Het mooie Legacy Lakefront Estate kost $6,75 miljoen

Aan de zuidoostkant van het Texomameer, grenzend aan een diepwaterbaai, ligt het adembenemende Legacy Lakefront Estate. Dit uitgestrekte landgoed omvat 11.500 vierkante meter aan luxueuze woonruimte, inclusief zes slaapkamers met een betoverend uitzicht op het meer. Met 9,5 badkamers, hoogwaardige binnen- en buitenkeukens en tal van uitzonderlijke voorzieningen, is dit landgoed perfect voor zelfs de meest veeleisende kopers.

De grote kamer is voorzien van een imposante 30 voet hoge stenen en bakstenen open haard, met een 18 voet brede haard van bosgroen marmer en een handgesneden open haardmantel van acht voet breed. Buiten vindt u een helikopterplatform, privépier en een schilderachtig boothuis. De kamerhoge Pella-ramen bieden een spectaculair uitzicht op het meer, zwembaden en terras, waardoor vrienden en familie zeker vaker op bezoek zullen komen.

Dit prachtige landgoed beschikt over twee volledig uitgeruste keukens. De binnenkeuken is voorzien van een Viking-fornuis, ingebouwde koelkast, dubbele oven en diverse granieten werkbladen. De buitenkeuken is minstens zo indrukwekkend, met een verwarmings- en ventilatiesysteem, elektrische fantoomschermen, heteluchtoven, koelkast, ijsmachine, 50-inch gasgrill, dubbele brander en een dubbele friteuse/kooksysteem.

Dit verbluffende huis is te koop voor slechts' €6.750.000 en biedt tal van extra faciliteiten, zoals een enorme speelkamer met professionele drankkoeler en temperatuurgecontroleerde wijnkast, een leeshoek, bibliotheek, basketbal- en volleybalvelden en een verwarmd overloopzwembad met twee verdiepingen.

Het zwembad beschikt over een ondiepe ligweide, duikplank, grot, waterglijbaan, onderwateraccentverlichting, blauwe pleisterwerk met circulatiepompen en automatische reinigingssystemen. Daarnaast is er een hot tub met plaats voor 10 personen. Kortom, dit landgoed biedt alle luxe en comfort die men zich kan wensen.

Het Legacy Lakefront Estate biedt niet alleen luxe en comfort, maar ook een unieke levensstijl. Het landgoed is omgeven door weelderige, natuurlijke landschappen en biedt een ongeëvenaarde rust en privacy. Hier kunt u genieten van het buitenleven en allerlei watersporten beoefenen, zoals zeilen, vissen en zwemmen.

Binnen het landgoed zijn er ook diverse ontspanningsruimtes, zoals een thuisbioscoop met comfortabele stoelen en een geavanceerd geluidssysteem, en een fitnessruimte voorzien van hoogwaardige apparatuur. Het uitgestrekte terras biedt de perfecte setting voor familiefeesten, barbecues of gewoon om te genieten van een prachtige zonsondergang over het meer.

Het landgoed is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat terug te zien is in de prachtige architectuur en de hoogwaardige afwerking. Daarnaast is er een geavanceerd beveiligingssysteem aanwezig om uw privacy en veiligheid te waarborgen.

De locatie van het Legacy Lakefront Estate is ideaal, met gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden en voorzieningen. Er zijn tal van winkels, restaurants, golfbanen en culturele attracties in de omgeving. Daarnaast zijn er uitstekende scholen en medische faciliteiten in de buurt, wat het een ideale plek maakt voor gezinnen en mensen van alle leeftijden.

Meer over het Texoma-meer

Het Texoma-meer is een van de grootste en meest bezochte meren in het zuiden van de Verenigde Staten. Gelegen op de grens van Texas en Oklahoma, beslaat het meer een oppervlakte van ongeveer 89.000 acres (360 km²) en heeft het een kustlijn van meer dan 1.000 kilometer. Het meer is ontstaan door de bouw van de Denison Dam in 1944, die de Red River en Washita River samenvoegt.

Texoma-meer is een populaire bestemming voor watersport- en natuurliefhebbers en biedt een breed scala aan recreatiemogelijkheden. Het meer staat bekend om zijn uitstekende vismogelijkheden, met name voor de gestreepte baars (striped bass). Andere veelvoorkomende vissoorten in het meer zijn onder andere meerval, baars, en crappie. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor zeilen, waterskiën, windsurfen, en andere watersporten.

De oevers van het meer zijn bezaaid met parken, jachthavens, campings en vakantieverblijven, die voorzieningen bieden voor bezoekers die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied. Lake Texoma State Park en Eisenhower State Park zijn twee populaire parken aan het meer, met faciliteiten voor kamperen, picknicken, wandelen en andere buitenactiviteiten.

De omgeving van het Texoma-meer is ook rijk aan geschiedenis en cultuur. In de nabijgelegen stad Denison kunt u het geboortehuis van voormalig president Dwight D. Eisenhower bezoeken. Andere historische bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder meer Fort Washita, een historische site uit de tijd van de burgeroorlog, en de Red River Railroad Museum.

Het Texoma-meer is niet alleen een prachtige bestemming voor recreatie en ontspanning, maar biedt ook een divers ecosysteem met een rijke flora en fauna. Het meer is de thuisbasis van talrijke vogelsoorten, waaronder zeearenden, en biedt een habitat voor diverse zoogdieren, reptielen en amfibieën.

Het Texoma-meer is een indrukwekkend en divers gebied dat een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden biedt voor zowel bewoners als bezoekers. Met zijn prachtige landschappen, uitstekende recreatiemogelijkheden en rijke geschiedenis is het een ideale bestemming voor iedereen die wil genieten van het buitenleven en de natuurlijke schoonheid van het zuiden van de Verenigde Staten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...