Luxe voorjaars- en zomer escapes bij BodyHoliday en StolenTime

De BodyHoliday is een bekroond all-inclusive wellnessresort op het prachtige Caribische eiland Saint Lucia. Dit resort staat bekend om zijn unieke benadering van gezondheid en welzijn, waarbij gasten worden aangemoedigd om zowel fysieke als mentale verjonging te ervaren. Met de lente in aantocht presenteert BodyHoliday een uitnodigende lijst met activiteiten en arrangementen die speciaal zijn ontworpen om bezoekers de kans te bieden om zichzelf opnieuw uit te vinden en nieuwe energie te geven.

BodyHoliday's benadering van wellness is holistisch, waarbij het draait om persoonlijke verzorging en verwennerij. Het bekende Wellness Centre van het resort is een toevluchtsoord waar bezoekers kunnen kiezen uit een uitgebreide reeks behandelingen die zowel traditionele als innovatieve therapieën omvatten. Van gepersonaliseerde huidbehandelingen tot therapeutische massages en detoxprogramma's – de mogelijkheden zijn ontelbaar om het lichaam en de geest te revitaliseren.

Het voorjaar bij BodyHoliday is de perfecte tijd voor vernieuwing. Met een scala aan fitnessactiviteiten waaronder yoga, pilates, tennis en golf, kunnen gasten hun fysieke conditie verbeteren terwijl ze genieten van het adembenemende landschap om hen heen. Er zijn ook activiteiten zoals boogschieten, fietsen en watersporten beschikbaar voor diegenen die het avontuur opzoeken. De serene omgeving biedt een idyllische achtergrond om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en zich volledig onder te dompelen in een omgeving van ontspanning en genezing.

Als onderdeel van de wellnessfilosofie biedt BodyHoliday ook voedingsadvies en -begeleiding om gasten te helpen bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten. De menu's zijn zorgvuldig samengesteld met aandacht voor verse ingrediënten, balans en smaak, zodat bezoekers niet alleen genieten van heerlijke maaltijden maar ook voeding die hun algehele gezondheid ten goede komt.

Gasten kunnen kiezen uit verschillende accommodatietypes, variërend van luxe kamers tot suites met uitzicht op de oceaan, elk met een stijlvol en comfortabel interieur. Bovendien omvat elk verblijf één gratis spa-behandeling per dag, waardoor gasten zich extra speciaal voelen en hen aanmoedigt dagelijks tijd voor zichzelf te nemen.

Voor degenen die hun wellness-ervaring willen verdiepen, biedt BodyHoliday gespecialiseerde retraites aan. Deze programma's zijn ontworpen om specifieke doelen te bereiken, zoals gewichtsverlies, stressvermindering of sportprestatieverbetering. Begeleid door experts kunnen gasten deelnemen aan deze retraites, met diensten en behandelingen die helemaal afgestemd zijn op hun individuele behoeften.

In navolging van het succes en de filosofie van BodyHoliday, heeft de stichtende familie Du Boulay een tweede resort gecreëerd genaamd StolenTime. Dit nieuwe boetiekhotel in Saint Lucia speelt in op de behoefte aan gepersonaliseerde rust en herstel. StolenTime zet de traditie van wellness en zelfzorg voort met een intieme en op maat gemaakte benadering, waarbij gasten worden uitgenodigd hun tijd terug te nemen en zich te concentreren op persoonlijk herstel in een prachtige en afgelegen omgeving.

Net als bij BodyHoliday, gaat het bij StolenTime om het creëren van een omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en verjonging. Gasten kunnen kiezen uit een selectie van wellnessbehandelingen, genieten van gastronomische maaltijden met een focus op lokale en seizoensgebonden producten, en deelnemen aan een verscheidenheid van ontspannende en verkwikkende activiteiten.

Beide resorts vertegenwoordigen een benadering van vakantie die de nadruk legt op persoonlijk welzijn, waarbij gasten kunnen profiteren van een omgeving die ontworpen is om zowel het lichaam als de geest tot rust te brengen. Of je nu zoekt naar een plek om te herstellen van de drukte van het dagelijks leven of om je persoonlijke gezondheids- en welzijnsdoelen na te streven, BodyHoliday en StolenTime bieden de ideale setting om jezelf te herontdekken en te verjongen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...