Zo ziet de luxe lounge er uit van het ruimteschip Neptune

Zo ziet de luxe lounge er uit van het ruimteschip Neptune

Je dromen voor een buitenaardse ervaring komen dichter bij de realiteit nu Space Perspective het ontwerp van de cabine onthulde voor het aanstaande ruimteschip Neptune. Het bedrijf introduceerde Neptune in 2020 als een futuristische ballon op grote hoogte, ontworpen om toeristen naar de rand van de ruimte te brengen voor €125.000. Met zo'n astronomische investering zou je alles willen weten over hun drager naar de stratosfeer. Ruimteschip Neptune wordt een opvallende reiscapsule in loungestijl die plaats biedt aan maximaal acht passagiers. In tegenstelling tot andere interstellaire tegenhangers, omvat dit stijlvolle ruimtevaartuig verstelbare en herconfigureerbare stoelen, planten, duurzame materialen en, het beste van alles, een kleine cocktailbar om te proosten op het toevallige evenement.

“Onze missie is om Space Explorers te inspireren om nauwer contact te maken met onze planeet en met elkaar. De omgeving waarin ze met ons reizen staat hierbij centraal”, zegt Jane Poynter, mede-oprichter, co-CEO en chief experience officer van Space Perspective. 'S Werelds eerste ruimtelounge zal acht passagiers vervoeren op vluchten van zes uur met een snelheid van 12 mijl per uur. Het neemt je niet meteen mee de ruimte in, maar zweeft hoog genoeg om de kromming van de aarde en de duisternis van de ruimte te zien die op ongeveer 100.000 voet wordt bereikt.

"De grootste uitdaging bij het ontwerpen van het interieur was het creëren van een multifunctionele ruimte die gebruikers de flexibiliteit geeft om niet alleen te zitten en te genieten van het uitzicht, maar ook om te vieren en te delen met anderen", mede-oprichter, co-CEO en CTO van Space Perspective Taber MacCallum, vertelde Dezeen. Hij voegde eraan toe: "We hebben hard gewerkt binnen de footprint om de ruimte zo groot en genereus mogelijk te maken, en dit wordt geaccentueerd door het gewelfde plafond dat de ruimte luchtig en luxueus doet aanvoelen." De lanceringen zijn gepland voor eind 2024. Volgens het uiterlijk van ruimteschip Neptune zou dit de beste manier kunnen zijn om die €125.000 te gebruiken.

Bezoek Website