Hotel Concorde Antalya is een luxe resort dat de vorm heeft van een vliegtuig

Het Concorde De Luxe Resort is een vijfsterrenhotel gelegen in Antalya, Turkije. Het hotel heeft een uniek ontwerp geïnspireerd door het snelste passagiersvliegtuig ter wereld. Het gebogen, aerodynamische dak van het hotel heeft een 'cockpit' op de top van het gebouw die wijst naar een Blue Flag strand. Het hotel beschikt over luxueuze accommodaties, diverse eetgelegenheden en uitgebreide recreatiefaciliteiten, waaronder vier buitenzwembaden en een binnenzwembad, een zwembad alleen voor volwassenen, een spetterpark, een hydrotherapiezwembad en een aquapark.

Gasten kunnen ook gebruik maken van verschillende buitenfaciliteiten, zoals tennisbanen, een minigolfbaan, een bowlingbaan en een club voor kinderen, evenals een privéstrand met kano'sen waterfietsen. Er zijn zeven soorten suites beschikbaar, waaronder een deluxe kamer met uitzicht op zee. Het hotel heeft 12 restaurants (inclusief zes met à la carte menu s) en 16 bars die koffie, gebak en alcoholische dranken serveren.

Gasten kunnen ook genieten van een spa-centrum met een sauna, Turks bad en massage diensten, een fitnesscentrum en tennisbanen. Het hotel ligt op korte rijafstand van het centrum van Antalya, waar gasten historische bezienswaardigheden kunnen verkennen of kunnen genieten van winkelen en dineren in de vele winkels en restaurants van de stad.

Het Concorde De Luxe Resort staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en gastvrijheid. Het personeel van het hotel is vriendelijk en behulpzaam en organiseert regelmatig entertainment en activiteiten voor gasten van alle leeftijden, waaronder live muziekoptredens, thema-avonden, sportactiviteiten en kinderclubs. Het hotel is een populaire keuze voor gezinnen, koppels en individuele reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen en plezierig verblijf in Antalya.

Het is vermeldenswaardig dat het Concorde De Luxe Resort ook bekend staat om zijn milieuvriendelijke inspanningen en duurzame praktijken. Het hotel is uitgerust met zonnepanelen die zonne-energie opvangen en omzetten in elektriciteit voor het hotel, waardoor de ecologische voetafdruk van het hotel wordt verminderd. Bovendien is het hotel actief bezig met recyclingprogramma'sen het minimaliseren van afval.

Het Concorde De Luxe Resort heeft ook een eigen biologische boerderij waar ze groenten en fruit verbouwen die worden gebruikt in de restaurants van het hotel. Dit stelt het hotel in staat om verse, biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten te gebruiken in hun gerechten en helpt ook om de voedselkilometers te verminderen.

Als een van de weinige hotels in de regio dat zich inzet voor duurzaam toerisme, is het Concorde De Luxe Resort een geweldige keuze voor reizigers die op zoek zijn naar luxe accommodatie en tegelijkertijd een bijdrage willen leveren aan het behoud van het milieu.

Over Antalya

Antalya is een populaire vakantiebestemming gelegen aan de kust van de Middellandse Zee in het zuidwesten van Turkije. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oudheid en heeft veel te bieden aan bezoekers, waaronder prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Een van de meest opvallende kenmerken van Antalya zijn de prachtige stranden. Het kristalheldere water en de zachte zandstranden maken het tot een ideale plek om te zonnebaden, te zwemmen, te snorkelen en te genieten van allerlei watersporten.

Voor geschiedenisliefhebbers heeft Antalya ook veel te bieden. De stad heeft een rijke geschiedenis en veel van de historische bezienswaardigheden zijn goed bewaard gebleven. Bezoekers kunnen de oude stadsmuren en poorten, de Romeinse haven, de Hadrianuspoort, het theater van Aspendos en vele andere fascinerende historische sites verkennen.

Naast de stranden en historische bezienswaardigheden biedt Antalya ook een bruisend nachtleven met een scala aan clubs, bars en restaurants. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke Turkse gerechten, maar ook van internationale keukens.

Antalya is een geweldige bestemming voor gezinnen, stellen en individuele reizigers die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, cultuur, natuur en ontspanning. Met zoveel te zien en te doen, is het geen verrassing dat Antalya een populaire vakantiebestemming is geworden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...