Een luxe cruise op de Nijl aan boord van de Oberoi Zahra

Egypte staat bekend om zijn piramides en een paar leuke badplaatsen, maar een van de beste manieren om echt tot het hart van dit oude en prachtige land te komen, is door van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met het enige dat de meeste invloed heeft gehad op de Egyptische beschaving: de Nijl.
De Oberoi Zahra is een luxe Nijlcruiser die je diep in het hart van het land brengt - en dat in stijl zal doen. Het schip vaart de Nijl op en neer, van Luxor naar Aswan, gedurende zeven dagen - biedt alle comfort en luxe die u mag verwachten van het meest high-end hotel.
Accommodaties omvatten 25 luxe hutten en twee luxe suites, waarvan de laatste een royale leefruimte van 50 vierkante meter biedt en een aparte woonkamer plus een aangrenzend terras met een jacuzzi.
Het Oberoi Zahra beschikt over een full-service spa, een theater, een fitnessruimte, een buitenzwembad en zelfs een bibliotheek en een sigaarlounge.
Er is zelfs een restaurant aan boord dat een brede selectie internationale en Egyptische gerechten biedt.
De zevendaagse cruise vindt plaats tussen maart en oktober, met een luxe suite die €1.100 per nacht kost aan het begin van het seizoen en €1.800 in oktober.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...