Four Seasons en NetJets onthullen het ultieme ski-avontuur

De Four Seasons en NetJets werken samen om dit exclusieve aanbod aan te bieden en bieden hun gasten een luxe ski-ervaring van wereldklasse.

Het partnership tussen Four Seasons en NetJets geeft gasten de kans om te genieten van een uniek ski-avontuur zonder zich zorgen te maken over het plannen en organiseren van elk aspect van hun reis. Het doel van deze samenwerking is om de reiservaring van gasten te verbeteren en hen te laten genieten van een onvergetelijke tijd op en naast de piste.

Bovendien is het niet alleen de reiservaring die wordt verbeterd door deze samenwerking. Gasten van Four Seasons en NetJets zullen ook toegang hebben tot speciale privileges en voordelen, zoals persoonlijke conciërges, on-demand catering, en andere unieke diensten die alleen beschikbaar zijn voor deze exclusieve gasten.

Al met al is deze samenwerking tussen Four Seasons en NetJets een geweldige manier voor gasten om te genieten van een onvergetelijke ski-ervaring in stijl en comfort. Of het nu gaat om het verkennen van de backbowls van Vail of het genieten van het uitzicht op de Teton Mountains in Jackson Hole, gasten kunnen er zeker van zijn dat ze de best mogelijke ervaring zullen hebben met deze twee legendarische merken.

Hoewel deze specifieke reisroute momenteel alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten, bieden Four Seasons en NetJets ook andere op maat gemaakte reisroutes aan voor gasten die op zoek zijn naar een unieke en exclusieve reiservaring.

Gasten die gebruik maken van deze service, kunnen genieten van een naadloze en luxe reiservaring, zonder zich zorgen te maken over de stress en het gedoe van het reizen. Met de beste faciliteiten en diensten die beschikbaar zijn, kunnen gasten ontspannen en zich concentreren op het genieten van hun ski-ervaring.

Het is ook vermeldenswaard dat Four Seasons en NetJets niet alleen samenwerken om ski-ervaringen aan te bieden, maar ook om andere soorten reizen te creëren. NetJets heeft bijvoorbeeld al langere tijd samengewerkt met Four Seasons om privévluchten aan te bieden aan gasten die op zoek zijn naar exclusieve reizen naar verschillende bestemmingen over de hele wereld.

Deze samenwerking tussen Four Seasons en NetJets is een voorbeeld van de groeiende trend van exclusieve samenwerkingen tussen luxe merken om unieke en op maat gemaakte ervaringen aan te bieden aan gasten die op zoek zijn naar de beste reiservaringen ter wereld.

Hieronder staan enkele van de op maat gemaakte reisroutes die worden aangeboden door de samenwerking tussen Four Seasons en NetJets, met een korte omschrijving:

  1. Private Jet Ski Adventure: Deze reisroute is ontworpen om ski-liefhebbers de beste ski-ervaring te bieden in de Verenigde Staten. De route omvat stops bij Jackson Hole, Vail en Aspen, waar gasten kunnen genieten van eersteklas accommodaties en ski-faciliteiten. Gasten kunnen ook deelnemen aan exclusieve activiteiten zoals heliskiën, hondensleeën en wildsafari s.

  2. Beach to Beach Caribbean: Deze reisroute biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de prachtige stranden en het kristalheldere water van de Caribische Zee. De route omvat stops bij verschillende eilanden, waaronder St. Lucia, Anguilla, St. Barth en de Britse Maagdeneilanden. Gasten kunnen genieten van exclusieve accommodaties, privé-eilanden en boottochten.

  3. Golf Expedition: Deze reisroute is ontworpen voor golfers en biedt exclusieve toegang tot enkele van de beste golfbanen ter wereld. De route omvat stops bij Pebble Beach, St. Andrews en Augusta National. Gasten kunnen genieten van eersteklas accommodaties en golfbanen, evenals exclusieve toegang tot golfclubs en evenementen.

  4. Art and Culture Odyssey: Deze reisroute is ontworpen voor kunst- en cultuurliefhebbers en biedt exclusieve toegang tot enkele van de meest iconische culturele bestemmingen ter wereld. De route omvat stops bij Parijs, Florence, Istanbul en New York City. Gasten kunnen genieten van exclusieve rondleidingen door musea en kunstgalerieën, evenals eersteklas accommodaties en restaurants.

  5. Culinary Journey: Deze reisroute is ontworpen voor fijnproevers en biedt exclusieve toegang tot enkele van de beste culinaire bestemmingen ter wereld. De route omvat stops bij Tokio, Barcelona, ​​New York City en Bangkok. Gasten kunnen genieten van exclusieve culinaire ervaringen, zoals kooklessen en privé-diners met beroemde chefs, evenals eersteklas accommodaties en restaurants.

  6. De Zuid-Afrikaanse roadtrip: Deze roadtrip neemt u mee door de prachtige landschappen van Zuid-Afrika, van de bruisende stad Kaapstad tot de wildreservaten van Kruger National Park. De reis begint in Kaapstad, waar u kunt genieten van de heerlijke restaurants en bars, de Tafelberg kunt beklimmen en kunt genieten van de prachtige stranden. Vervolgens gaat de reis naar de beroemde wijnstreek van Stellenbosch, waar u wijngaarden kunt bezoeken en heerlijke wijnen kunt proeven. Daarna gaat de reis naar de Tuinroute, waar u kunt genieten van prachtige kustlandschappen en verschillende avontuurlijke activiteiten kunt ondernemen, zoals bungeejumpen en walvisspotten. Vervolgens gaat de reis naar het oosten, naar de wildreservaten van Kruger National Park, waar u op zoek kunt gaan naar de Big Five en kunt overnachten in lodges met uitzicht op de Afrikaanse wildernis.

  7. De Noorse fjordenroute: Deze roadtrip neemt u mee door de adembenemende landschappen van Noorwegen, langs de beroemde fjorden en door de prachtige natuurparken. De reis begint in Bergen, waar u kunt genieten van de kleurrijke houten huizen van de stad en kunt genieten van heerlijke Noorse gerechten. Vervolgens gaat de reis langs de Sognefjord, de diepste fjord van Noorwegen, en door de prachtige nationale parken Hardangervidda en Jotunheimen. Onderweg kunt u genieten van de prachtige uitzichten op de bergen, gletsjers en watervallen. De reis eindigt in de stad Ålesund, bekend om zijn Art Nouveau-architectuur en prachtige fjordlandschap.

  8. De Great Ocean Road in Australië: Deze roadtrip neemt u mee langs de prachtige kustlijn van Victoria in Australië, langs de beroemde Twelve Apostles en door verschillende nationale parken. De reis begint in Torquay, waar u kunt genieten van de surfstranden en de gezellige cafés en restaurants. Vervolgens gaat de reis langs de Great Ocean Road, waar u kunt genieten van de prachtige uitzichten op de zee en de kliffen. Onderweg kunt u stoppen bij de Twelve Apostles, de beroemde rotsformaties die uit de zee steken. De reis gaat verder door verschillende nationale parken, waar u kunt wandelen en genieten van de prachtige natuur. De reis eindigt in de stad Warrnambool, waar u kunt genieten van de stranden en de gezellige sfeer.

  9. De Garden Route in Zuid-Afrika: Deze roadtrip neemt u mee langs de prachtige kustlijn van Zuid-Afrika, door de tuinroute van het land. De reis begint in Kaapstad, waar u kunt genieten van de prachtige stranden en de gezellige sfeer.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...