte maaltijd. Gasten kunnen ontspannen in de comfortabele stoelen en genieten van het uitzicht op het vergulde interieur van het hotel. De lounge biedt een uitgebreide selectie van koffie, thee, cocktails en wijnen, evenals een verscheidenheid aan hapjes en lichte maaltijden.

  • Cafe de la Poste - Dit Franse geïnspireerde café biedt een scala aan gebak, broodjes en koffiespecialiteiten. Gasten kunnen genieten van een ontspannen sfeer terwijl ze genieten van hun favoriete drankje en hapje.

  • Hanoi Jade Restaurant - Dit restaurant biedt een verfijnde selectie van Vietnamese gerechten, bereid met de beste ingrediënten en traditionele technieken. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op het meer en is perfect voor een romantisch diner of een feestelijke gelegenheid.

  • Top of Hanoi - Deze rooftop bar biedt een spectaculair uitzicht op de stad en de omliggende bergen. Gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan cocktails, wijnen en bieren terwijl ze ontspannen in de comfortabele zitplaatsen en genieten van de prachtige omgeving.

  • Club Dolce - Deze exclusieve nachtclub is de perfecte plek om te dansen en te feesten. Met een state-of-the-art geluidssysteem en een indrukwekkende lichtshow, biedt Club Dolce een unieke en opwindende sfeer.

  • Crystal Lounge - Deze chique lounge is perfect voor een ontspannen avondje uit met vrienden of collega s. Gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie van cocktails, wijnen en bieren, evenals een menu met kleine hapjes en lichte maaltijden.

  • Spa: Het hotel heeft een spa die een verscheidenheid aan behandelingen en massages biedt om gasten te helpen ontspannen en tot rust te komen.

  • Fitnessruimte: Het hotel beschikt over een fitnessruimte met moderne apparatuur voor gasten die tijdens hun verblijf actief willen blijven.
  • Zakelijke faciliteiten: Het hotel heeft verschillende vergaderzalen en een businesscentrum, waardoor het een goede keuze is voor zakenreizigers.


Meer over Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel is een van de meest onderscheidende hotels ter wereld, dankzij het gebruik van goud in het interieur van het hele pand. Het hotel heeft 25 verdiepingen en 441 kamers, allemaal met een adembenemend uitzicht op de stad Hanoi.

Het hotel is ontworpen met het oog op luxe en comfort. Het interieur is rijk aan gouden accenten en bevat moderne faciliteiten en voorzieningen, waaronder een spa, fitnessruimte, zwembad, restaurants en bars, vergaderzalen en een businesscentrum.

De kamers van het hotel zijn ruim en modern en bieden allemaal een prachtig uitzicht op de stad. Elke kamer is uitgerust met moderne voorzieningen, zoals airconditioning, een flatscreen-tv, gratis wifi, een minibar en koffie- en theefaciliteiten.

Het restaurant van het hotel biedt een uitgebreide selectie van lokale en internationale gerechten, en de bar is de perfecte plek om te genieten van een drankje na een lange dag sightseeing. Het overloopzwembad op het dak van het hotel biedt een prachtig uitzicht op de stad en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel is gelegen in het centrum van Hanoi, op slechts enkele minuten afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Oude Wijk, het Hoan Kiem-meer en de Tempel van de Literatuur.


Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel is ook gunstig gelegen in het hart van de stad, dicht bij vele bezienswaardigheden en attracties. Het hotel biedt ook vervoer van en naar de luchthaven en een conciërgeservice om gasten te helpen bij het plannen van hun reis.

Het hotel biedt ook een scala aan diensten en faciliteiten, zoals een 24-uurs receptie, 24-uurs roomservice, wasservice, stomerijservice, kinderopvang, zakencentrum en een conciërgeservice. Het hotel heeft ook een groot aantal vergader- en evenementenruimtes, waaronder een balzaal en meerdere kleinere zalen.

Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging, biedt de spa van het hotel een scala aan behandelingen en massages. De spa is gelegen op de 25e verdieping van het hotel en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Gasten kunnen ook genieten van de fitnessruimte van het hotel, die is uitgerust met moderne apparatuur en apparaten.

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel is ook een ideale locatie voor bruiloften en andere speciale evenementen. Het hotel biedt een scala aan diensten en voorzieningen, waaronder catering, bloemendecoratie, fotografie en videografie, om ervoor te zorgen dat elk evenement een succes wordt.

Het hotel is ook gunstig gelegen voor diegenen die willen genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van Hanoi. Het hotel ligt op slechts enkele minuten afstand van de Oude Wijk van Hanoi, waar bezoekers de geplaveide straten en traditionele gebouwen van de stad kunnen verkennen. Andere populaire bezienswaardigheden in de buurt zijn het Hoan Kiem-meer, de Tempel van de Literatuur en de Tran Quoc-pagode.

Hoewel het hotel duur is, beginnen de kamers bij ongeveer €250 per nacht, is het een unieke ervaring die gasten niet snel zullen vergeten. Of het nu gaat om een ​​huwelijksreis, een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf te trakteren op luxe, het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake Hotel biedt een unieke vakantie-ervaring die zeker de moeite waard is.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...