Dit landgoed in het regenwoud is een fort van rust en kalmte

Dit Rainforest Estate in Australië is een weelderige oase van weelderige bossen, verzorgde tuinen en adembenemende architectuur. Het landgoed is gelegen in de noordkant van Queensland, waar het regenwoud het rif ontmoet. De afgelegen residentie in resortstijl heeft vier slaapkamers, zes badkamers en beslaat negen hectare prachtig land. Met een totale woonoppervlakte van 800 vierkante meter, waaronder een licht gevuld atrium, een spectaculaire overdekte waterval op twee niveaus en open woon-, eet- en gastronomische keuken, is deze residentie een ware parel.

Het pand beschikt over moderne voorzieningen, zoals een natte bar, een eilandbank en een wijnkelder met 2.000 flessen. Interne en externe voorzieningen voor de opslag en bereiding van eten en drinken zijn ook beschikbaar, waaronder een BBQ-cabana buiten, dicht bij het met zonne-energie verwarmde zwembad.

Dit landgoed is volledig uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een home entertainment-systeem met vier zones van Bose, dat wordt geleverd met een surround sound-thuisbioscoop en een 75-inch 3D Smart-tv. Digitale free-to-air, satelliet- en in-house dvd en een huisbeveiligingssysteem zijn ook beschikbaar om veiligheid en privacy te garanderen. Er is ook een gastenpaviljoen met twee niveaus op het terrein, een hot tub in de buitenlucht, een douche, een fitnessruimte en een kantoor, evenals een ruime garage voor uw kostbare ritten.

Dit Rainforest Estate is te koop voor ongeveer €3.250.000 of iets minder dan €3,5 miljoen, wat een koopje lijkt voor dit regenwoudparadijs. Met de ideale combinatie van luxe, privacy en natuurlijke schoonheid, is dit pand een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar een exclusieve en afgelegen plek om thuis te noemen.

De architectuur van dit landgoed is adembenemend en de verzorgde tuinen en het weelderige regenwoud bieden een prachtige omgeving om te ontspannen en tot rust te komen. De afgelegen locatie maakt het de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar privacy en rust.

Het landgoed is ideaal voor gezinnen of groepen vrienden die op zoek zijn naar een vakantiehuis. De vele voorzieningen, waaronder de hot tub in de buitenlucht en het met zonne-energie verwarmde zwembad, maken het mogelijk om volledig te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving.

Het Rainforest Estate is gelegen in de buurt van een aantal van de meest populaire toeristische attracties in Queensland, waaronder de Great Barrier Reef en de Daintree Rainforest. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving en het ontdekken van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van dit landgoed, is het belangrijk om te weten dat de vastgoedmarkt in Australië competitief kan zijn. Het is verstandig om de hulp in te schakelen van een professionele vastgoedmakelaar die bekend is met de lokale markt en die u kan helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Het Rainforest Estate biedt ook mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in duurzaam leven. Het landgoed is uitgerust met zonnepanelen die ervoor zorgen dat het zwembad en de waterval met zonne-energie worden verwarmd. Bovendien is het landgoed omringd door weelderige tuinen en bossen die dienen als een natuurlijke habitat voor vele inheemse diersoorten.

De locatie van het Rainforest Estate biedt ook veel mogelijkheden voor avontuur en outdooractiviteiten. De nabijheid van de Daintree Rainforest maakt het mogelijk om te gaan wandelen, fietsen of vogels te kijken in deze prachtige omgeving. Watersporten zoals snorkelen en duiken zijn ook beschikbaar in de buurt van de Great Barrier Reef.

Als u op zoek bent naar een exclusieve en unieke plek om te wonen of op vakantie te gaan, dan is het Rainforest Estate zeker de moeite waard om te overwegen. Het biedt een unieke combinatie van luxe, privacy en natuurlijke schoonheid die moeilijk te vinden is in andere delen van de wereld. Bovendien biedt de locatie van het landgoed veel mogelijkheden voor avontuur en outdooractiviteiten, wat het perfect maakt voor mensen die graag actief bezig zijn.

Het Rainforest Estate in Queensland, Australië is een adembenemend stuk vastgoed dat exclusiviteit, luxe, privacy en natuurlijke schoonheid biedt. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een afgelegen en exclusieve plek om te wonen of op vakantie te gaan. Het landgoed biedt moderne voorzieningen, duurzaamheid en een overvloed aan mogelijkheden voor avontuur en outdooractiviteiten, wat het de perfecte plek maakt voor mensen die een unieke levensstijl nastreven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...