Ontdek het Paradijs bij Le Taha a Island Resort & Spa in Tahiti

In de adembenemende archipel van de Society-eilanden ligt een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden: Le Taha'a Island Resort & Spa. Dit resort, ontworpen in authentieke Polynesische architectuurstijl, is gelegen op een prachtig privé-eiland, Motu Tautau, dat uitkijkt op de weelderige kusten van Taha'a aan de ene kant en de majestueuze contouren van Bora Bora aan de andere kant.

Le Taha'a is meer dan alleen een resort; het is een ervaring. Het is een wereld op zich, een plek waar de tijd lijkt stil te staan en waar de traditionele Polynesische gastvrijheid nog steeds in ere wordt gehouden. Het resort is het eerste lid van Relais & Chateaux in de eilanden van Tahiti, en omarmt de filosofie van verfijning en authenticiteit van dit exclusieve netwerk, in harmonie met zijn bewaarde omgeving, mensen en lokale cultuur.

Het resort biedt 58 opmerkelijke suites en villa's, geïnspireerd door tijdloze traditionele Polynesische architectuur en stijl. Of u nu verblijft in een van de iconische Overwater Suites of in een Pool Beach Villa, Le Taha'a zal een droom van een eilandhuis zijn die uitkomt.

Le Taha'a is een 5-sterren accommodatie op zijn eigen motu, een klein eilandje tussen het rif en de lagune, op 35 minuten van de luchthaven van Raiatea en op vijf minuten van het dorp Tapuamu met de shuttleboten van het resort. Als u vanuit Bora Bora komt, is de 14 minuten durende helikoptervlucht een must, vanwege het adembenemende uitzicht over de verbluffend mooie lagunes, het golf-randige rif en de majestueuze oceaan.

Taha'a, ook bekend als de Vanilla Island, is beroemd om zijn weelderige vanilleplantages en zwarte parelboerderijen. Het vruchtbare land en klimaat van het eiland produceren wat chefs en fijnproevers over de hele wereld beschouwen als de smakelijkste, meest geurige vanille op aarde. Tahitiaanse parels worden ook geproduceerd in Taha'a. Enkele parelboerderijen maken gebruik van de zuivere lagune van het eiland om eindeloze variaties van de beroemde parel te kweken.

Het resort biedt een breed scala aan activiteiten en excursies, of u nu geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis, watersporten of natuurontdekking. Het conciërgeteam zal u helpen bij het kiezen van de beste tours om uw verblijf zo spannend en verrijkend mogelijk te maken.

Voor degenen die op zoekzijn naar ontspanning en vernieuwing, biedt het resort een spa die is genesteld in een prachtige exotische tuin, omringd door bamboebomen en met uitzicht op de rustige binnenlagune van het resort. Hier kunt u kennismaken met de oude kunst van de Polynesische massage, een integraal onderdeel van de traditionele geneeskunde. De spa biedt een breed scala aan massages, evenals lichaamsscrubs en -wraps.

Le Taha'a is ook een culinaire bestemming. Het resort heeft meerdere restaurants, waaronder Le Hawaiki Nui, het hoofdrestaurant van het resort dat open is voor ontbijt en diner. Gelegen hoog tussen de bomen, kunt u genieten van rustgevende uitzichten op de lagune van Taha'a en de weelderige tuinen van het resort. Het diner biedt een breed scala aan lokale en internationale specialiteiten, met vegetarische, veganistische en glutenvrije opties beschikbaar.

Het resort heeft ook een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het leven in het hotel is georganiseerd om gebruik te maken van lokale bronnen. In plaats van bij te dragen aan CO2-uitstoot door het importeren van rundvlees, lam, kalfsvlees en gevogelte, die niet op het eiland worden gevonden, maakt de chef-kok op inventieve wijze gebruik van de groenten, fruit, vis en varkensvlees die in overvloed aanwezig zijn. Voedselverspilling is ondenkbaar: groenteafval gaat naar de compost, en de rest gaat naar een varkensboer in ruil voor tien biggetjes per jaar.

Le Taha'a Island Resort & Spa is een op maat gemaakt Polynesisch paradijs voor een romantisch verblijf. Of u nu op zoek bent naar een unieke huwelijksreisbestemming, een plek om te ontspannen en te vernieuwen, of een avontuurlijke vakantie vol met watersporten en culturele ervaringen, Le Taha'a biedt het allemaal. Het is een plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en uzelf kunt onderdompelen in de schoonheid en rust van de natuur. Het is een plek die u moet ervaren om het te geloven.

Accommodaties:

  • Bora Bora Overwater Suite: Deze suite biedt een prachtig uitzicht op Bora Bora, de Coral Garden en de keten van motu-eilandjes. Het is een favoriet onder de gasten.
  • End of Pontoon Overwater Suite: Deze Overwater Suite is de meest privé van allemaal, met uitzicht op de prachtige horizon of het hoofdeiland van Taha'a. Het is een geweldige plek om te genieten van de zonsopgang als u een vroege vogel bent.
  • Pool Beach Villa: Deze villa's, volledig geïntegreerd in de omgeving van de motu, openen op het witte zandstrand en de verblindende lagune. Ze bieden een slaapkamer en een aparte lounge, en hebben hun eigen dompelbad, een cabana met rieten dak en een tropische tuin.
  • Taha'a Overwater Suite: Deze Overwater Suite biedt het unieke gevoel van zweven boven de kristalheldere lagune met een prachtig uitzicht op het weelderige Vanilla Island.


Restaurants en Bars:

  • Le Hawaiki Nui: Het hoofdrestaurant van het resort, open voor ontbijt en diner. Gelegen hoog tussen de bomen, kunt u genieten van rustgevende uitzichten op de lagune van Taha'a en de weelderige tuinen van het resort.
  • Titiraina Restaurant: Hoewel ik geen specifieke details kon vinden over dit restaurant, maakt het deel uit van de culinaire ervaring die Le Taha'a te bieden heeft.


Spa en Wellness:

  • Le Taha'a Spa: Genesteld in een prachtige exotische tuin, omringd door bamboebomen en met uitzicht op de rustige binnenlagune van het resort. Het biedt een breed scala aan massages, evenals lichaamsscrubs en -wraps.


Activiteiten en Excursies: Het resort biedt een breed scala aan activiteiten en excursies, of u nu geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis, watersporten of natuurontdekking. Het conciërgeteam zal u helpen bij het kiezen van de beste tours om uw verblijf zo spannend en verrijkend mogelijk te maken.

Andere faciliteiten:

  • Tennisbaan
  • Duikfaciliteiten
  • Kinderfaciliteiten


Elke faciliteit en dienst bij Le Taha'a is ontworpen met het oog op uw comfort en plezier, zodat u kunt genieten van een onvergetelijke ervaring in dit prachtige Polynesische paradijs.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...