Heritage Le Telfair - luxe oase aan Mauritius zuivere zuidkust.

Het Heritage Le Telfair resort, gelegen in het hart van 'Domaine de Bel Ombre' aan de ongerepte zuidkust van Mauritius, is een verbluffend mooi en luxueus verblijf. Het resort, vernoemd naar de 19e-eeuwse natuuronderzoeker Charles Telfair, weerspiegelt het koloniale erfgoed in zijn architectuur. Als lid van de Small Luxury Hotels of the World, biedt het 158 aantrekkelijke kamers en suites, allemaal in de stijl van de Franse koloniale periode, met donkere houten vloeren en meubels geïnspireerd op antiek.

Het resort heeft verschillende hoogtepunten, waaronder het hoofdrestaurant Annabella'sen een nabijgelegen tropische tuin doorkruist door de rivier de Citronniers. Voor degenen die de charmes van Mauritius willen ontdekken, is er een breed scala aan activiteiten beschikbaar, zowel op het land als op het water. Kitesurfen is een populaire keuze, aangezien de consistente kustwinden van Mauritius een ideale omgeving bieden voor deze adrenaline-gevulde watersport.

Het Domaine, dat meer dan 2.500 hectare beslaat, biedt een serene turquoise lagune, ruige bergen, pittoreske vissersdorpjes, watervallen en kustregenwouden voor degenen die gewoon willen genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland. Met zijn luxueuze diversiteit is Heritage Le Telfair een uitstekend resort, dat de vakantie-ervaring op Mauritius belichaamt.

Het resort is niet alleen een toevluchtsoord voor rustzoekers, maar ook een paradijs voor avonturiers. Of je nu wilt ontspannen aan de serene turquoise lagune, de ruige bergen wilt verkennen, of de lokale cultuur wilt ervaren in de pittoreske vissersdorpjes, het resort biedt het allemaal. De watervallen en kustregenwouden voegen een extra vleugje natuurlijke schoonheid toe aan de al indrukwekkende omgeving.

Voor degenen die de adrenaline willen voelen, biedt het resort kitesurfen aan, een populaire watersport op Mauritius dankzij de consistente kustwinden. Het is een spannende ervaring die je niet wilt missen als je op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie.

Het resort is ook een culinair paradijs. Het hoofdrestaurant, Annabella s, serveert heerlijke gerechten die je smaakpapillen zullen prikkelen. Daarnaast kun je genieten van de rustige sfeer in de nabijgelegen tropische tuin, waar de rivier de Citronniers doorheen stroomt.

Het Heritage Le Telfair resort biedt een unieke vakantie-ervaring die de schoonheid, cultuur en avontuur van Mauritius combineert. Het is een plek waar je kunt ontspannen, ontdekken en genieten van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft.

  • Restaurants en Bars

    • Annabella s: Dit is het hoofdrestaurant van het resort, waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan heerlijke gerechten.
    • Le Palmier: Voor een meer ontspannen, aan het strand gelegen eetervaring, is Le Palmier een uitstekende keuze.
    • Gin'ja: Dit Aziatische fusionrestaurant biedt een unieke culinaire ervaring.)
  • Accommodaties

    • Garden View Suites: Deze suites bieden een prachtig uitzicht op de weelderige tuinen van het resort.
    • Sea View Suites: Voor degenen die liever het geluid van de golven horen, zijn de Sea View Suites een perfecte keuze.
    • Senior Suites: Voor de ultieme luxe ervaring, kies voor de ruime en elegant ingerichte Senior Suites.)
  • Andere faciliteiten

    • Seven Colours Spa: Voor ontspanning en verjonging, bezoek de Seven Colours Spa.
    • Heritage Golf Club: Golf liefhebbers zullen de Heritage Golf Club waarderen, een van de beste golfbanen op het eiland.
    • Kids Club: Voor gezinnen met kinderen biedt het resort een Kids Club met een scala aan leuke en educatieve activiteiten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...