Aenaon Villas op de rotsachtige heuvels van Santorini, Griekenland

Santorini, Griekenland, is een van's werelds meest dramatische en spectaculaire eilanden, een perfecte plek om een onvergetelijke vakantie door te brengen, ontspannen in luxe met een vleugje van die heerlijke Griekse sfeer.
Direct op de rotsachtige heuvels van Santorini vindt u een van de meest verbazingwekkende hotels van dit eiland, genaamd de Aenaon Villas, het is eigenlijk een complex van 7 luxe villa's voltooid in 2009.
Ontworpen door Giorgos Zacharopoulos, vormen deze villa's een echt idyllisch en uniek toevluchtsoord, met een traditionele uitstraling die in perfecte harmonie is met de natuurlijke omgeving en een eerbetoon is aan de Cycladische architectuur. De villa's zijn gelegen op het hoogste en smalste deel van Santorini, direct aan de rand van de beroemde caldera, met uitzicht op alle vier de punten van de horizon, van oost naar west.
Het interieur van de Aenaon Villas is vrij eenvoudig, maar toch echt elegant, comfortabel en luxueus, met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft tijdens een vakantie hier. Een van de meest adembenemende dingen van dit complex is het overloopzwembad, dat direct aan de rand van de caldera is gebouwd en een verbluffend uitzicht biedt op de Egeïsche Zee, de vulkaan en de caldera.
U hebt toegang tot het overloopzwembad vanaf de privéveranda's en genieten van een unieke zonsondergang, of gewoon ontspannen en verjongen in het kristalheldere water.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...