Eigenaren van Aston Martin kunnen een speciale Rosewood-ervaring krijgen

Aston Martin, het Britse supercarbedrijf, heeft samen met het hotelmerk Rosewood Hotels & Resorts een uniek vakantiepakket ontwikkeld genaamd het Aston Martin Discovery-pakket. Dit pakket, onderdeel van het 12 Days of Rosewood-vakantieprogramma, biedt gasten de kans om hun droomauto, de DB11 V12-coupé, volledig aan te passen en te ontwerpen.

Het pakket begint met een privécharter in een Single Squirrel AS350-helikopter van Londen naar het hoofdkantoor van Aston Martin in Warwickshire, Engeland. Hier ontmoeten gasten de chief creative officer van het merk en beginnen ze met het personaliseren van hun nieuwe auto.

Om de kunst van het rijden onder de knie te krijgen, worden gasten naar de testfaciliteit Millbrook Proving Ground gebracht. Hier kunnen ze hun vaardigheden op de proef stellen op een uitdagend parcours van heuvels en haarspeldbochten. Na een dag op de baan worden gasten teruggebracht naar Rosewood, waar ze kunnen genieten van een slokje champagne voordat ze naar de Signature Suite worden gebracht.

De Signature Suite van Rosewood is een kamer in Britse landhuisstijl met meerdere woonruimtes en een uniek uitzicht op de tuin van de accommodatie. Gasten worden verwend met een 24-uurs butlerservice en een samengestelde bar op de kamer. Ook kunnen ze genieten van de Gin Bar en Sense-spa van het hotel.

In de privacy van hun suite kunnen gasten genieten van een weelderig diner geïnspireerd op Dom Pérignon, bereid door de chef-kok van Rosewood. Het Aston Martin Discovery-pakket kost maar liefst €265.000 en biedt gasten een unieke ervaring die hen nog lang zal bijblijven.

Hoewel het Aston Martin Discovery-pakket een hoge prijs heeft, biedt het een onvergetelijke ervaring voor autoliefhebbers en luxe reizigers. Het is een uitgelezen kans om een Aston Martin op maat te maken en deze op een uitdagende baan te testen.

Het pakket is onderdeel van het 12 Days of Rosewood-vakantieprogramma van het hotelmerk, dat verschillende exclusieve reiservaringen biedt. Dit programma omvat ook andere unieke ervaringen, zoals een privé-eilandavontuur in de Bahama'sen een culinaire tour door Frankrijk.

Rosewood Hotels & Resorts is een internationaal luxe hotelmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige service en verfijnde accommodaties. Het merk heeft meer dan 20 hotels en resorts over de hele wereld, waaronder locaties in New York, Parijs, Hong Kong en Abu Dhabi.

Aston Martin is een iconisch Brits merk dat bekend staat om zijn luxe sportwagens. Het bedrijf is opgericht in 1913 en heeft een lange geschiedenis van het produceren van enkele van de meest exclusieve en krachtige auto's ter wereld. Het merk heeft een aantal beroemde eigenaren gehad, waaronder James Bond, die verschillende Aston Martins heeft gereden in de Bond-films.

Het Aston Martin Discovery-pakket is een unieke kans om de Britse luxe en stijl te ervaren, van de privéhelikopter tot de Signature Suite van Rosewood en de op maat gemaakte Aston Martin. Het pakket is geschikt voor autoliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve en gepersonaliseerde ervaring.

Meer details over het Aston Martin Discovery-pakket:

Het Aston Martin Discovery-pakket is een unieke kans om de Britse luxe en stijl te ervaren, van de privéhelikopter tot de Signature Suite van Rosewood en de op maat gemaakte Aston Martin. Het pakket is geschikt voor autoliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve en gepersonaliseerde ervaring. Het biedt een onvergetelijke combinatie van luxe accommodatie, gastronomie, auto-ontwerp en rijvaardigheid, en is de ultieme manier om de Britse cultuur en stijl te ervaren.

Hieronder volgt een lijst van de hotels en restaurants in het pakket, inclusief een omstandige beschrijving:

  1. Rosewood London Het pakket begint bij het Rosewood London hotel, een van de meest luxueuze hotels in de stad. Het hotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd herenhuis uit de 19e eeuw en biedt een ongeëvenaarde service en accommodatie. Gasten kunnen genieten van de elegante kamers, het gastronomische restaurant Holborn Dining Room en de bekroonde Scarfes Bar.

  2. Aston Martin Headquarters Gasten worden vervolgens per privécharter naar het hoofdkantoor van Aston Martin in Warwickshire, Engeland gebracht. Hier ontmoeten ze de chief creative officer van het merk en beginnen ze met het personaliseren van hun nieuwe auto.

  3. Millbrook Proving Ground Om de kunst van het rijden onder de knie te krijgen, worden gasten naar de testfaciliteit Millbrook Proving Ground gebracht. Hier kunnen ze hun vaardigheden op de proef stellen op een uitdagend parcours van heuvels en haarspeldbochten.

  4. Rosewood London Na een dag op de baan worden gasten teruggebracht naar het Rosewood London hotel. Hier kunnen ze genieten van een slokje champagne voordat ze naar de Signature Suite worden gebracht.

  5. Rosewood London Signature Suite De Signature Suite van Rosewood is een prachtige kamer in Britse landhuisstijl met meerdere woonruimtes en een uniek uitzicht op de tuin van de accommodatie. Gasten worden verwend met een 24-uurs butlerservice en een samengestelde bar op de kamer.

  6. Gin Bar en Sense-spa van het hotel Gasten kunnen ook genieten van de Gin Bar en Sense-spa van het hotel, die beide uitstekende service en kwaliteit bieden. De Gin Bar biedt een unieke selectie van meer dan 500 soorten gin en de Sense-spa biedt een scala aan behandelingen om te ontspannen en te verjongen.

  7. Dom Pérignon diner In de privacy van hun suite kunnen gasten genieten van een weelderig diner geïnspireerd op Dom Pérignon, bereid door de chef-kok van Rosewood. Het diner is een feest voor de zintuigen, met een combinatie van heerlijke smaken en aroma s.

Het Aston Martin Discovery-pakket biedt gasten een onvergetelijke en luxueuze ervaring, van het ontwerpen van hun eigen Aston Martin tot het verblijven in de Signature Suite van Rosewood. Het is een uitgelezen kans om te genieten van de beste service, accommodatie en auto's die de wereld te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...