Lupita Eiland - een paradijselijk toevluchtsoord in het hart van Tanzania.

Lupita Eiland, een ongerept privé-eiland van 110 hectare, ligt verscholen in een cluster van kleine eilanden op het Tanganyika-meer. Dit afgelegen toevluchtsoord biedt een luxueuze, comfortabele en voornamelijk privé-accommodatie die gasten in staat stelt om te ontspannen en te genieten van adembenemende uitzichten op het meer en de bergen. Het resort biedt eersteklas faciliteiten zoals verfijnde eetgelegenheden, een sportschool, een spa, een zwembad, een speelkamer, een bar & lounge, een boma en een strandhut.

Lupita Eiland is de ultieme privé-eilandretraite, met luxueuze accommodaties te midden van een ongerept natuurlijk habitat. Gelegen aan het Tanganyika-meer in het westen van Tanzania, het langste, op één na oudste en op één na diepste meer ter wereld, heeft dit 110 hectare grote privé-eilandresort elf rijkelijk ingerichte, rieten dakwoonruimtes, waaronder een familiehuisje, allemaal strategisch gepositioneerd om zowel privacy als adembenemende, ononderbroken uitzichten op het op één na grootste meer van Afrika te bieden.

Het resort heeft tien uniek vervaardigde huisjes, die allemaal profiteren van adembenemende uitzichten op het meer en de bergen, gezien vanaf hun open veranda s, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de zwoele briesjes en onvergetelijke zonsondergangen. Verspreid tussen een tropisch bos van inheemse bomen, streeft het pand ernaar om zo min mogelijk impact te hebben op de natuurlijke omgeving. De kleinste huisjes zijn 1800 vierkante voet en de gezinssuite met twee slaapkamers en twee badkamers is 2500 vierkante voet.

Het eiland biedt een breed scala aan activiteiten die aansluiten bij alle interesses en leeftijdsgroepen, waaronder wandelen, kajakken, zwemmen en snorkelen, watersporten, vissen, enz. Het nabijgelegen dorp en het Kipili-klooster stellen gasten in staat om de lokale cultuur te verkennen en te ervaren.

Het eiland is bereikbaar via de privé-landingsbaan van het eiland op het vasteland - Kipili. Het is een rit van 20 minuten door het dorp naar de steiger van Lupita, en vervolgens een speedboottocht van 15 minuten naar het eiland.

Het Tanganyika-meer, waarop Lupita Eiland ligt, is een van de geologische wonderen van de wereld, gecreëerd door de Oost-Afrikaanse Rift. Dit riftmeer is verdeeld tussen de Democratische Republiek Congo (DRC), Zambia en Burundi, met Tanzania dat het grootste deel behoudt. Het is het op één na grootste, diepste en oudste zoetwatermeer ter wereld (na het Baikalmeer in Siberië), en bevat naar schatting ongeveer 16% van het zoetwater van de wereld. Het is de thuisbasis van honderden soorten vissen, misschien wel het belangrijkste van meer dan 250 soorten endemische cichliden. Het meer is een vitaal element in het leven van de lokale bevolking - het biedt zowel werkgelegenheid als levensonderhoud.

In het zuiden van het meer, ongeveer 180 km ten zuiden van de Mahale Mountains en 120 km ten westen van het Katavi National Park, ligt de enige archipel in het Tanganyika-meer. Een aantal van deze eilanden is onbewoond, maar één is privébezit en wordt beheerd als een luxe eilanduitje - Lupita Eiland, 5 km van het vasteland. Dit uitstekende stuk land van 130 hectare rijst uit het meer tot ongeveer 400 m, met kleine paden die omhoog kronkelen door het gras en de struikvegetatie naar de lodge bovenop het eiland. Er zijn maar weinig zoogdieren die het eiland hun thuis noemen, maar er is een goede variëteit aan vogelsoorten, waaronder de Afrikaanse visarend, de zwarte wouw, de gekraagde zonvogel, de goudborstige gors en de malachiet- en bonte ijsvogels.

De accommodatie op Lupita Eiland wordt aangeboden in huisjes en 2 tweepersoonshuisjes voor gezinnen. Elk van de kamers heeft een privé dompelbad op het dek of terras en openluchtkamers. Een volledig uitgerust gezondheids- en schoonheidscentrum op dit Tanzaniaanse resort combineert holistische en traditionele behandelingen om de vermoeide reiziger te verwennen.

Het grote aantal medewerkers op Lupita Eiland zal ervoor zorgen dat de hoogste normen van service worden gehandhaafd die aan elke behoefte van de gasten op dit Tanzaniaanse resort zullen voldoen. Faciliteiten omvatten een spa, sportschool, zwembad, speelkamer, bar en lounge, boma en een strandhut.

Er is maar één plek om te verblijven op Lupita Eiland - Lupita Eiland Lodge. Dit privé-eilanduitje biedt een volledig menu van activiteiten om aan deel te nemen wanneer luieren te lui aanvoelt.

Lupita Eiland is een adembenemende locatie, luxe suites, uitstekende service en vele opwindende activiteiten maken Lupita Eiland Resort en Spa op het Tanganyika-meer ideaal voor uw Afrikaanse eilandvakantie. Het resort biedt privacy en afzondering - ideaal voor huwelijksreisparen. Geniet van boottochten en watersporten op het Tanganyika-meer.

Lupita Eiland Resort en Spa is een vredig Tanzaniaans resort aan het zuidelijke uiteinde van het Tanganyika-meer. Lupita Resort is gebouwd op een eiland van 110 hectare en biedt gasten volledige privacy. Dit luxe Tanzaniaanse resort is ontworpen om in harmonie te zijn met deomgeving en heeft adembenemende omgevingen bestaande uit dichte inheemse bossen, open grasland en rotsachtige uitsteeksels.

Het eten op Lupita Eiland is ook een hoogtepunt. Verkoelende briesjes stromen door de open eetkamer van Lupita, die op het hoogste punt van het eiland ligt. De rustige ambiance en het buitengewone uitzicht op het meer verrukken het oog, maar het is het menu van verse vis - heerlijke gegrilde Nijlbaars en een creatief gekruide Kuwe rechtstreeks uit het meer - dat het gehemelte bevredigt. De chefs zijn gespecialiseerd in moderne Afrikaanse keuken, bereid met verse lokale ingrediënten en altijd vergezeld van onze heerlijke desserts.

Lupita Eiland is een ideale plek om te ontspannen en op te laden voordat je terugkeert naar de echte wereld, dus het schema is hier open, waardoor gasten de dagen kunnen doorbrengen zoals ze willen. Er zijn veel keuzes om zoveel of zo weinig te doen als gewenst.

Lupita Eiland is een luxe privé-eilanduitje op het Tanganyika-meer. Foto'svan dag tot dag, avonturen, zonsondergangen, vissen en chillen op en rond Lupita Eiland laten zien hoe bijzonder deze plek is.

Dit jaar, laten we JA zeggen tegen een nieuw avontuur. Een nieuw avontuur wacht op Lupita Eiland. Welkom in uw nieuwe thuis weg van huis. Ontspan en relax in uw eigen privé openlucht zonken bad op Lupita Eiland.

Lupita Eiland, een paradijs op aarde, wacht op u om ontdekt te worden. Het is een plek waar luxe en natuur samenkomen, waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Het is een plek waar u kunt ontspannen, verjongen en nieuwe energie kunt opdoen. Het is een plek die u nooit zult vergeten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...