Het Constance Le Prince Maurice Resort in Mauritius

Het Constance Le Prince Maurice Resort ligt op de prachtige Afrikaanse archipel van Mauritius, ten oosten van het eiland Madagaskar, op slechts 25 minuten van Port Louis, de hoofdstad van Mauritius, en op 15 minuten van de luchthaven per helikopter. Gasten staan klaar om versteld te staan van de enorme schoonheid van Constance Le Prime Maurice vanaf het moment dat ze aankomen. Bij het inchecken worden ze begroet door prachtige kamers bovenop palen, met een adembenemend uitzicht over een natuurlijk visreservaat. Prachtig gelegen op een groot toevluchtsoord, het resort is even rustig als luxueus, overspoeld met kruidige aroma's en de frisse geur van de heldere oceaan. Het beschikt in totaal over 76 Junior Suites, 12 Senior Suites en een Princely Suite.
Ze zijn allemaal prachtig gegarneerd met ultramoderne voorzieningen en rustgevende tinten. De Princely Suite opent echter direct naar de prachtige lagune en biedt het beste op het gebied van luxe en uitzicht. Met een nogal interessante en zeer beschermde geschiedenis, zoals oude specerijenhandel, staat Constance Le Prince Maurice klaar om u te voorzien van invallen in dit verleden door middel van verbluffend smakend voedsel en geparfumeerde essences. Als loungen gewoon te saai voor je is, kun je ervoor kiezen om te leren tennissen of yogalessen te volgen. Het resort beschikt ook over een 18-holes golfbaan naast de zee en een fijne spa die zowel lokale als internationale behandelingen biedt. Denk daarnaast aan alle dieren in het wild en de weelderige vegetatie die je de hele dag kunt verkennen, wanneer je maar wilt. In het Constance Le Prince Maurice beginnen de nachttarieven bij €335 per nacht en zijn ze strikt afhankelijk van de kleinigheden van de gasten.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...