Cheval Blanc Paris en Dior Spa lanceren uitzonderlijke welzijnscruise op de Seine

Dior heeft een ongekende ervaring gecreëerd voor de Dior Spa in Cheval Blanc Paris, waar gasten kunnen genieten van een uitzonderlijke welzijnscruise op de rivier de Seine. De cruise is beschikbaar van 29 juni tot 13 juli 2022 en biedt zes verschillende behandelingsmenu's in vijf privéspa-cabines. Ter gelegenheid van de volgende Haute Couture Fashion Week in Parijs, herleeft Dior de geest van de emblematische bains de La Samaritaine Dior Spa Cheval Blanc Paris aan boord van een boot voor een ongekende cruise op de rivier de Seine.

Het is een uitnodiging om de kunst van het welzijn en de uitstekende expertise van het iconische adres op een andere manier te ontdekken. En om een ​​moment van geluk te beleven in het hart van Parijs, de stad waar Christian Dior zo van hield. Al bijna een jaar verenigd in La Samaritaine, hebben de Maisons van Dior en Cheval Blanc Paris een avant-garde visie op huidverzorging, schoonheid en welzijn gecreëerd.

Gedragen door een ongekende holistische kijk, plaatst het een absolute bloei van de huid en de zintuigen in het hart van zijn filosofie. Dior Spa Cheval Blanc Paris, een werkelijk uitzonderlijke plek, duwt de luxecursor naar een ongekende ervaring op het toppunt van verfijning, met een 2 uur durende cruise op de rivier de Seine, waarin gezichts- en lichaamsbehandelingen van 60 minuten beschikbaar zijn.

Ter gelegenheid hiervan heeft Dior een drijvende spa gecreëerd aan boord van een boot die, om het moment nog exclusiever en privé te maken, in totaal slechts vijf passagiers zal verwelkomen, in zijn 4 prachtige suites, voor elke reis. Met dit evenement herleeft Dior de geest van de bains de La Samaritaine: gevestigd in Pont-Neuf op een elegante péniche, waren het de meest luxueuze baden van het 19e-eeuwse Parijs. Voorouders van de moderne spa en uitgerust met ongelooflijk technische installaties voor die tijd, waren er ongeveer honderd hutten die cosmetische en medicinale waterbehandelingen, stoombaden en hydrotherapiebehandelingen aanboden.

Afgemeerd in Port Debilly met uitzicht op de Eiffeltoren, omhult de Dior Spa Cheval Blanc Cruise zijn passagiers in een sfeer van luxe en sereniteit. Op het bovendek is de sfeer een opmaat voor ontspanning, met rotanmeubels en parasols in blauwe toile de jouy, een iconisch Maison-patroon opnieuw geïnterpreteerd door Maria Grazia Chiuri, dat uitnodigt om te vertragen.

Omringende palmbomen voegen een vleugje van de Franse Rivièra toe. Twee minnaarniveaus Maison een lounge en vier behandelcabines - drie enkele en één dubbele - elegante cocons van warme intimiteit. In een combinatie van de designcodes van Dior en Cheval Blanc Paris neemt het decor de geest van luxe bootcabines over, onderbroken door patronen van riet en een toile de jouy in een zachte beige tint. De enige hut op het benedendek -2 is uitgebreid met een eigen zitkamer. Deze dubbele cabine heeft als doel een nog meer privé-omgeving te bieden. Het enorme prieel wordt beschermd door een delicate sluier, terwijl een trompe-l'oeil-uitzicht over Parijs op de muur wordt onthuld.

Dit uitzicht, dat slechts door twee mensen tegelijk kan worden bewonderd, is geïnspireerd op het virtuele fresco van kunstenaar Oyoram, geïnstalleerd bij het zwembad van de Dior Spa Cheval Blanc Paris. Voor dit moment is er een exclusief behandelmenu ontworpen. Gegeven terwijl de boot naar de Cheval Blanc Parijs aan de voet van de Pont-Neuf-brug vaart, is er een keuze uit twee gezichtsbehandelingen: de Dior Prestige Cruise, geïnspireerd door de fantastische regeneratieve krachten van de Granville-roos, en de l'or de vie cruise, boordevol kostbaar Yquem-sap. Er staan ​​ook twee lichaamsbehandelingen op het programma: ontspannend of stimulerend, om in te werken op elke spier, elk huidfragment en op de geest, als twee prachtige, holistische en heilzame ontsnappingen.

Doordrenkt van de avant-garde benadering van het Maison en van Cheval Blanc Paris, beschouwen deze deskundige protocollen elke gast in elke dimensie: fysiek, emotioneel en psychologisch. Ze duren elk 60 minuten en combineren de essentie van Dior-wetenschap met de bekwame handen van de schoonheidsambassadeurs, en bieden de belofte van onmiddellijke voordelen en blijvend welzijn. Naast schoonheid zijn ze een paspoort naar geluk. Aan het einde van hun behandeling worden passagiers uitgenodigd om de overdekte lounge binnen te stappen of naar het terras op het bovendek te gaan om hun cruise voort te zetten met een cocktail terwijl ze de mooiste monumenten van Parijs bekijken, totdat ze terugkeren naar Port Debilly.

Terwijl de reis langs het water zich ontvouwt, ligt een eerbetoon aan Monsieur Dior in een uitnodiging om in de voetsporen te treden van zijn Parijse promenades. Zijn hele leven lang had de couturier een diepe liefde voor de hoofdstad, haar architectuur en haar monumenten.

Ten slotte, om deze speciale momenten te verlengen, nodigt Dior yogaleraar Julie Pujols-Benoît uit om zes speciale ochtendsportcruises te leiden; pilates docent Mehdi El Mabrouk; Chen Yi Rhe, Tai Chi-leraar; en tot slot Shannon de bardansleraar. Met slechts drie enkele suites en één tweepersoonskamer beschikbaar per reis, zal deze exclusieve cruise plaatsvinden van 29 juni tot 13 juli 2022. Hij vertrekt 5 keer per dag. Het zal Het is ook niet mogelijk om de boot en zijn hutten te privatiseren of om een privé-, halve dag- of avondevenement te organiseren. Voor meer info of reservatie volg de link hieronder naar de website van Dior.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de wereld met Booking.com: uw reisexpert In de kijker

Booking.com begon zijn reis in 1996 in een kleine kamer in Amsterdam, een tijd waarin het idee van online boekingen nog in de kinderschoenen stond....