Ultraluxe eersteklas hutten op de A380 van Qatar Airways

Qatar Airways zichzelf positioneert als een van de meest luxueuze luchtvaartmaatschappijen ter wereld met de introductie van hun nieuwe eersteklas hutten aan boord van de Airbus A380. Passagiers kunnen genieten van een ruime en comfortabele ervaring met een breed scala aan luxe functies, waaronder een kledingkast met high-end voorzieningen en een entertainment systeem met een groot persoonlijk HD-videoscherm en een bibliotheek met films. De à-la-cartemenu's op aanvraag, kaviaar en desserts zijn ook een welkome toevoeging aan de reiservaring.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deze ultra-luxe diensten, zijn ze beschikbaar voor vluchten tussen Londen Heathrow en Doha vanaf 10 oktober. Het tarief voor een retourvlucht bedraagt ongeveer €6.400. Passagiers kunnen genieten van deze ongekende ervaring en de luxe van een high-end hotel op 40.000 voet hoogte.

Het is duidelijk dat de concurrentie tussen de grote golfmaatschappijen op belangrijke routes zoals Londen - Doha of Londen - Abu Dhabi blijft toenemen. Elke luchtvaartmaatschappij probeert zijn premiumklanten de meest luxueuze diensten en ervaringen aan te bieden om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Qatar Airways heeft in dit opzicht een indrukwekkende prestatie geleverd met hun nieuwe eersteklas hutten aan boord van de Airbus A380. Naast de ongekende luxe, is de luchtvaartmaatschappij ook gericht op de duurzaamheid van de nieuwe cabines, met materialen zoals koolstofvezelcomposieten die helpen om het brandstofverbruik te verminderen en de efficiëntie van de vlucht te verbeteren.

Het is duidelijk dat voor diegenen die bereid zijn om te betalen voor een ongeëvenaarde luxe-ervaring, Qatar Airways de plaats is om te zijn. De ultra-luxe eersteklas hutten bieden alles wat u maar kunt bedenken om te ontspannen en comfortabel te reizen, terwijl u geniet van de prachtige uitzichten vanuit de lucht.

Als het gaat om de indeling van de A380, beschikt de eersteklas cabine van Qatar Airways over slechts acht stoelen in een 1-2-1-configuratie. Dit betekent dat elke passagier directe toegang heeft tot het gangpad en maximale privacy krijgt. De stoelen zijn individueel instelbaar en kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren.

In termen van restaurants en bars, beschikt Qatar Airways over een aantal uitstekende opties aan boord van hun vluchten. Passagiers in de eersteklas cabine kunnen genieten van een à-la-cartemenu op aanvraag met een breed scala aan gastronomische gerechten en drankjes. Er is ook een bar en lounge beschikbaar, compleet met zachte stoelen en verlichting die bijdraagt ​​aan de elegante sfeer van de cabine.

Als het gaat om logement, beschikken de eersteklas cabines van Qatar Airways over de grootste bedden die beschikbaar zijn in de luchtvaartindustrie. De ultrabrede stoelen worden omgebouwd tot zeven meter lange bedden, compleet met luxe beddengoed en kussens voor de meest comfortabele ervaring.

Qatar Airways biedt enkele van de meest luxueuze eersteklasfaciliteiten in de luchtvaartindustrie. Passagiers kunnen genieten van een ultrabrede stoel die kan worden omgebouwd tot een zeven meter lang bed, compleet met luxe beddengoed en kussens van topkwaliteit. Elke stoel heeft ook een persoonlijk scherm met toegang tot honderden entertainmentopties en de nieuwste films en tv-programma's.

De luxe badkamers zijn voorzien van sensorbediende kranen, een grote wastafel en voldoende ruimte om te fungeren als kleedkamer. Passagiers krijgen ook een uitgebreide voorzieningenkit, inclusief producten van luxe merken zoals Giorgio Armani en Christian Dior.

Het à-la-cartemenu biedt een selectie van heerlijke maaltijden en er is ook een uitgebreide wijn- en cocktailkaart beschikbaar. Daarnaast is er een grote lounge met bar, waar passagiers kunnen ontspannen en socializen tijdens de vlucht.

Andere faciliteiten zijn onder meer wifi, stopcontacten voor het opladen van apparaten en voldoende opbergruimte voor bagage. Bovendien biedt Qatar Airways een persoonlijke conciërgeservice voor eersteklas passagiers, die kan helpen bij het regelen van alles van restaurantreserveringen tot vervoer na aankomst.

Wat betreft de "to do" -opties aan boord, hebben passagiers toegang tot een 48 cm persoonlijk HD-videoscherm en een bibliotheek van films om uit te kiezen. Er is ook wifi beschikbaar voor passagiers om verbonden te blijven tijdens hun vlucht.

De eersteklasfaciliteiten van Qatar Airways worden beschouwd als enkele van de meest luxueuze in de luchtvaartindustrie. Van de ultrabrede stoel die kan worden omgebouwd tot een zeven meter lang bed, tot de luxe voorzieningenkit en het à-la-cartemenu met kaviaar en desserts, tot de grote lounge met bar en de persoonlijke conciërgeservice, Qatar Airways streeft ernaar om een ongeëvenaarde luxe ervaring te bieden aan haar eersteklas passagiers. Bovendien zijn de badkamers voorzien van hoogwaardige materialen en zijn er genoeg opberg- en oplaadmogelijkheden beschikbaar voor een comfortabele vlucht.

Als u geïnteresseerd bent om te vliegen met Qatar Airways en gebruik te maken van deze ultra-luxe eersteklas cabine, kunt u contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de wereld met Booking.com: uw reisexpert In de kijker

Booking.com begon zijn reis in 1996 in een kleine kamer in Amsterdam, een tijd waarin het idee van online boekingen nog in de kinderschoenen stond....