Het Amanpulo Resort op het Pamalican eiland in Filipijnen

Dit vijfsterrenresort ligt tussen de prachtige Quiniluban-groep van Cuyo-eilanden, op het privéeiland Pamalican, en kijkt uit over het noordelijke deel van de provincie Palawan op de Filippijnen. We vertellen je dat het Amanpulo Resort niet volledig in woorden kan worden beschreven. Het eiland Pamalican is ongeveer 5 km lang en een halve kilometer in de grootste breedte en ligt ongeveer 288 km ten zuiden van Manilla.
Het resort beschikt over prachtige voorzieningen die zich onthullen door de prachtige lokale omgeving, in volledige en pure harmonie. Het resort beschikt over 40 „casitas”, waarvan er 29 direct aan het strand, op de heuvel met uitzicht op de Suluzee of tussen de boomtoppen liggen. Elke onafhankelijke bungalow heeft een eigen buggy, waardoor gasten zich individueel over het eiland kunnen verplaatsen. Vijf van de accommodaties zijn Hillside Casitas, die adembenemende uitzichten delen, terwijl vier van de overige zich bovenop de boomgrens bevinden, genaamd Treetop Casitas. De overige twee worden vertegenwoordigd door Deluxe Hillside Casitas, zodat hun gasten het beste uitzicht over de zee en de nabijgelegen archipel hebben.
Het volstaat te zeggen dat de zonsopgangen en zonsondergangen je ogen doen watertanden. Bovendien omvatten de accommodatiediensten ook 11 villa's, elk met één tot vier slaapkamers. Ze zijn individueel uitgerust met privézwembaden, woon- en eetpaviljoens, buitenlounge en keuken, aparte slaapkamers en een uitstekende sfeer. Denk uiteindelijk niet dat al deze voorzieningen goedkoop zijn. Afhankelijk van diensten, grootte en locatie kunnen ze allemaal het hele jaar door worden geboekt voor prijzen tussen €1.050 en €4.500 per nacht.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...