Las Casitas is een dromerige tropische schuilplaats in Puerto Rico

Las Casitas, een resort van Waldorf Astoria, is een luxe hotel gelegen in Fajardo, Puerto Rico. Het resort ligt op een privéterrein van 100 hectare, omgeven door het prachtige landschap van het El Yunque National Forest en de Caribische Zee.

Las Casitas biedt 157 ruime en elegant ontworpen kamers en suites, elk met een eigen balkon of terras en een scala aan moderne voorzieningen. De accommodaties van het resort zijn verdeeld in drie categorieën: Casitas, Villas en Estate Homes. Casitas zijn één-slaapkamer accommodaties met tuin- of uitzicht op de oceaan, terwijl Villas één, twee of drie slaapkamers bieden, evenals een eigen dompelbad en uitzicht op de oceaan. Estate Homes zijn de grootste accommodaties, met drie of vier slaapkamers en een eigen zwembad.

Het resort beschikt ook over een breed scala aan voorzieningen op het terrein, waaronder een 18-holes golfbaan ontworpen door Arthur Hills, een Waldorf Astoria Spa en een oneindig zwembad met uitzicht op de oceaan. Er zijn verschillende restaurants en bars op het terrein, waaronder het signature restaurant, Perla, dat verse zeevruchten en lokale ingrediënten serveert.

Las Casitas is een populaire bestemming voor bruiloften en evenementen, en het resort heeft verschillende binnen- en buitenruimtes die plaats bieden aan maximaal 500 gasten. Daarnaast biedt het resort een verscheidenheid aan activiteiten en excursies, waaronder watersporten, wandelen en paardrijden.

Over het algemeen is Las Casitas, een Waldorf Astoria Resort, een prachtig en luxueus toevluchtsoord dat gasten de kans biedt om te ontspannen en te genieten van een prachtige tropische omgeving.

Las Casitas, A Waldorf Astoria Resort heeft nog een aantal vermeldingswaardige aspecten:

  • Het resort beschikt over een eigen privé-eiland, Palomino Island, dat op slechts vijf minuten varen van het vasteland ligt. Het eiland heeft een prachtig wit zandstrand, helderblauw water en biedt tal van watersportactiviteiten, zoals snorkelen, kajakken en paddleboarden.
  • Las Casitas is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Het resort ligt dicht bij het El Yunque National Forest, de Bioluminescent Bay en de prachtige eilanden van de oostkust van Puerto Rico, zoals Culebra en Vieques.
  • Het resort biedt een unieke ervaring met zijn Coquí Water Park, dat leuk is voor gasten van alle leeftijden. Het waterpark heeft verschillende glijbanen, zwembaden en speeltoestellen, en is een geweldige manier om af te koelen op een warme dag.
  • Voor golfliefhebbers biedt het resort de enige Arthur Hills-ontworpen golfbaan in Puerto Rico. De golfbaan biedt uitdagende holes met een prachtig uitzicht op de oceaan en de bergen.
  • Het resort heeft verschillende duurzame initiatieven geïmplementeerd om zijn ecologische voetafdruk te verminderen. Zo worden onder andere de stranden schoongemaakt en wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen om energie op te wekken.


Waldorf Astoria Resort biedt verschillende restaurants, bars en andere faciliteiten voor gasten, waaronder:

  • Perla: het signature restaurant van het resort, dat verse zeevruchten en lokale ingrediënten serveert.
  • La Vista Smokehouse: een informeel restaurant met een uitgebreide selectie van gerookt vlees en zeevruchten, en een prachtig uitzicht op de oceaan.
  • Cafe Bella Vista: een café waar gasten terecht kunnen voor koffie, thee, gebak en lichte maaltijden.
  • Caicu Bar & Lounge: een gezellige bar waar gasten kunnen genieten van cocktails en lichte maaltijden.
  • In-Room Dining: gasten kunnen op elk moment van de dag genieten van heerlijke maaltijden en snacks op hun kamer.
  • Coquí Water Park: een waterpark op het terrein van het resort, met verschillende glijbanen, zwembaden en speeltoestellen, ideaal voor gezinnen met kinderen.
  • Waldorf Astoria Spa: een luxe spa waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.
  • Golf Course: het resort beschikt over een 18-holes golfbaan, ontworpen door Arthur Hills, met een prachtig uitzicht op de oceaan en de bergen.
  • Activiteiten: het resort biedt verschillende activiteiten en excursies, waaronder watersporten, tennis, wandelen, paardrijden en nog veel meer.

Al met al biedt Las Casitas, A Waldorf Astoria Resort, een unieke en onvergetelijke ervaring voor gasten die op zoek zijn naar luxe, ontspanning en avontuur in een prachtige tropische omgeving.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...