Het Constance Lemuria Resort in Praslin Seychellen

Gelegen direct aan de ongerepte witte stranden van Anse Kerlan, in Praslin, buiten het Afrikaanse continent op de archipel van de Seychellen, het prachtige Constance Lemuria Resort is een geweldige plek om rust te vinden. De locatie is een van de meest intensief bevolkte gebieden ter wereld, door zeeschildpadden, waardoor gasten hun gewoonten en gedrag kunnen bekijken. De Seychellen staan bekend als paaigronden voor zeeschildpadden, wat de rust bewijst die gasten hier zullen vinden. Het biedt ook golfbanen van wereldklasse, voor degenen die niet weg kunnen blijven van ballen en putters.
Er zijn drie restaurants en bars ter plaatse, om een plezierige ervaring voor de aanwezigen te garanderen. Het maakt niet uit of gasten kiezen voor de Franse keuken, buffetten, internationale maaltijden of verbluffende cocktails - het resultaat zal hetzelfde zijn. En dan is er de 18-holes golfkampioenschapsbaan die verwacht dat je putter bent. Qua accommodaties is het waarschijnlijk vanaf het begin duidelijk. De term „voortreffelijk” is bijna op een obsessief niveau gebruikt op de locatie, in de 88 Junior Suites, 8 Senior Suites, 8 villa's en de ultramoderne, kers op de taart, presidentiële villa. De kleine huizen, als we ze zo zouden kunnen noemen, liggen op slechts 15 meter afstand van de kust en zijn voorzien van eersteklas apparatuur en voorzieningen, zoals pluche meubels, tv, dvd, airconditioning enz. Eén ding is zeker voor degenen die voet op dit terrein zetten - ze zullen vastzitten met een aantal memorabele ervaringen - en dit alles vanaf €488 per nacht, afhankelijk van de keuzes van de gasten.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...