Banyan Tree Mayakoba aan de Riviera Maya Mexico

Banyan Tree Mayakoba is een plek waar de natuur en luxe samenkomen om een unieke ervaring te creëren. De villa's zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de omgeving te weerspiegelen, met grote ramen die uitzicht bieden op de weelderige groene mangroven, de glinsterende zoetwaterkanalen, de uitgestrekte oceaan en de groene fairways van Mayakoba. Elke villa is een privéheiligdom, compleet met een verwarmd zwembad, een buitenjacuzzi en een aparte woonruimte. De inrichting is geïnspireerd op de Mayaanse cultuur, met aardetinten en natuurlijke materialen die een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur creëren.

Het resort biedt een scala aan ervaringen die zijn ontworpen om gasten te verbinden met de natuurlijke schoonheid van Mayakoba. De Ixchel-dinercruise is een romantische ervaring waarbij gasten kunnen genieten van een gastronomisch diner terwijl ze over de rustige wateren van de Mayakoba-kanalen varen. De Tapas-cruise biedt een vergelijkbare ervaring, maar met een focus op kleine gerechten en wijnproeverijen. Beide cruises bieden een unieke kans om de natuurlijke schoonheid van Mayakoba van dichtbij te ervaren.

Voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging, biedt de Banyan Tree Spa een scala aan behandelingen en therapieën. De Rainforest trail is een bijzondere ervaring, met een reeks hydrothermale faciliteiten ontworpen om het lichaam te ontspannen en te verjongen. Gasten kunnen genieten van een regenwandeling, een aromatische stoomkamer, een hamam, een sauna, een ijsfontein en herstellende acupressuurstralen in het Vitality Pool en de waterval.

Het resort is ook de thuisbasis van zes restaurants, elk met een uniek culinair aanbod. Saffron, het kenmerkende restaurant van het resort, serveert authentieke Thaise gerechten in een prachtige omgeving met uitzicht op de kanalen. Andere eetgelegenheden zijn onder andere een strandclub met een uitgebreid zwembad aan de oceaan, een restaurant met een aangrenzende rauwe bar, een strandlounge en een interactieve Rangers Club voor kinderen.

Banyan Tree Mayakoba is niet alleen een luxe resort, maar ook een toegewijde voorstander van duurzaamheid en milieubehoud. Het resort heeft een Banyan Tree Wildlife Conservation & Rehabilitation Centre, dat zich inzet voor de bescherming en het behoud van de lokale flora en fauna. Het resort is ook een trotse ontvanger van de EarthCheck Silver-certificering, die zijn inzet voor milieuvriendelijke praktijken erkent.

Het resort is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Cancún. Het biedt een scala aan diensten, waaronder gratis wifi, gratis parkeren, 24-uurs roomservice, een conciërgedienst, een businesscentrum en een pendeldienst. De villa's zijn uitgerust met een scala aan voorzieningen, waaronder een bad, centrale airconditioning, een kluis voor laptops, een minibar, een terras of balkon, en een wekdienst. Huisdieren zijn welkom, hoewel er mogelijk kosten aan verbonden zijn. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, en kinderen tot en met 12 jaar verblijven gratis bij gebruik van een bestaand bed.

Banyan Tree Mayakoba is meer dan alleen een resort; het is een bestemming die een unieke, luxe ervaring biedt, verrijkt door de natuurlijke schoonheid van de Riviera Maya. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een wellnessretraite, Banyan Tree Mayakoba biedt een onvergetelijke ervaring die u zal koesteren.

Het resort heeft talloze prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn uitstekende service en faciliteiten. Het heeft de Travel & Leisure's2018 'Best of the Best' award in Mexico gewonnen, een bewijs van zijn toewijding aan het bieden van uitzonderlijke gastervaringen. Het is ook erkend door de Michelin-gids voor zijn uitstekende accommodaties en service.

Banyan Tree Mayakoba is een plek waar luxe en natuur samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Het is een plek waar u kunt ontspannen, verjongen en genieten van de natuurlijke schoonheid van de Riviera Maya. Het is een plek waar u kunt genieten van de luxe van een vijfsterrenresort, terwijl u zich ook inzet voor duurzaamheid en milieubehoud. Het is een plek waar u onvergetelijke herinneringen kunt creëren.

  • Villa s: Het resort beschikt over 162 villa's, elk met een privézwembad. De villa's variëren in grootte van één tot drie slaapkamers en zijn ontworpen als privéheiligdommen met een verwarmd zwembad, een buitenjacuzzi en een aparte woonruimte. De inrichting is geïnspireerd op de Mayaanse cultuur, met aardetinten en natuurlijke materialen die een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur creëren.

  • Saffron: Dit is het kenmerkende restaurant van het resort, dat authentieke Thaise gerechten serveert in een prachtige omgeving met uitzicht op de kanalen.

  • La Copa Rooftop Bar: Een stijlvolle bar op het dak waar gasten kunnen genieten van cocktails en tapas terwijl ze genieten van het panoramische uitzicht op de omgeving.

  • Sands Beach Club: Een nieuwe strandclub met een uitgebreid zwembad aan de oceaan, een restaurant met een aangrenzende rauwe bar, een strandlounge en strandmassagekamers die worden beheerd door Banyan Tree Spa.

  • Ixchel: Een unieke dinerervaring waarbij gasten kunnen genieten van een gastronomisch diner terwijl ze over de rustige wateren van de Mayakoba-kanalen varen.

  • Banyan Tree Spa: Een spa die een scala aan behandelingen en therapieën biedt, waaronder de Rainforest trail, een ultramoderne hydrothermale ervaring.

  • Rangers Club: Een interactieve club voor kinderen waar ze kunnen leren en spelen in een veilige en leuke omgeving.

  • Banyan Tree Wildlife Conservation & Rehabilitation Centre: Een centrum dat zich inzet voor de bescherming en het behoud van de lokale flora en fauna.

  • Fitnesscentrum: Een volledig uitgerust fitnesscentrum waar gasten kunnen trainen en fit blijven tijdens hun verblijf.

  • Businesscentrum: Een centrum dat een scala aan zakelijke diensten biedt, waaronder vergaderruimtes, print- en kopieerdiensten en gratis wifi.

  • Conciërgedienst: Een dienst die 24 uur per dag beschikbaar is om gasten te helpen met alles, van het boeken van excursies tot het regelen van vervoer.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...