Ikos Resorts brengt luxe lifestyle ervaring naar Mallorca met Ikos Porto Petro

Ikos Resorts kondigt verheugd een verdere uitbreiding aan van het bekroonde* luxe all-inclusive aanbod van de groep met de opening van Ikos Porto Petro op het Spaanse eiland Mallorca in 2023. Na de succesvolle lancering van Ikos Andalusia aan de Costa del Sol in 2021, is dit het tweede luxe resort van de groep op Spaanse bodem. Het gloednieuwe vijfsterrenresort zal gasten verwelkomen te midden van een ongerepte natuur en schitterende baaien voor een ongeëvenaarde luxe all-in ervaring. De toonaangevende hotelgroep heeft ambitieuze groeiplannen en breidt de innovatieve collectie in een indrukwekkend tempo uit. Met de opening van Ikos Odisia op het idyllische schiereiland van Dassia Bay in Corfu in mei 2023, biedt Ikos Resorts in totaal zeven topklasse resorts voor een ultieme lifestyle-resortervaring.

Een nieuwe wereld van luxe in Mallorca

Ikos Porto Petro ademt sereniteit en verfijning. De 319 stijlvolle kamers, suites en bungalows zijn ingericht volgens de kenmerkende mediterrane stijl van Ikos, verrijkt met Mallorcaanse accenten. Ook de bungalow suites met één tot drie slaapkamers zijn doordacht ontworpen en geschikt voor zowel koppels als gezinnen van verschillende groottes. Met de Deluxe Collection suites verwent Ikos Porto Petro de gasten met een aantal exclusieve privileges zoals een fles Taittinger champagne op de kamer bij aankomst, een sfeervol diner bij kaarslicht op het strand, een gratis nek- en rugmassage in de spa en de Ikos Deluxe Concierge, die klaar staat om alle vakantiebehoeften tot in de puntjes te regelen. In 2024 zal het aanbod uitgebreid worden met spectaculaire drie- en vier slaapkamer suites op de klif met privézwembaden, een absolute privacy en magnifieke zeezichten.

Het luxe resort biedt vijf verwarmde binnen- en buiten zwembaden, waaronder een adult'sonly zwembad en speciale kinder- en baby zwembaden. Om het hele gezin een topvakantie te laten beleven, is er ook 30 minuten gratis kinderopvang aan het strand voor kinderen vanaf vier jaar en kunnen de ouders in alle rust een duik nemen in zee of genieten van de stralende zon.

Ultieme luxe all-inclusive

Het vijfsterrenresort wil de beste luxe all-inclusive ervaring van het eiland bieden, met vrijwel elk onderdeel van de vakantie inbegrepen binnen het bekroonde luxe all-inclusive concept. Gasten worden in de watten gelegd met menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs, exquise cocktails, een ruime keuze uit 300 lokale en internationale wijnen, een 24/24 roomservice en een superieure vijfsterrenservice aan het zwembad en het strand. Ikos Porto Petro staat voor culinaire verwennerij met vijf gastronomische à la carte restaurants en introduceert het gloednieuwe Food Hall-concept, met ontbijtbuffetten, internationale gerechten en een à la carte ervaring voor lunch en diner. Dankzij de innovatieve Dine-out optie, kunnen gasten ook zonder extra kosten uit eten gaan in de beste lokale restaurants. Daarnaast biedt de unieke Local Drive Adventure de kans om gedurende een dag elektrisch te rijden met een Tesla-auto en het prachtige eiland te ontdekken. Mallorca biedt ruige kusten met adembenemende zeezichten, uitnodigende wandelpaden, ongerepte natuurreservaten zoals Parc Natural de S'Albufera en wonderbaarlijke grotten zoals de grotten van Genova en van Dracht.

Verborgen parel

De nieuwste aanwinst van Ikos Resorts ligt verscholen tussen de idyllische baaien van Calo dels Homes Morts en Calo de Sa Torre, en biedt ongelooflijke uitzichten over de azuurblauwe Middellandse Zee. Het luxe resort, op slechts 50 minuten van de luchthaven van Palma De Mallorca, strekt zich uit langs een ongerepte kustlijn van een kilometer lang aan de zuidoostkust van het eiland, en ligt vlakbij het schitterende natuurreservaat Mondrago en het charmante vissersdorpje Portopetro met z’n pittoreske haven. De nabijheid van de haven maakt van Ikos Porto Petro de ideale plek voor watersporten en diverse boottochten. Wie houdt van avontuur, kan zelfs ‘sea caving’ in de zeegrotten uitproberen. Daarnaast worden ook schitterende wandel- en fietstochten aangeboden, kunnen gasten zich uitleven op 4 tennis- en 2 padel terreinen en is er mogelijkheid om te golfen. Wie op zoek is naar echte verwennerij kan terecht in de exclusieve Anne Semonin Spa met state-of-the-art faciliteiten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...