Oceania Cruises onthult nieuwe exotische vaarroutes met luxe schip

Bij Oceania Cruises ervaar je luxe, comfort en klasse als nooit tevoren. De toonaangevende wereldleider op het gebied van culinaire en bestemmingsgerichte cruises komt op de meest bijzondere plekken en overtreft alle verwachtingen op het gebied van service en gastronomie.  De luxe rederij pakt uit met het gloednieuwe Tropics & Exotics programma voor 2024 – 2025, met een ruim aanbod om de meest exotische plaatsen te ontdekken in alle comfort. Het summum is de epische 180-daagse reis rond de wereld, die gepland staat in 2025, in een unieke Oost-West navigatie. Oceania Cruises streeft ernaar om de lat steeds hoger te leggen en opent een nieuwe wereld van luxe met de introductie van het state-of-the-art cruiseschip Vista.

Oceania Cruises beschikt over zes intieme middelgrote schepen van vijfsterrencategorie en biedt uitgebreide faciliteiten en ruime, luxueuze hutten en suites. Dankzij hun kleinere formaat met een capaciteit van 648 tot 1238 passagiers, kunnen de cruiseschepen in kleinere boetiekhavens aanmeren, die onbereikbaar zijn voor de grote schepen. De luxe rederij streeft hierbij naar een langer verblijf ter plaatse om de stad of regio meer intens te kunnen ontdekken. De sfeer aan boord is ontspannen, zonder formele avonden en gasten ervaren een warme en persoonlijke service op het allerhoogste niveau. 

Oceania Cruises is daarnaast ook met stip de rederij voor culinaire liefhebbers met verschillende specialiteitenrestaurants van topniveau, waar gasten gastronomisch in de watten gelegd worden, ongelimiteerd en zonder toeslag.  Ook in 2023 zet de groep verder in op culinaire ontdekkingen en nieuwe smaken die à la minute bereid worden met de beste ingrediënten.

De aangeboden vaarroutes zijn stuk voor stuk pareltjes en verrijkt met een ruime waaier aan unieke bestemmingservaringen ter plaatse. Voor reizigers op zoek naar avontuur zijn er exotische reizen naar buitengewone plekken zoals Bora Bora en Madagaskar, maar er zijn ook gevarieerde routes dichtbij op de Middellandse Zee of naar IJsland en Groenland. Gasten kunnen bij Oceania Cruises bovendien zorgeloos reizen en genieten. Met de ‘fly & cruise’ formule verzorgt de cruiserederij de volledige reis vanaf de luchthaven van Amsterdam of Brussel tot en met het verblijf aan boord.
Recent lanceerde Oceania Cruises het gloednieuwe Tropics & Exotics programma voor 2024 – 2025, een veelzijdige collectie van 157 reizen naar exotische oorden. Een rijk aanbod aan bestemmingen en ervaringen staat hierbij centraal.

De reisduur varieert van zeven tot tweehonderd dagen en reizigers kunnen bijzondere plaatsen verkennen zoals het Amazonegebied, het Arabische schiereiland of Japan, maar ook een minder bereisde koers varen naar Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea of de kleine atollen van de Stille Zuidzee. Ook in het Caribisch gebied, Mexico en het Panamakanaal kunnen reizigers nieuwe tropische plaatsen ontdekken met bezoeken aan de minder bereisde eilanden van Bonaire, Dominica en Guadeloupe.

Het indrukwekkende nieuwe vijfsterrenschip, met een capaciteit tot 1200 gasten, is ontworpen om de kenmerkende luxe van kleine schepen te combineren met de nieuwste visie op de ultieme reisbeleving. Vista zal voor het eerst uitvaren in mei en biedt uitsluitend hutten en suites met balkon. De inauguratiecruise zal starten in Venetië en neemt gasten mee op een 13-daagse reis langs Italië, Kroatië, Montenegro en vaart vervolgens via de Ionische en Egeïsche Zee naar Griekenland en Turkije. Met twee bemanningsleden voor elke drie gasten,  zet de rederij verder in op een hoogstpersoonlijke service en met twaalf specialiteitenrestaurants wordt de gastronomie en culinaire ervaring aan boord naar een nog hoger niveau gebracht.

Oceania Cruises is de leidende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij wereldwijd. De zeven kleinschalige, luxueuze schepen van de rederij hebben een capaciteit tot maximaal 1238 gasten en bieden de beste gastronomie op zee, en vaarroutes met een focus op het ontdekken en beleven van bestemmingen over de hele wereld. Deskundig samengestelde reiservaringen aan boord van de designer-geïnspireerde schepen doen meer dan 450 belangrijke en boetiekhavens aan in Europa, Alaska, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, New England-Canada, Zuid-Amerika tot Antarctica, het Caribisch gebied, het Panamakanaal, Tahiti en de Stille Zuidzee, in aanvulling op de epische 180 dagen durende Around the World Voyages. De cruisemaatschappij heeft een tweede schip uit de Allura-klasse met een capaciteit van 1200 gasten in bestelling voor levering in 2025. Het hoofdkantoor van Oceania Cruises is gevestigd in Miami en de rederij is eigendom van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., een wereldwijde cruiseorganisatie met een gediversifieerd portfolio van toonaangevende cruisemerken, zoals Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises.

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NYSE: NCLH) is een toonaangevende wereldwijde cruisemaatschappij die de merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises exploiteert. Met een totale vloot van 28 schepen met bijna 60.000 bedden bieden de verschillende merken routes aan naar meer dan 490 bestemmingen wereldwijd. Het bedrijf heeft negen nieuwe cruiseschepen met een totale capaciteit van circa 24.000 bedden in bestelling, die in de periode tot en met 2027 in gebruik zullen genomen worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...