Gucci opent lounge in St. Moritz bij Paradiso Mountain Club

In het hart van de Zwitserse Alpen, waar de lucht kristalhelder is en de sneeuw de toppen siert als diamanten in de zon, heeft Gucci, het toonaangevende Italiaanse modehuis, een nieuwe definitie van luxe geïntroduceerd. Voor het winterseizoen 2022-2023 opent Gucci de deuren van de exclusieve Gucci Paradiso Lounge, gelegen in de gerenommeerde Paradiso Mountain Club in St. Moritz. Deze samenwerking tussen Gucci en Badrutt'sPalace, een naam synoniem met ongeëvenaarde gastvrijheid, belooft een ervaring die zowel verfijnd als onvergetelijk is.

De Paradiso Mountain Club, een toevluchtsoord dat alleen toegankelijk is voor leden, staat bekend om zijn discrete charme en exclusiviteit. Gucci heeft deze ruimte getransformeerd met een interieur dat de essentie van het merk weerspiegelt: elegantie en eigentijds eclecticisme. Gasten kunnen zich nestelen in weelderige fluwelen stoelen en banken uit de Décor-collectie van Gucci, omgeven door een sfeervol tartan-tapijt dat bijdraagt aan de gezellige ambiance.

Het is niet alleen de inrichting die de Gucci Paradiso Lounge tot een bastion van luxe maakt. De club biedt gastronomische ervaringen die de zintuigen prikkelen, met zowel binnen- als buiten eetgelegenheden. Hier kunnen gasten zich overgeven aan een culinaire reis die de lokale keuken verbindt met wereldwijde favorieten, allemaal met een gedurfde twist. Van de traditionele gerstesoep uit Graubünden tot innovatieve creaties zoals langzaam gegaarde Ramen-noedelsoep met buikspek en kreeftenbroodjes met zeewierboter, elke maaltijd is een avontuur op zich.

De Gucci Paradiso Lounge is meer dan een plek om te eten; het is een ervaring die alle zintuigen omvat. Na een dag op de pistes of het verkennen van de natuurlijke schoonheid van St. Moritz, biedt de lounge een plek om te ontspannen en te genieten van het leven. De muziek, zorgvuldig geselecteerd door ervaren DJ s, zorgt voor een onstuitbare beat die de sfeer versterkt en de gasten uitnodigt om te dansen en te genieten van het moment.

Deze exclusieve lounge is niet het eerste uitstapje van Gucci in de wereld van luxe gastvrijheid. Het voorgaande jaar opende The Savoy in Londen een Gucci Suite, die gasten onderdompelde in de weelde van het merk. De Gucci Paradiso Lounge in St. Moritz is een voortzetting van deze traditie, waarbij het merk zijn stempel drukt op de luxe reisindustrie.

De ervaring in de Gucci Paradiso Lounge is een symfonie van smaak, stijl en sereniteit. Het is een plek waar tijd een pauze neemt, en het leven wordt gemeten in momenten van puur genot. Of het nu gaat om een kopje koffie in de ochtendzon, een glas rosé bij zonsondergang of een avond gevuld met gastronomische verrassingen, de lounge biedt een ontsnapping aan de alledaagse wereld.

In de Gucci Paradiso Lounge is elk detail zorgvuldig overwogen om een omgeving te creëren die zowel inspirerend als intiem is. Het is een toevluchtsoord waar de elite samenkomt, niet alleen om te zien en gezien te worden, maar om te genieten van de zeldzame momenten van rust die het leven in de bergen biedt.

Terwijl de winter nadert en de sneeuwvlokken de Alpen beginnen te bedekken, staat de Gucci Paradiso Lounge klaar om haar gasten te verwelkomen in een wereld waar luxe en comfort samensmelten. Het is een belofte van Gucci aan de wereld: een ervaring die de essentie van het merk belichaamt, in een van de meest adembenemende locaties op aarde.

Terwijl de Gucci Paradiso Lounge in St. Moritz een exclusieve enclave is voor degenen die de fijnere dingen in het leven waarderen, is het ook een toonbeeld van hoe luxe merken zoals Gucci zich uitbreiden buiten de traditionele grenzen van mode en accessoires. Deze uitbreiding naar luxe ervaringen spreekt tot een groeiende trend waarbij consumenten op zoek zijn naar holistische ervaringen die hun levensstijl en waarden weerspiegelen.

De lounge zelf is een meesterwerk van design, een ruimte waar elk element zorgvuldig is uitgekozen om een harmonieus geheel te vormen. De fluwelen stoelen en banken, onderdeel van Gucci'seigen Décor-collectie, zijn niet alleen een knipoog naar de esthetiek van het merk, maar bieden ook een comfortabele omhelzing na een dag in de koude berglucht. Het tartan-tapijt, een klassiek patroon dat vaak geassocieerd wordt met winterse warmte, versterkt het gevoel van gezelligheid en comfort.

De culinaire ervaringen in de Gucci Paradiso Lounge zijn een reflectie van de diversiteit en innovatie die Gucci in zijn modecollecties toont. De keuken is een smeltkroes van lokale en internationale smaken, waarbij traditionele recepten een nieuwe draai krijgen door ze te combineren met exotische ingrediënten en moderne kooktechnieken. Het menu is een ode aan de rijkdom van de Italiaanse keuken, verrijkt met invloeden van over de hele wereld, wat resulteert in een unieke en onvergetelijke eetervaring.

De muziekkeuze in de lounge is net zo eclectisch als het menu. DJ'sdraaien een zorgvuldig geselecteerde mix van genres, van ontspannen lounge tot opzwepende dance, waardoor een sfeer ontstaat die zowel verkwikkend als ontspannend is. Het is de perfecte achtergrond voor de magische momenten die zich binnen de muren van de lounge afspelen.

De Gucci Paradiso Lounge is echter meer dan een plek; het is een bestemming op zich. Het biedt een ontsnapping uit de realiteit, een plek waar men kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kan onderdompelen in een wereld van schoonheid en luxe. Het is een plek waar men kan vertragen, ademen en simpelweg genieten van het moment.

Deze exclusiviteit en aandacht voor detail hebben de Gucci Paradiso Lounge snel tot een van de meest begeerde bestemmingen in St. Moritz gemaakt. Het is een plek waar de elite van de wereld samenkomt, niet alleen om te genieten van de prachtige omgeving en de uitstekende service, maar ook om deel uit te maken van een gemeenschap die de waarden van het Gucci-merk deelt: innovatie, kwaliteit en een ongeëvenaarde ervaring.

Naarmate de avond valt en de lichten van de lounge flikkeren tegen de sneeuwbedekte bergen, wordt het duidelijk dat Gucci meer heeft gecreëerd dan alleen een lounge. Ze hebben een ervaring gecreëerd die de ziel voedt en de geest verheft, een plek waar elke seconde telt en herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. In de Gucci Paradiso Lounge is luxe niet alleen een product, het is een gevoel, een ervaring, een levenswijze.

Terwijl de toekomst van luxe blijft evolueren, blijft Gucci aan de voorhoede staan, niet alleen in de wereld van mode, maar ook in de wereld van luxe ervaringen. De Gucci Paradiso Lounge in St. Moritz is slechts een voorbeeld van hoe het merk zijn horizon verbreedt en zijn klanten nieuwe manieren biedt om het leven in luxe te ervaren. Het is een belofte van het merk aan zijn klanten: dat waar Gucci ook gaat, het altijd synoniem zal staan voor het allerbeste, en dat de ervaring altijd onvergetelijk zal zijn.

Praktisch

Na een dag gevuld met de pracht van de Zwitserse Alpen en de ongeëvenaarde luxe van de Gucci Paradiso Lounge, is het tijd om afscheid te nemen van deze unieke enclave van comfort en stijl. Gelegen op het prestigieuze adres Via Engiadina 3, 7500 St. Moritz, Switzerland, is deze exclusieve bestemming een juweel in de kroon van St. Moritz. Voor meer informatie of om uw ervaring te reserveren, kunt u contact opnemen via +41 81 833 40 02 of een e-mail sturen naar info@paradiso-stmoritz.com.

De Gucci Paradiso Lounge verwelkomt gasten van 11:30 uur tot 17:00 uur, met uitzondering van woensdag wanneer de lounge gesloten is. Voor degenen die verlangen naar de serene schoonheid van deze plek, biedt de reis ernaartoe zijn eigen charme. Bereikbaar per gondel, kunt u vanaf het station ST. MORITZ BAD een ontspannen rit maken naar het bergstation SIGNAL, gevolgd door een korte, 20-30 minuten durende wandeling naar Paradiso. Deze route is beschikbaar van 24 juni tot 15 oktober. Of kies voor een rit met de modern nostalgische Suvretta–Randolins stoeltjeslift vanaf Chasellas, waarna u nog 7 minuten wandelt naar uw bestemming. Deze optie is beschikbaar van 24 juni tot 3 september.

Voor de avontuurlijke bezoekers is er de mogelijkheid om te voet, per fiets of e-bike vanuit het dorp St. Moritz een prachtige tocht van ongeveer een uur te maken door de adembenemende natuur, die u rechtstreeks naar Paradiso leidt. Ongeacht hoe u ervoor kiest om te reizen, de reis naar de Gucci Paradiso Lounge is net zo betoverend als de bestemming zelf. Een plek waar elk bezoek een verhaal wordt om te koesteren, een herinnering die blijft glanzen lang nadat de sneeuw is gesmolten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...