Molori Safari Lodge is het wildernisresort van je dromen

Het Molori Safari Lodge is een exclusieve wildlodge gelegen in het Madikwe Game Reserve, gelegen in de noordwestelijke provincie van Zuid-Afrika. Het resort, dat oorspronkelijk werd gebouwd als privéontsnapping, beschikt over vijf luxe suites en biedt een intieme en eco-chique ervaring voor de meest veeleisende reizigers.

Het Madikwe Game Reserve, waarin de lodge is gelegen, is een malariavrij reservaat van 75.000 hectare groot, dat een spectaculaire wilde dierenervaring biedt met dieren zoals leeuwen, olifanten, cheeta'sen nog veel meer. Molori biedt gasten de mogelijkheid om deze wilde dieren van dichtbij te bekijken met spannende safaritochten.

Maar wat Molori echt onderscheidt van andere wildlodge-resorts is de Molori Safari Spa. Deze spa biedt gasten een scala aan volledige massages, aromatherapie en huid- en lichaamsbehandelingen, evenals een goed uitgeruste fitnessruimte voor degenen die hun trainingsroutine willen bijhouden. Gasten kunnen ook ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht op het Spa Deck en het Jacuzzi Deck.

De lodge is ingericht met stijlvolle meubels en prachtige kunstwerken, waaronder een grote collectie hedendaagse Afrikaanse kunst, waardoor het een unieke en luxe uitstraling heeft. Molori is een perfecte plek voor reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve en intieme wilderniservaring met alle moderne gemakken van een luxe resort.

De suites van Molori zijn allemaal individueel ingericht en beschikken over privéterrassen met een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. De suites zijn voorzien van alle moderne voorzieningen, waaronder airconditioning, wifi, een minibar en een open haard voor de koelere avonden.

Gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes bereid door de getalenteerde chef-koks van Molori, die gebruik maken van lokale ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden die perfect passen bij de sfeer van de lodge. Gasten kunnen ook genieten van een selectie van uitstekende wijnen uit de eigen kelder van Molori.

Naast wilde dieren en spa-behandelingen biedt Molori ook een scala aan activiteiten voor gasten, waaronder wandelingen door de natuur, vogels kijken en vissen. Er zijn ook culturele uitstapjes naar nabijgelegen dorpen en steden, waar gasten kunnen leren over de rijke geschiedenis en cultuur van de regio.

Molori is niet alleen een luxe toevluchtsoord, maar ook een toegewijd beschermer van het milieu en de lokale gemeenschap. Het resort is actief betrokken bij het behoud van het Madikwe Game Reserve en de omliggende ecosystemen, en werkt samen met lokale gemeenschappen om duurzame ontwikkeling te bevorderen en te ondersteunen.

Molori heeft ook een indrukwekkende lijst met prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder de 'Beste Luxe Boutique Lodge in Zuid-Afrika' bij de World Luxury Hotel Awards, en 'Beste Safari Spa in Afrika' bij de Safari Awards.

Daarnaast biedt Molori ook mogelijkheden voor exclusieve evenementen, zoals bruiloften, jubilea en andere speciale gelegenheden. Het resort biedt een scala aan mogelijkheden om de perfecte ervaring te creëren, waaronder het gebruik van de hele lodge en een aangepaste cateringdienst.

Molori heeft vijf individueel ingerichte suites die elk een prachtig uitzicht op de omliggende natuur bieden. Elke suite heeft een eigen terras, een privézwembad en een buitenbadkamer. De suites zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een open haard en wifi.

Het resort heeft ook een groot zwembad en een zonnedek waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de wildernis. Er is ook een bibliotheek en een lounge waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een boek of een drankje.

Het restaurant van Molori biedt een unieke culinaire ervaring met lokale ingrediënten en internationale invloeden. De chef-koks van het resort bereiden gerechten van wereldklasse die passen bij de sfeer van de lodge. Gasten kunnen genieten van een selectie van uitstekende wijnen uit de eigen kelder van Molori.

De Molori Safari Spa biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, aromatherapie en huid- en lichaamsbehandelingen. Gasten kunnen genieten van de spa in een van de behandelkamers of op het Spa Deck en Jacuzzi Deck, waar ze kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht op de wildernis.

Molori biedt ook een scala aan activiteiten voor gasten, waaronder wandelingen door de natuur, vogels kijken, vissen en safaritochten. Het Madikwe Game Reserve biedt de mogelijkheid om wilde dieren zoals leeuwen, olifanten, cheeta'sen andere wezens van de savanne te zien.

Het resort biedt ook mogelijkheden voor exclusieve evenementen zoals bruiloften, jubilea en andere speciale gelegenheden. Molori biedt aangepaste catering en het gebruik van de hele lodge voor evenementen.

Het Molori Safari Lodge biedt reizigers een onvergetelijke ervaring in het hart van de Afrikaanse wildernis. Met luxe accommodaties, heerlijke gerechten, ontspannende spa-behandelingen en spannende safaritochten, is Molori de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve en intieme wilderniservaring. En met de betrokkenheid van het resort bij het behoud van het milieu en de gemeenschap, kunt u er zeker van zijn dat uw reis een positieve impact heeft op de regio en de lokale bevolking.

Molori Safari Lodge ligt op ongeveer 400 km ten noordwesten van Johannesburg in de noordwestelijke provincie van Zuid-Afrika, in het hart van het Madikwe Game Reserve. Hierbij de adres- en contactgegevens van Molori Safari Lodge: Madikwe Game Reserve, North West Province, Zuid-Afrika Telefoon: +27 11 268 3447 E-mail: reservations@molorisafari.com


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...