Ontdek Singita Boulders Lodge - luxe safari & natuurbeleving

Het is een genot om u te introduceren in de wereld van Singita Boulders Lodge, een oase van rust en schoonheid genesteld in het hart van Zuid-Afrika. Deze lodge, gelegen op de rotsachtige oevers van de Sand River, is een toevluchtsoord dat de schoonheid van de natuur weerspiegelt in zijn ontwerp en diensten. Het is een plek waar u kunt ontspannen, uzelf kunt zijn en de wonderen van de natuur kunt ervaren zoals u dat nergens anders kunt.

Singita Boulders Lodge is niet zomaar een lodge; het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en de geest kalmeert. De lodge is ontworpen om de rust, ruimte en licht van dit ongelooflijk uitgestrekte gebied te vieren. Geïnspireerd door de geometrie van de rotsblokken waarop het rust, is Boulders Lodge een uitnodigende oase waar organische interieurs naadloos integreren met de rauwe Afrikaanse schoonheid buiten.

De lodge bestaat uit 12 glazen suites die de ultieme privacy bieden. Elke suite is ultra-ruim en voorzien van verwarmde zwembaden, handgemaakte meubels en zachte, natuurlijke stoffen die het adembenemende landschap buiten weerspiegelen. Het is een plek waar comfort wordt vereenvoudigd en ontspanning wordt verwelkomd.

De gemeenschappelijke ruimtes van de lodge zijn slim ontworpen om intieme mogelijkheden te bieden voor gasten om met elkaar in contact te komen en verhalen te delen over de waarnemingen van de dag. De Copper Bar, die versgeperste sappen, espresso'sen cocktails serveert, is een van deze ruimtes.

Boulders Lodge biedt toegang tot 45.000 hectare ongerepte wildernis in Singita Sabi Sand in Zuid-Afrika. Het staat bekend om frequente luipaardwaarnemingen en uitzonderlijke wildobservaties tijdens het verkennen van de rijke dieren- en vogelwereld op begeleide game drives en bush walks.

In Zuid-Afrika beheert de Singita Lowveld Trust een breed scala aan natuurbehoudsprojecten in Singita Sabi Sand en Singita Kruger National Park. Van anti-stroperij-initiatieven tot wildonderzoek en landbeheer, duurzaamheidsinspanningen en gemeenschapspartnerschapsprojecten zoals vroege kinderontwikkeling, digitaal leren en een eersteklas culinaire school. Een zeer bekwaam team van tracking honden en handlers versterken de anti-stroperij-inspanningen in het Sabi Sand Reservaat.

De lodge biedt ook een scala aan activiteiten voor gasten om van te genieten. Van game drives en wijnervaringen tot zwemmen, begeleide safariwandelingen, wellness, fitnesscentrum, yoga, boetiek & galerij, sterrenkijken en zelfs een anti-stroperij Canine Unit Sabi Sand.

De prijzen per nacht beginnen bij €2.831, met een reserveringsteam dat klaar staat om u te helpen bij het plannen vanuw reis. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een solo-avontuur, Singita Boulders Lodge is de perfecte bestemming voor u.

De lodge ligt op slechts twee uur rijden van Nelspruit, een uur van Hazyview en op 6 uur rijden van Johannesburg. Voor degenen die liever vliegen, organiseert Federal Air retourvluchten en charters. Dit maakt het gemakkelijk om de lodge te bereiken, ongeacht waar u vandaan komt.

Een van de hoogtepunten van een verblijf in Singita Boulders Lodge is ongetwijfeld de mogelijkheid om het lokale wild te observeren. Of het nu gaat om gigantische olifanten of zingende vogels ter grootte van een vinger, leeuwen, buffels, neushoorns of luipaarden, de lodge biedt een ongeëvenaarde kans om dierengedrag van dichtbij te observeren.

Na een lange dag van safari'sen avonturen, kunt u zich terugtrekken in uw luxe suite en genieten van de voorzieningen die de lodge te bieden heeft. Van internationaal opgeleide sommeliers en een Zuid-Afrikaanse wijnkelder die u laat watertanden, tot luxe decoraties en meubels en privézwembaden voor elke suite, Singita Boulders Lodge heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

Voor degenen die graag fit willen blijven tijdens hun vakantie, is er een volledig uitgeruste fitnessruimte beschikbaar met uitzicht op de savanne. Daarnaast biedt de lodge een scala aan spabehandelingen, waaronder diepe weefselmassages, sprankelende lichaamspolijsten en gezichtsmassages, aangeboden door professionele therapeuten.

Bij Singita Boulders Lodge draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor de gasten. Van de adembenemende locatie en het prachtige ontwerp van de lodge, tot de uitzonderlijke service en de ongeëvenaarde mogelijkheden om wilde dieren te observeren, Singita Boulders Lodge is echt een plek waar dromen werkelijkheid worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...