Het Constance Le Prince Maurice Resort in Mauritius

Het Constance Le Prince Maurice Resort, een parel in de Indische Oceaan, is een toonbeeld van luxe en rust. Dit majestueuze resort, gelegen op het betoverende eiland Mauritius, is een eerbetoon aan Prins Maurits van Nassau, de Nederlandse stadhouder die Mauritius in 1598 bekendheid gaf. Als lid van de prestigieuze 'Leading Hotels of The World', biedt het resort een ongeëvenaarde ervaring van comfort en luxe.

Verspreid over een uitgestrekt gebied van 60 hectare, is het resort een harmonieuze samensmelting van mens en natuur. De architectuur, geïnspireerd door de Balinese stijl en ontworpen door Jean-Marc Eynaud, vormt een adembenemend contrast met de omringende tropische vegetatie, de ongerepte witte zandstranden en de azuurblauwe lagune.

Het resort beschikt over 89 luxueus ingerichte suites, elk voorzien van hoogwaardige meubels, houten vloeren, airconditioning, Nespresso-apparaten, minibar, kluisje en flatscreen-tv. De badkamers zijn een toonbeeld van elegantie met een aparte regendouche. Elke suite heeft een terras of balkon, waar gasten kunnen genieten van het betoverende uitzicht op de tuin of de zee.

Het Constance Le Prince Maurice Resort biedt een scala aan culinaire ervaringen die de smaakpapillen van de gasten zullen prikkelen. Het gastronomische restaurant L'Archipel serveert een mix van Mauritiaanse en internationale gerechten. Voor een unieke culinaire ervaring is er Le Barachois, een drijvend restaurant dat de natuurlijke schoonheid van het resort weerspiegelt. Het Asian Restaurant biedt een selectie van sushi, sashimi en Aziatische gerechten.

Voor ontspanning en verjonging biedt het resort de Constance Spa, met een breed scala aan wellnesspakketten en massages. Actieve gasten kunnen genieten van de twee tennisbanen, de fitnessruimte en het watersportcentrum met activiteiten zoals waterskiën, kanoën, laserboten, windsurfen en snorkelen. Golfers kunnen hun vaardigheden aanscherpen op de twee prachtige 18-holes golfbanen, de Legends en de Links, bij het zusterhotel Belle Mare Plage.

Het Constance Le Prince Maurice Resort is niet zomaar een verblijfplaats; het is een ervaring die de warme gastvrijheid van Mauritius combineert met luxe en comfort. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een golfreis, het Constance Le Prince Maurice Resort biedt een onvergetelijke ervaring.

 

  • Accommodatie: Het resort beschikt over 89 luxueus ingerichte suites, elk met een uniek uitzicht op de tuin of de zee. De verschillende soorten accommodaties zijn onder andere:

    • Junior Suites Tuinzicht
    • Junior Suites Zeezicht
    • Junior Suites Pilotis met uitzicht op de lagune
    • Family Suites met aparte kinderkamer
    • Beach Villas met privézwembad en directe toegang tot het strand
    • Villa Lagunezicht, gebouwd op palen aan de rand van het visreservaat
    • Princely Villa, een schitterende villa met 2 aangrenzende Junior Suites en 2 privézwembaden
  • Restaurants: Het resort biedt een scala aan culinaire ervaringen in zijn verschillende restaurants:

    • L'Archipel: Een gastronomisch restaurant dat een mix van Mauritiaanse en internationale gerechten serveert.
    • Le Barachois: Een uniek drijvend restaurant dat de natuurlijke schoonheid van het resort weerspiegelt.
    • Asian Restaurant: Biedt een selectie van sushi, sashimi en Aziatische gerechten.
  • Bars: Het resort heeft verschillende bars waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een drankje:

    • Laguna Bar: Een bar met regelmatig livemuziek en exotische cocktails.
    • Lotus Loungebar: Een trendy bar die 'savonds geopend is voor drankjes en cocktails.
  • Wellnessfaciliteiten: Het resort beschikt over de Constance Spa, die een breed scala aan wellnesspakketten en massages aanbiedt.

  • Sport- en recreatieve faciliteiten: Het resort biedt een scala aan sport- en recreatieve activiteiten, waaronder twee tennisbanen, een fitnessruimte, een watersportcentrum met activiteiten zoals waterskiën, kanoën, laserboten, windsurfen en snorkelen, en twee prachtige 18-holes golfbanen, de Legends en de Links, bij het zusterhotel Belle Mare Plage.

  • Kinderfaciliteiten: Het resort heeft ook aan de jongere gasten gedacht, met een miniclub voor kinderen van 4 tot 11 jaar, een kinderzwembad en een speeltuin.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...