De Suluwilo Villas op het eiland Vamizi Mozambique

Op het eiland Vamizi, in het kleine maar buitengewoon mooie Mozambique, hebben de Zuid-Afrikaanse architecten van Studio COA de Suluwilo Villas ontworpen, een fantastisch toevluchtsoord van kleine villa's om uw vrije dagen door te brengen. Ze zijn verspreid over een oppervlakte van 2 hectare en hebben een ontwerp dat in elk opzicht uniek is. Het complex omvat in totaal vier villa's, elk met toegang tot het strand, een eigen terras en slaapkamers met eigen badkamer.
Verder vertoont het resort mooie overeenkomsten met de Traditionele Villa, zoals openluchtbadkamers, woonbinnenplaatsen, massieve klei-elementen en verbindingsbruggen, maar het onderscheidt zich tegelijkertijd door het efficiënte gebruik van dakruimte en „organisiciteit”. Onder de insluitsels werd onze aandacht getrokken door hardhouten dekken rond het zoutwaterzwembad, een grandioze salon en een coquette eetkamer.
De kamers, aan de andere kant, delen een adembenemend uitzicht op de zee en imponeren door beluchting, weelderigheid en modernisme. Een elegante touch wordt gegeven door prachtige bamboevloeren van hoge kwaliteit, in sommige villa's, die smaak en stijl uitdrukken. Simpel gezegd, er is hier veel dat je kunt doen. Zeiltochten tussen de eilanden, ontspannende spabehandelingen, duiken en vissen zijn slechts enkele van de activiteiten die u kunt doen. Iedereen kan zich prima vermaken in de Suluwilo Villas, of het nu kind of grootouder is.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...