Gucci opent lounge in St. Moritz bij Paradiso Mountain Club

Gucci heeft voor het winterseizoen 2022-2023 de Gucci Paradiso Lounge geopend in de Paradiso Mountain Club in St. Moritz. De Mountain Club, die wordt beheerd door Badrutt's Palace, is exclusief voor leden, die toegang hebben tot de lounge. De club omvat gastronomisch dineren, zowel binnen als buiten. Het interieurontwerp blijft discreet in overeenstemming met het elegante en eigentijdse eclecticisme dat kenmerkend is voor het Italiaanse luxe modemerk. Weelderige fluwelen stoelen en banken uit de Décor-collectie van het huis bieden een plek om te dineren, drinken en ontspannen, terwijl het tartan-tapijt bijdraagt aan de gezellige sfeer van de ruimte.

The Savoy in Londen opende vorig jaar een Gucci Suite.

Op de website lezen we:

MAAK JE KLAAR OM TE CHILLEN EN VIBE!

Van over de hele wereld, van elk continent, van alle generaties, het Music Deck is waar we allemaal samenkomen om te genieten van het leven op de top van de wereld. Je krijgt het beste op het gebied van comfortabel eten, drinken en cocktails in de bergen - allemaal vergezeld van een onstuitbare beat.

Hoog in de bergen staan onze DJ's klaar om hemel en aarde te bewegen om het publiek aan het dansen te krijgen - het is het toppunt van opwinding!

EEN SMAAK VAN DE HEMEL

Met een prachtig uitzicht over de Alpen is het een plek die je niet mag missen. Na een verkwikkende dag op de piste of het verkennen van de natuur is er niets zo verfrissend als goede muziek, goed eten en goede wijn – en goed gezelschap.

Onze chef-kok is bedreven in het maken van comfortvoedsel in de bergen dat niet van deze wereld is. Van de traditionele gerstesoep uit Graubünden tot langzaam gegaarde Ramen-noedelsoep met buikspek, van rundvleesnacho's tot poké, van aardappelsalade met kaviaar tot kreeftenbroodje met zeewierboter - het is een lokale keuken die wereldfavorieten ontmoet met een aantal zeer gedurfde wendingen.

ONTSNAP NAAR DE BERGEN

Bij de Mountain Club bieden we een geweldige plek om te relaxen na een verkwikkende wandeling. Geniet van heerlijke, mediterraan geïnspireerde gerechten, maar ook van verrukkelijke gebakjes en ijs. Neem het leven in je eigen tempo en stop voor een kopje koffie, thee of een glas rosé. Dit is jouw moment om te ontspannen. Bon wanneer ga je je nu lid maken en boeken?

Bezoek Website
Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...