Likuliku Lagoon Resort - luxe en rust in het hart van Fiji

In de diepblauwe oceaan, ver weg van de drukte van het dagelijks leven, ligt een eiland dat is ontstaan uit lava en zand. Dit ongerepte paradijs, met een hart van een turquoise lagune van onvoorstelbare schoonheid en rust, draagt de naam 'Likuliku', wat 'kalm water' betekent. Het Likuliku Lagoon Resort is een exclusief toevluchtsoord voor volwassenen, gelegen op dit betoverende eiland.

Het resort is een unieke en speciale plek, omgeven door een beschermd zeegebied en ontworpen met respect voor de Fijische culturele waarden, traditionele ontwerpen en architectuur. Het is het eerste en enige resort in Fiji met authentieke overwater-bures (traditionele Fijische houten huizen), gelegen in een natuurlijke oceaanlagune. Vanaf het water lijkt het resort op een oud dorp, zo traditioneel is de stijl. Het hart van het resort is een prachtig gebouw in de vorm van een Fijisch kano-huis. Omringd door uitgestrekte plafonds, handgeweven riet en een exotische mix van natuurlijke materialen en moderne elementen, belichaamt het Likuliku Lagoon Resort de rijkdom van een oude cultuur met levendige hedendaagse lifestyle accenten.

Het Likuliku Lagoon Resort ligt op het vruchtbare vulkanische eiland Malolo, in een beschutte baai met een strand. Het resort is bereikbaar per boot, helikopter en watervliegtuig, waardoor het een gevoel van exclusiviteit en afzondering biedt. Het resort biedt 45 exclusieve en vrijstaande bures, waarvan 10 volledig boven het water staan op palen. Deze overwater bungalows zijn uniek in Fiji en bieden adembenemende uitzichten. De bungalows zijn uitgerust met airconditioning, een groot zonneterras met zwembad (alleen bij de deluxe beachfront bures), een lounge en een groene binnentuin met buitendouche. Hoewel er geen televisie is, zijn er wel een dvd-speler en muziekfaciliteiten beschikbaar voor entertainment.

Het resort heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft zijn eigen beplantingsprogramma voor inheemse bomen opgezet. Het heeft ook geïnvesteerd in de repopulatie en bescherming van de zeldzame en ernstig bedreigde Fijische kuifleguaan. Gasten kunnen genieten van een scala aan niet-gemotoriseerde watersportactiviteiten, die gratis zijn. Daarnaast is er een fitnesscentrum en een zwembad beschikbaar voor gebruik. Voor ontspanning kunnen gasten terecht in de 'Tatadra Spa', gelegen in de tropische tuin van het resort.

Het resort biedt een volpension arrangement, inclusief ontbijt, lunch en diner. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant van het resort, dat dagelijks een wisselend menu aanbiedt.Het resort heeft ook een loungebar, een uitstekende wijnkelder en een boetiek met ambachtelijke kunst in het hoofdgebouw. Gasten hebben sinds kort ook toegang tot het kleine eiland Mociu dat voor de kust ligt. Hier kunnen ze genieten van een privépicknick, snorkelen en zelfs trouwen (tegen een toeslag).

De kamers van het Likuliku Lagoon Resort zijn ontworpen om een gevoel van rust en ontspanning te bieden. Ze zijn uitgerust met een koelkast, koffie- en theefaciliteiten, een telefoon, wifi, een strijkijzer en een haardroger. De kamers hebben geen televisie, maar wel een dvd-speler en muziekfaciliteiten voor entertainment. De bungalows hebben een groot zonneterras met een zwembad (alleen bij de deluxe beachfront bures), een lounge en een groene binnentuin met een buitendouche.

Het Likuliku Lagoon Resort is meer dan alleen een plek om te verblijven. Het is een ervaring die de gasten onderdompelt in de rijke cultuur en adembenemende natuurlijke schoonheid van Fiji. Het resort biedt een scala aan activiteiten en ervaringen, van watersporten en wandelingen door de natuur tot culinaire ervaringen en wellnessbehandelingen. Het is een plek waar gasten kunnen ontspannen, opladen en genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van hun omgeving.

Het Likuliku Lagoon Resort is een unieke bestemming die luxe, comfort en de natuurlijke schoonheid van Fiji combineert. Het is een plek waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in de rust en sereniteit van dit paradijselijke eiland. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een avontuurlijke vakantie of gewoon een plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving, het Likuliku Lagoon Resort biedt een onvergetelijke ervaring.

  • Accommodatie: Het resort biedt 45 exclusieve en vrijstaande bures, waarvan 10 volledig boven het water staan op palen. Deze overwater bungalows zijn uniek in Fiji en bieden adembenemende uitzichten. De bungalows zijn uitgerust met airconditioning, een groot zonneterras met zwembad (alleen bij de deluxe beachfront bures), een lounge en een groene binnentuin met buitendouche.

  • Restaurant: Het restaurant van het resort biedt een dagelijks wisselend menu met een scala aan culinaire ervaringen. Van traditionele Fijische gerechten tot internationale keukens, er is voor elk wat wils.

  • Loungebar: De loungebar van het resort is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een drankje. Met een uitgebreide selectie van wijnen, bieren en cocktails, is het de ideale plek om de dag af te sluiten.

  • Wijnkelder: Voor wijnliefhebbers heeft het resort een uitstekende wijnkelder met een breed scala aan wijnen uit de hele wereld.

  • Boetiek: De boetiek van het resort biedt een scala aan ambachtelijke kunst en souvenirs, perfect voor een aandenken aan uw verblijf of als cadeau voor geliefden thuis.

  • Tatadra Spa: Gelegen in de tropische tuin van het resort, biedt de Tatadra Spa een scala aan wellnessbehandelingen ontworpen om te ontspannen en te verjongen.

  • Fitnesscentrum: Voor degenen die graag actief blijven tijdens hun vakantie, biedt het resort een volledig uitgerust fitnesscentrum.

  • Zwembad: Het resort heeft een groot zwembad, perfect voor een verfrissende duik of om te ontspannen aan de rand van het water.

  • Watersportactiviteiten: Het resort biedt een scala aan niet-gemotoriseerde watersportactiviteiten, die gratis zijn voor gasten. Dit omvat snorkelen, kajakken en paddleboarding.

  • Toegang tot Mociu eiland: Gasten hebben toegang tot het kleine eiland Mociu dat voor de kust ligt. Hier kunnen ze genieten van een privépicknick, snorkelen en zelfs trouwen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...