Pegasus Suites & Spa is een luxe resort in Santorini

Het eiland Santorini, gelegen in de betoverende Egeïsche Zee, biedt een adembenemende natuurlijke omgeving die de perfecte setting vormt voor een luxueus resort. En inderdaad, er is geen gebrek aan dergelijke plekken op dit eiland, waarvan de nieuwste toevoeging het weelderige Pegasus Suites & Spa is. Dit exclusieve resort opende dit jaar zijn deuren en bevindt zich op de majestueuze kliffen van Imerovigli, met een panoramisch uitzicht op de verbluffend mooie caldera.

Pegasus Suites & Spa heeft de buitenaardse sfeer van Santorini volledig benut. Het resort beschikt over slechts 30 luxe suites die van alle gemakken van thuis zijn voorzien, evenals hoogwaardige voorzieningen die kenmerkend zijn voor een luxueus toevluchtsoord. Onder deze suites bevinden zich 10 standaard suites, 12 jacuzzi-suites en vier dompelbadsuites. Daarnaast zijn er ook vier zeer gewilde overloopzwembadsuites, wat ruimschoots keuzemogelijkheden biedt voor zelfs de meest veeleisende reizigers.

Naast de prachtige accommodaties biedt Pegasus Suites & Spa ook een scala aan uitstekende eetgelegenheden die enkele van de beste gerechten van Santorini serveren. Gasten kunnen ook deelnemen aan kooklessen en genieten van een geweldige wijncollectie die ze kunnen proeven. Voor degenen die hun welzijn willen behouden tijdens hun vakantie of gewoon willen ontspannen en tot rust willen komen, biedt het resort een indrukwekkend fitnesscentrum en een hemelse spa.

Al met al is Pegasus Suites & Spa een geweldige plek om het prachtige eiland Santorini te verkennen. Met zijn adembenemende ligging, luxueuze accommodaties, voortreffelijke culinaire ervaringen en ontspanningsmogelijkheden, is dit resort een paradijs voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf op een van de meest betoverende bestemmingen in de wereld.

Met zijn prachtige ligging op de kliffen van Imerovigli, biedt Pegasus Suites & Spa niet alleen een adembenemend uitzicht op de caldera, maar ook gemakkelijke toegang tot de omringende bezienswaardigheden. Gasten kunnen de pittoreske dorpjes van Santorini verkennen, zoals Oia met zijn iconische zonsondergangen, of Fira met zijn levendige sfeer en charmante steegjes.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis van het eiland, zijn er archeologische vindplaatsen zoals Akrotiri, een oude Minoïsche nederzetting die bedolven werd onder vulkanische as en nu open is voor bezoekers. Daarnaast kunnen gasten ook genieten van boottochten rond het eiland en zelfs de nabijgelegen vulkanische eilanden Nea Kameni en Palea Kameni verkennen.

Het resort biedt ook verschillende services om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een 24-uursreceptie om tegemoet te komen aan eventuele behoeften of vragen, en het personeel staat klaar om advies te geven over lokale activiteiten en excursies. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de pendeldienst van en naar de luchthaven of de haven, waardoor de reis naar en van het resort stressvrij verloopt.

Als het gaat om prijzen, kunnen gasten rekenen op een luxueuze ervaring die gepaard gaat met een prijskaartje.

Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie, een ontspannen uitje of een onvergetelijke huwelijksreis, Pegasus Suites & Spa biedt de perfecte omgeving om te genieten van de pracht en praal van Santorini. Met zijn unieke ligging, luxueuze voorzieningen en uitstekende service, belooft dit resort een onvergetelijke ervaring te bieden voor elke reiziger die op zoek is naar een vleugje luxe in het paradijs van de Egeïsche Zee.

  • Accommodatie:

    • 10 standaard suites, elegant en comfortabel ingericht.
    • 12 jacuzzi-suites, voor een extra vleugje luxe en ontspanning.
    • Vier dompelbadsuites, waar u kunt genieten van een verfrissende duik.
    • Vier zeer begeerde overloopzwembadsuites, met een prachtig uitzicht en een eigen infinity pool.
  • Culinaire hoogstandjes:

    • Restaurant 'Aegean Flavours', waar u kunt genieten van enkele van de beste gerechten uit de Santorinische keuken.
    • Restaurant 'Mediterranean Delights', dat een breed scala aan smakelijke mediterrane gerechten serveert.
    • Restaurant 'Sunset Terrace', waar u kunt dineren terwijl u getuige bent van de adembenemende zonsondergangen van Santorini.
    • Bar 'Aura Lounge', een ontspannen sfeer om te genieten van verfrissende cocktails en drankjes.
  • Ontspanning en welzijn:

    • Hemelse spa 'Elysium', waar u kunt genieten van verkwikkende behandelingen en massages.
    • Een uitgebreid fitnesscentrum, uitgerust met moderne apparatuur voor diegenen die fit willen blijven tijdens hun vakantie.
  • Extra faciliteiten:

    • Kooklessen, waar u de geheimen van de Santorinische keuken kunt ontdekken en zelf gerechten kunt bereiden.
    • Een uitstekende wijncollectie, zodat u kunt genieten van de lokale wijnen van Santorini.
    • 24-uursreceptie, waar het vriendelijke personeel altijd klaar staat om u te helpen en advies te geven.
    • Pendeldienst van en naar de luchthaven of de haven, voor een moeiteloze aankomst en vertrek.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...