De prachtige Singita Boulders Lodge in Zuid-Afrika

Gelegen hoog boven de Sand River, diep in Zuid-Afrika, en onderdeel van het Kruger National Park, Singita Boulders Lodge is de perfecte gelegenheid om een ontspannen vakantie te combineren met het plezier van het kijken naar de lokale dieren in het wild. Gezien het feit dat het zich op een gebied van 33.000 hectare bevindt met de hoogste concentratie dieren in het wild in het park, is het een realiteit om dierengedrag te bekijken. De plaats, genaamd Singita Sabi Sand Game Reserve ligt op slechts twee uur rijden van Nelspruit, een uur van Hazyview en op 6 uur rijden van Johannesburg.
Met het vliegtuig kan men reizen met Federal Air. Ze organiseren retourvluchten en charter. De plek is uitstekend geschikt om naar het lokale wild te kijken, of het nu gaat om oversized olifanten of zingende vogels ter grootte van een vinger, leeuwen, buffels, neushoorns of luipaarden. Het hotel beschikt over de volledige lijst met voorzieningen die een preuts klant nodig zou hebben: internationaal opgeleide sommeliers, een Zuid-Afrikaanse wijnkelder die je meteen laat druppelen, luxe decoraties en meubels en privézwembaden voor elke suite. Na een lange safari heb je de rest van de dag om hiervan te profiteren.
Er zijn zelfs opties voor mensen die graag fit willen blijven. Er is een volledig uitgeruste fitnessruimte beschikbaar, met uitzicht op de savanne, plus een heel pakket aan spabehandelingen, deep-tissue massages, sprankelende bodypolishes, en gezichtsmassage aangeboden door professionele therapeuten. De prijzen per nacht beginnen bij €2.831, waarbij het reserveringsteam klaar staat om u te helpen.

Ontdek Antarctica met Ponant een onvergetelijke luxe Cruise ervaring In de kijker

Antarctica, het bevroren continent op het zuidelijkste puntje van onze planeet, is een bestemming vol wonderen en ongerepte schoonheid. Een reis na...