Dit zijn 4 luxe vakantie villa s in Mykonos die ideaal zijn voor koppels

Een retraite op een eiland staat synoniem voor een romantische ontsnapping en als het op eilanden aankomt, is het moeilijk om Mykonos te verslaan. Van de zandstranden tot de gastronomische restaurants en het bruisende nachtleven, dit is een fantastische bestemming voor een romantisch toevluchtsoord voor koppels.

Villa Skyfall

Deze indrukwekkende luxe villa is gebouwd in 2019 en is een uniek onderaards architectonisch meesterwerk. Hoewel het huis op een rustige en privélocatie ligt, is het slechts 4 minuten rijden naar Mykonos-stad en het prachtige strand van Agios Stefanos. Dit moderne landgoed beschikt over 6 slaapkamers met eigen badkamer, een groot overloopzwembad, een eigen fitnessruimte, een wijnkelder, een openluchtbioscoop, uitgestrekte terrassen en een panoramisch uitzicht op zee. De interieurs zijn onberispelijk ontworpen en zijn een prachtige mix van strakke, moderne lijnen gecombineerd met natuurlijke materialen en stoffen. Er zijn ramen van vloer tot plafond door het hele gebouw, waardoor elke kamer een prachtig uitzicht op zee en veel natuurlijk licht heeft. Het pand bestaat uit het hoofdgebouw met de keuken, de woon- en eetkamer, 4 slaapkamers met eigen badkamer (waarvan twee grote slaapkamers), een wijnkamer, een eigen fitnessruimte en een tv-lounge. Het gastenverblijf is opgezet als een appartement dat kan worden opgedeeld in twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Of je nu wilt genieten van het uitzicht aan het zwembad met een koel drankje in de hand, wilt genieten van een filmavond in de buitenlucht na een lange dag op het strand of naar Mykonos-stad wilt gaan voor het bruisende nachtleven, deze villa is het ultieme toevluchtsoord in Mykonos.

Villa Faros

Deze mooie luxe vakantievilla met drie verdiepingen is gelegen in de buurt van Tourlos in Paradisia. De villa is gebouwd in 2018 en biedt gasten de meest moderne voorzieningen met behoud van de charme van de traditionele Mykonos-villa. Met 3 slaapkamers met eigen badkamer, een barbecue, een overloopzwembad met een ingebouwde jacuzzi en een prachtig uitzicht op de zee, de oude haven van Mykonos-stad en de zonsondergang, is de villa de ideale luxe vakantieverhuur. Genesteld in het rotsachtige terrein, lijken stenen muren uit de aarde te komen, wat een dramatisch contrast vormt met de traditionele witgekalkte muren van de villa. Er zijn twee niveaus naar het hoofdgebouw. De begane grond bestaat uit een volledig uitgeruste keuken en een woon- en eetkamer. Er is een slaapkamer met eigen badkamer op de eerste, tweede en derde verdieping van het huis. Elke kamer heeft toegang tot een balkon en uitzicht op zee. Buiten kijkt het overloopzwembad uit over de zee en heeft comfortabele ligbedden om te zonnebaden en te ontspannen. Een schaduwrijke eethoek in de buitenlucht maakt optimaal gebruik van het uitzicht. Of u nu wilt ontspannen op een zonnebank bij het zwembad, van een maaltijd in de buitenlucht wilt genieten terwijl u naar de zonsondergang kijkt, of de stad Mykonos wilt verkennen, deze luxe villa is een fantastisch vakantieverblijf.

Annas Retreat

Deze luxe vakantievilla met vier verdiepingen ligt op loopafstand van de prachtige stranden van Kalo Livadi Mykonos en dicht bij de stranden van Agia Anna en Kalafatis. Het biedt 11 slaapkamers met eigen badkamer, 2 pensions, een overloopzwembad, een fitnessruimte, een speelkamer, een jacuzzi, een spa, een open haard, een barbecue en een volledig uitgeruste buitenkeuken met schaduwrijke pergola'smet zit- en loungeruimtes en een prachtig uitzicht op zee. Zoals de meeste traditionele Griekse huizen, is de villa zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant witgekalkt. De kamers aan de binnenkant baden in de schitterende Griekse zon, geaccentueerd door witte muren en elegante maar comfortabele, eigentijdse meubels. Het entree niveau bestaat uit vier slaapkamers met eigen badkamer, verdeeld over twee pensions met elk een volledig ingerichte keuken en een fitnessruimte. De eerste verdieping heeft vier slaapkamers met een eigen badkamer, allemaal met uitzicht op zee en een eigen balkon. Er is een derde pension met een slaapkamer met een eigen badkamer en een kitchenette. Zes slaapkamers met eigen badkamer bevinden zich op het lagere niveau, evenals een kitchenette. Ten slotte bevinden zich in de kelder een speelkamer met projector, een massageruimte, een stoombad, een jacuzzi en twee slaapkamers met eigen badkamer. Buiten is er een barbecue in de buurt van een grote schaduwrijke lounge en eetkamer die plaats biedt aan veertig gasten. Het royale overloopzwembad en meerdere schaduwrijke pergola'smaken het terras een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Of u nu baantjes wilt trekken in het zwembad, weg wilt kruipen met een boek op het terras, of buiten wilt eten terwijl u het uitzicht bewondert, deze luxe villa is een fantastisch vakantieverblijf.

Villa Rafina

Deze prachtige luxe vakantievilla met uitzicht op de stad Mykonos is ontworpen op twee terrassen met 2 gebouwen op het niveau van het zwembad en 3 pensions op het lagere niveau. Met 7 slaapkamers met eigen badkamer, een fitnessruimte, een overloopzwembad, een barbecue, een sauna, een kapel en de nabijheid van de stad Mykonos, vinden gasten volop mogelijkheden om te ontspannen en te feesten. De traditionele witgekalkte buitenkant wordt versterkt door stenen muren. Houten balken en decoratieve bogen, zowel binnen als buiten, versterken de charme van de villa. Binnen is de villa eenvoudig maar elegant ingericht en overspoeld met licht, versterkt door de schitterende witte muren en grote ramen. Gebouw 1 heeft een grote woon- en eetkamer op zwembadniveau en een volledig uitgeruste keuken. Een master slaapkamer met eigen badkamer bevindt zich op de bovenste verdieping. Gebouw 2 bevat ook een woon- en eetkamer, evenals een volledig uitgeruste keuken en een slaapkamer met vrijstaand bad, allemaal op zwembadniveau. De bovenste verdieping bestaat uit een studio met zolder, een eigen badkamer en een eigen ingang. Elk van de drie pensions heeft een slaapkamer met een eigen badkamer, toegang tot een terras en uitzicht op zee. Het grote ovale zwembad op het terras wordt geflankeerd door ligbedden. Er zijn tal van schaduwrijke lounges en een eethoek, perfect om buiten te eten. Of u nu baantjes wilt trekken in het zwembad, buiten wilt eten terwijl u het uitzicht bewondert, of het charmante stadje Mykonos wilt verkennen, deze luxe villa is een fantastische vakantiebestemming.

 

Over Mykonos

Mykonos is een Grieks eiland dat deel uitmaakt van de Cycladen, een eilandengroep in de Egeïsche Zee. Het eiland is ongeveer 86 vierkante kilometer groot en heeft een inwonersaantal van ongeveer 10.000 mensen, hoewel dit aantal in de zomer kan verdubbelen vanwege het toerisme.

Mykonos staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, waarvan sommige door reizigers als de mooiste ter wereld worden beschouwd. De stranden variëren van drukke, feestelijke locaties zoals Paradise Beach en Super Paradise Beach tot rustigere en meer afgelegen plekken zoals Agios Sostis en Kapari Beach.

Naast het nachtleven en de stranden heeft Mykonos ook veel te bieden op het gebied van architectuur en geschiedenis. Het eiland heeft een unieke Cycladische architectuur met witgekalkte huizen, smalle straatjes en kleurrijke bloemen en planten. Enkele van de meest iconische bezienswaardigheden zijn de windmolens van Mykonos, een symbool van het eiland, en de oude stad van Delos, een nabijgelegen eiland dat een belangrijke rol speelde in de oude Griekse mythologie en nu een UNESCO-werelderfgoedlocatie is.

Er zijn veel chique boetieks op Mykonos, high-end restaurants en exclusieve nachtclubs te vinden, waardoor het een populaire bestemming is geworden voor beroemdheden en de jetset.

Hoewel Mykonos voornamelijk bekend staat om zijn nachtleven, zijn er ook veel andere activiteiten te doen. Het eiland heeft verschillende musea, waaronder het Archeologisch Museum van Mykonos en het Folklore Museum van Mykonos, die de cultuur en geschiedenis van het eiland belichten. Er zijn ook verschillende kerkjes en kloosters te bezoeken, zoals het Panagia Paraportiani-kerkje, een iconische kerk die uit vijf kleine kapellen bestaat.

Mykonos heeft ook een bloeiende kunst- en cultuurscene, met veel galerieën en evenementen het hele jaar door. Het eiland is de thuisbasis van verschillende kunstenaars en creatieve gemeenschappen, waardoor het een bruisende plek is voor kunstenaars en creatievelingen.

Als het gaat om accommodatie, zijn er veel opties beschikbaar, van chique boetiekhotels tot villa's met uitzicht op de zee en luxe resorts. Mykonos is ook een populaire bestemming voor huwelijksreizen en romantische vakanties, vanwege de prachtige uitzichten en romantische sfeer.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Essentiële tips voor eerste keer Cruisen In de kijker

Cruises zijn een populaire vorm van vakantie die luxe, avontuur en ontspanning combineren. Voor mensen die voor de eerste keer een cruise overwegen...