Ritz-Carlton Yacht Collection - een luxe zeevarende ervaring voor Marriott Bonvoy-leden

Het wereldberoemde hotelmerk Ritz-Carlton heeft een nieuwe, unieke en opwindende ervaring gelanceerd voor luxe reizigers: The Ritz-Carlton Yacht Collection. Als onderdeel van Marriott Bonvoy, het reisprogramma van Marriott International, biedt deze ervaring leden de mogelijkheid om punten te verdienen en in te wisselen terwijl ze genieten van hun passie voor reizen. Marriott Bonvoy heeft meer dan 30 hotelmerken en biedt meer dan 7.900 accommodaties in 138 landen, waaronder all-inclusive resorts in het Caribisch gebied en 44.000 vakantiewoningen van Homes en Villas by Marriott International.

De Ritz-Carlton Yacht Collection biedt deelnemers een onderscheidende en luxe zeilervaring op zee. Elite-leden kunnen tijdens hun reis genieten van extra luxe, zoals een privéreceptie bij het instappen en andere gepersonaliseerde diensten tijdens hun zeiltocht. Het merk zal ook samenwerken met andere luxemerken van Marriott International voor unieke activiteiten voor gasten.

Daarnaast hebben reizigers de mogelijkheid om hun reis uit te breiden en hun punten in te wisselen bij Marriott International hotels om verschillende steden en dorpen te verkennen op diverse bestemmingen over de hele wereld.

Het eerste schip van The Ritz-Carlton Yacht Collection, The Evrima, is ontworpen als een jacht met alle luxe van een modern superjacht. Het schip is 190 meter lang en heeft een capaciteit van maximaal 298 passagiers en 246 bemanningsleden. Het beschikt over 149 suites met balkon, inclusief verschillende duplex penthouses. De suites hebben een oppervlakte variërend van 28 tot 94 vierkante meter en bieden allemaal een spectaculair uitzicht op de oceaan.

The Evrima is voorzien van vele voorzieningen zoals een uitgebreide spa, fitnessruimte, zwembad, jacuzzi'sen meerdere eetgelegenheden, waaronder het Signatures restaurant dat geleid wordt door chef-kok Sven Elverfeld, die ook het driesterrenrestaurant Aqua in Wolfsburg, Duitsland runt. Gasten kunnen ook genieten van een cocktail in de Humidor lounge of de Observation Lounge, of ontspannen in de bibliotheek.

Het schip is ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden aan zijn gasten, met routes die variëren van iconische bestemmingen tot verborgen juweeltjes en afgelegen havens. Het biedt ook unieke excursies, van zonsondergangtochten tot culinaire ervaringen, afgestemd op de wensen van de gasten.

Naast The Evrima is er nog een tweede schip in ontwikkeling, genaamd The Azora, dat in 2024 wordt verwacht. Beide schepen bieden een nieuw niveau van luxe reizen op zee en creëren een nieuwe niche in de reisindustrie.

Hieronder staan enkele technische specificaties van de jachten:

  • Lengte: 190 meter
  • Breedte: 23,8 meter
  • Diepgang: 6,4 meter
  • Snelheid: 18,5 knopen
  • Aantal passagiers: 298
  • Aantal bemanningsleden: 246
  • Voortstuwing: 2x Rolls-Royce Marine Trent 65 motoren
  • Brandstofverbruik: 200 ton diesel per dag
  • Elektriciteitsopwekking: 4x Wärtsilä 8L20 generatoren
  • Waterbehandelingssysteem: Reverse osmosis systeem
  • Stabilisatoren: 4x Quantum stabilisatoren
  • Reddingsboten: 6x reddingsboten en 2x reddingsvlotten
  • Navigatiesysteem: Raytheon navigatie- en communicatiesystemen
  • Milieuvriendelijkheid: Het schip heeft een geavanceerd afvalwaterbehandelingssysteem, een verminderde uitstoot van broeikasgassen en maakt gebruik van ecologische schoonmaakproducten.


Opsomming van alle restaurants, bars, accommodatie en andere faciliteiten:

The Ritz-Carlton Yacht Collection biedt passagiers een scala aan restaurants, bars, accommodatie en andere faciliteiten. Hieronder vindt u een lijst van alle faciliteiten die beschikbaar zijn aan boord:

Restaurants: er zijn vijf eetgelegenheden aan boord, waaronder The Restaurant, waar passagiers kunnen genieten van verfijnde gerechten met een internationaal tintje, Aqua, waar gerechten worden bereid met lokale ingrediënten en The Grill, een informeel restaurant dat gespecialiseerd is in grillgerechten en verse zeevruchten.

  1. Aqua - een verfijnde eetzaal waar gasten kunnen genieten van de heerlijke smaken van de mediterrane keuken. Het restaurant biedt gerechten met verse ingrediënten van de lokale markten en een menu dat dagelijks verandert, afhankelijk van de beschikbaarheid van seizoensgebonden producten.

  2. Asian Fusion - biedt een mix van smaken uit de hele Aziatische keuken, met een focus op de Japanse, Thaise en Vietnamese keuken. Het restaurant heeft een elegante en intieme sfeer en biedt gasten de kans om te genieten van heerlijke sushi, sashimi en andere gerechten.

  3. S.E.A. - afkorting voor 'Sea, Earth, and Air', dit restaurant biedt een culinaire reis rond de wereld met een menu dat zich richt op de beste zeevruchten, vlees- en gevogeltegerechten en verse groenten. Gasten kunnen genieten van een verfijnde en elegante sfeer, omringd door de prachtige uitzichten op de oceaan.

  4. The Living Room - een informele lounge met een ontspannen sfeer, gelegen aan de achterkant van het schip. Gasten kunnen hier genieten van cocktails, wijn en bier, samen met lichte snacks en kleine gerechten. Het is de ideale plek voor een ontspannen avondje uit met vrienden of familie.

  5. The Grill - een buitenbar en restaurant op het dek, met uitzicht op de oceaan. Hier kunnen gasten genieten van heerlijke barbecuegerechten en gegrilde vis en vlees, samen met cocktails en andere drankjes. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op zee, terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken.

Bars: Er zijn drie bars aan boord, waaronder de Sunset Bar, waar passagiers kunnen genieten van cocktails en livemuziek terwijl ze de zonsondergang bewonderen, en de Observation Lounge, waar gasten kunnen ontspannen met een drankje terwijl ze genieten van het uitzicht op de oceaan.

  1. The Living Room Bar: Dit is een elegante, intieme bar die een gezellige ambiance biedt om te ontspannen en te genieten van drankjes met vrienden of nieuwe kennissen. De bar heeft een uitgebreide selectie van premium sterke dranken, wijnen en cocktails, bereid door ervaren mixologen. Gasten kunnen kiezen uit klassieke cocktails of unieke drankjes die zijn geïnspireerd op de bestemmingen die het schip bezoekt.

  2. The Observation Lounge Bar: Deze bar bevindt zich op het bovendek van het schip en biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan. Gasten kunnen genieten van verfrissende cocktails, premium wijnen en champagne terwijl ze de zonsondergang bekijken of genieten van het uitzicht op de sterrenhemel 'snachts.

  3. The Marina Bar: Deze bar bevindt zich bij het watersportdek van het schip en is de perfecte plek om te genieten van een verfrissend drankje na een middag vol watersporten. Gasten kunnen kiezen uit een selectie van cocktails, bier en frisdrank terwijl ze ontspannen in de zon of genieten van het uitzicht op de oceaan.

Accommodaties: De jachten bieden verschillende soorten accommodaties, waaronder suites, veranda suites, terras suites en signature suites. Alle accommodaties zijn voorzien van luxe voorzieningen en hebben een eigen badkamer.

Wellness: The Ritz-Carlton Spa biedt verschillende behandelingen en massages, en er is een fitnessruimte aan boord waar gasten kunnen trainen.

Entertainment: De jachten hebben een casino, een bibliotheek en een theater waar live optredens en films worden vertoond.

Andere faciliteiten:

  • Een spa met een breed scala aan behandelingen en services, zoals massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en salonbehandelingen.
  • Een fitnessruimte met cardio-apparatuur, gewichten en fitnesslessen, zoals yoga en Pilates.
  • Een bibliotheek met een uitgebreide collectie boeken en tijdschriften, evenals bordspellen en kaartspellen.
  • Een zwembad op het dek met ligstoelen en parasols voor ontspanning en zonnebaden.
  • Een winkel aan boord waar gasten souvenirs, kleding en accessoires kunnen kopen.
  • Een observatiedek met een panoramisch uitzicht op de oceaan en de omgeving.
  • Een marina waar gasten kunnen genieten van verschillende wateractiviteiten, zoals kajakken, paddle-boarding en snorkelen.
  • Een conciërge en persoonlijke assistenten aan boord om te helpen bij het plannen van excursies en activiteiten tijdens de reis.
  • Een wasserij en stomerijservice voor gasten om hun kleding en persoonlijke items schoon te houden tijdens hun verblijf.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...