De nieuwe Emerald Waterways Cruise Line van Scenic

Het nieuwe cruisemerk Emerald Waterways, gelanceerd door Scenic, biedt een alternatief voor de bestaande Scenic Cruises en is ontworpen om een andere doelgroep aan te spreken met een iets lager prijsniveau. De nieuwe cruisemaatschappij biedt een 'voornamelijk inclusieve' ervaring, met verschillende voorzieningen aan boord van de schepen en een verscheidenheid aan reisroutes op de Rijn, Moezel en Donau.

De Emerald Waterways-ervaring biedt reizigers de mogelijkheid om te genieten van luxueuze voorzieningen en activiteiten, waaronder een verwarmd zwembad, een bioscoop en fitnessfaciliteiten. De schepen bieden 20 hutten met neerklapbare openluchtramen en binnenbalkons en ook 72 suites, die zijn uitgerust met high-end voorzieningen en apparatuur.

Het eerste schip van Emerald Waterways, de Emerald Sky, zal in april 2023 beginnen met varen en zal worden gevolgd door het zusterschip, de Emerald Star, in juni van datzelfde jaar. Beide schepen zijn beoordeeld als 'four star deluxe' en zijn uitgerust met de nieuwste technologie en comfortabele accommodaties.

De prijzen voor een cruise met Emerald Waterways beginnen bij €2.230 per persoon voor een acht-daagse reis, wat een betaalbaar alternatief is voor andere luxe riviercruises op de markt. De nieuwe cruisemaatschappij biedt dus een spannende mogelijkheid voor reizigers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en inclusieve reiservaring tegen een betaalbare prijs.

Met de lancering van Emerald Waterways heeft Scenic nu twee afzonderlijke merken voor riviercruises, elk met hun eigen doelmarkten en prijsniveaus. Terwijl Scenic Cruises zich richt op de luxemarkt en een volledig inclusieve ervaring biedt, is Emerald Waterways gericht op reizigers die op zoek zijn naar een luxe ervaring tegen een meer betaalbare prijs.

Het nieuwe cruisemerk biedt een verscheidenheid aan reisroutes en bestemmingen in Europa, waaronder populaire rivieren zoals de Rijn, Moezel en Donau. Reizigers kunnen kiezen uit verschillende reisduur en thema s, zoals wijnreizen en kerstmarkten.

Het schip van Emerald Waterways biedt ook gastronomische ervaringen aan boord, met een mix van lokale en internationale gerechten die zijn bereid door hoog opgeleide chefs. Er worden ook verschillende activiteiten en excursies georganiseerd tijdens de reis, waardoor reizigers de lokale cultuur en bezienswaardigheden kunnen verkennen.

Emerald Waterways heeft ook aangekondigd dat het van plan is om uit te breiden naar andere markten, waaronder Azië en Afrika. Met deze uitbreidingen zal het bedrijf in staat zijn om meer reizigers te bereiken en hen een onvergetelijke ervaring te bieden tegen een betaalbare prijs.

De schepen van Emerald Waterways met een korte omschrijving van elk schip:

  1. Emerald Sky - Dit is het eerste schip van Emerald Waterways, dat in 2014 werd gebouwd. Het biedt plaats aan 182 passagiers in 92 hutten en 20 suites. Het schip heeft een verwarmd binnenzwembad, een wellnesscentrum en een bioscoop. Het heeft ook een restaurant, een bar en een panoramisch zonnedek.

  2. Emerald Star - Dit schip werd ook in 2014 gebouwd en biedt plaats aan 182 passagiers in 92 hutten en 20 suites. Het schip heeft vergelijkbare voorzieningen als de Emerald Sky, waaronder een verwarmd binnenzwembad, wellnesscentrum, restaurant, bar en panoramisch zonnedek.

  3. Emerald Dawn - Dit schip werd in 2015 gebouwd en biedt plaats aan 182 passagiers in 92 hutten en 20 suites. Het heeft een verwarmd binnenzwembad, wellnesscentrum, restaurant, bar en panoramisch zonnedek.

  4. Emerald Sun - Dit schip werd ook in 2015 gebouwd en biedt plaats aan 182 passagiers in 92 hutten en 20 suites. Het heeft vergelijkbare voorzieningen als de andere schepen, waaronder een verwarmd binnenzwembad, wellnesscentrum, restaurant, bar en panoramisch zonnedek.

  5. Emerald Liberté - Dit schip werd in 2017 gebouwd en biedt plaats aan 138 passagiers in 70 hutten en 8 suites. Het heeft een verwarmd binnenzwembad, wellnesscentrum, restaurant, bar en panoramisch zonnedek.

  6. Emerald Radiance - Dit schip werd in 2017 gebouwd en biedt plaats aan 112 passagiers in 56 hutten en 4 suites. Het heeft een verwarmd binnenzwembad, wellnesscentrum, restaurant, bar en panoramisch zonnedek.

Alle schepen van Emerald Waterways zijn van hoge kwaliteit en bieden luxe voorzieningen aan boord, zoals verwarmde binnenzwembaden, wellnesscentra, restaurants, bars en panoramische zonnedekken. De schepen bieden ook comfortabele accommodaties, variërend van hutten tot suites, en zijn ontworpen om reizigers een ontspannen en aangename riviercruise-ervaring te bieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...