Het Constance Lemuria Resort in Praslin Seychellen

In de betoverende wereld van de Seychellen, waar de azuurblauwe zee de parelwitte stranden ontmoet, ligt een luxueus toevluchtsoord dat bekend staat als Constance Lemuria. Dit resort, gelegen op het eiland Praslin, is een prachtige combinatie van luxe, originele architectuur en de kleurschakeringen van de omliggende natuur. Het is een plek waar de tijd stil lijkt te staan, waar de dagelijkse beslommeringen vervagen en waar de schoonheid van de natuur de zintuigen prikkelt.

Constance Lemuria, dat deel uitmaakt van de prestigieuze Leading Hotels of the World, strekt zich uit over een uitzonderlijke locatie op Praslin. Het resort is omgeven door weelderige tropische vegetatie en granieten rotsen, en ligt aan drie schitterende zandbaaien. Het resort is gemakkelijk bereikbaar vanaf de internationale luchthaven van Mahé, met een vlucht van slechts 20 minuten.

Het resort beschikt over 105 kamers, waaronder suites en villa's, die allemaal een prachtig uitzicht bieden op de tuinen en de directe omgeving. De accommodaties liggen op slechts 15 meter van de zee en zijn voorzien van alle moderne gemakken, waaronder airconditioning, een minibar, een kluisje en een flatscreen-tv. De badkamers zijn fraai ingericht met een aparte douche. De villa's, die bijna direct op het zand openen, zijn voorzien van privézwembaden en worden bediend door privébutlers voor een nog persoonlijkere service.

Constance Lemuria is ook de thuisbasis van de eerste 18-holes golfbaan in de Seychellen, ontworpen door Rodney Wright. De golfbaan, die een uitdaging vormt voor spelers van elk niveau, strekt zich uit over de steile hellingen van een dichtbeboste heuvel en biedt adembenemende vergezichten. De golfbaan grenst aan de betoverende stranden van zowel de Small Kerlan Cove als de Grand Kerlan Cove.

Voor de culinaire liefhebbers biedt Constance Lemuria een scala aan eetgelegenheden. Het resort heeft vier restaurants, waaronder het hoofdrestaurant 'Legend', dat een ontbijtbuffet, lunch à la carte en diner (buffet of thema-avond) serveert. Daarnaast zijn er drie andere restaurants: 'Diva' (diner à la carte, mediterraans, uitgelezen selectie wijnen), 'The Nest' (lunch en diner à la carte, zeevruchten, vis creoolse stijl), en 'Takamaka' (barefoot lunch, kleine gerechten).

Voor ontspanning en welzijn biedt Constance Lemuria een ultramodern wellnessconcept, de U Spa by Constance. De spa heeft vijf behandelkamers, tweedubbele behandelkamers en een kapsalon. De behandelingen omvatten een scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, evenals Signature U-ervaringen die op de dag volledig op maat worden gemaakt. De U Spa biedt ook Balinese, Ayurvedische, Thai-Shiatsu en Zweedse massages. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de sauna, het dompelbad, het stoombad, de whirlpool en de volledig uitgeruste fitnessruimte.

Voor de jongere gasten is er de Constance Kids Club, die open is van 09:00 tot 20:00 uur en een scala aan activiteiten biedt, waaronder een speeltuin en kindermenu s. Babysitservice is ook beschikbaar tegen betaling.

Constance Lemuria is niet alleen een plek van luxe en ontspanning, maar ook een plek waar men kan genieten van de schoonheid van de natuur. Het resort biedt exclusieve toegang tot het zandstrand Anse Georgette, dat wordt geroemd als een van de mooiste van het eiland. Daarnaast kunnen gasten genieten van niet-gemotoriseerde watersporten zoals windsurfen, kajakken, laser, hobiecat, waterfietsen en bodyboarden. Duiklessen, diepzeevissen en boottochten kunnen ook worden geregeld.

Constance Lemuria is een plek waar luxe en natuur samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een golfavontuur, Constance Lemuria biedt het allemaal. Het is een plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de schoonheid en rust van de Seychellen.

Dus, als u op zoek bent naar een plek waar u kunt ontspannen, genieten van de natuur en uzelf kunt onderdompelen in luxe, dan is Constance Lemuria de perfecte bestemming voor u. Het is een plek waar u de schoonheid van de Seychellen kunt ervaren zoals nergens anders. Het is een plek waar u zich kunt onderdompelen in de luxe van een wereldklasse resort terwijl u geniet van de natuurlijke schoonheid van de Seychellen. Het is een plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de rust en sereniteit van de Seychellen. Het is een plek waar u kunt genieten van de luxe van een wereldklasse resort terwijl u geniet van de natuurlijke schoonheid van de Seychellen. Het is een plek waar u zich kunt onderdompelen in de luxe van een wereldklasse resort terwijl u geniet van de natuurlijke schoonheid van de Seychellen. Het is een plek waar u zich kunt onderdompelen in de luxe van een wereldklasse resort terwijl u geniet van de natuurlijke schoonheid van de Seychellen. Het is een plek waar u zich kunt onderdompelen in de luxe van een wereldklasse resort terwijl u geniet van de natuurlijke schoonheid van de Seychellen. Het is een plek waar u zich kunt onderdompelen in de luxe van een wereldklasse resort terwijl u geniet van de natuurlijke schoonheid van de Seychellen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...