Ski Dream Home - ultieme luxe in Deer Valley - Utah

Michael Upwall, een gerenommeerde ontwerper, heeft een adembenemende residentie van 1.300 vierkante meter (14.000 m²) ontworpen voor ervaren skiërs die op zoek zijn naar een luxueus vakantiehuis in de bergen. Gelegen in Deer Valley, Utah, biedt het Ski Dream Home 10 badkamers, 6 slaapkamers en een privé skibrug die toegang biedt tot de Mountaineer-piste van het Deer Valley Resort.

De woning is uitgerust met skilockers met skischoenwarmers en beschikt over een lounge- en ontspanningsruimte met pooltafel, een stijlvol ingerichte bar en een op maat gemaakte DJ-booth. Daarnaast is er een après-ski kamer met bar en royale loungeplek om te ontspannen na een dag op de pistes. De wijnliefhebber kan genieten van een wijnkelder met ruimte voor 1.000 flessen, voorzien van een wijnkoeler. Voor extra entertainment is er een FullSwing Golf Simulator en een grote bioscoopzaal.

Buiten vindt u een verwarmd zwembad met grot, een aparte royale hot tub, een balkon met twee grote vuurkorven en een open buitenterras. Luxueus wonen betekent ook ontspanning, en daarom beschikt het Ski Dream Home over een aparte massageruimte, een spa met sauna en stoombad, en een fitnesscentrum om het lichaam te trainen na een inspannende dag.

Deze prachtige residentie in Deer Crest biedt een panoramisch uitzicht op de kliffen en het Jordanelle Reservoir. Dit unieke skivakantiehuis kan van u zijn voor een prijs van €21,9 miljoen, waarbij u geniet van de perfecte combinatie van luxe, ontspanning en wintersportmogelijkheden.

De locatie van het Ski Dream Home in Deer Valley, Utah biedt toegang tot een van de beste skigebieden in de Verenigde Staten. Deer Valley Resort staat bekend om zijn perfect geprepareerde pistes en hoogwaardige voorzieningen. Het resort biedt meer dan 100 pistes, variërend van beginnershellingen tot uitdagende zwarte pistes en off-piste terrein voor ervaren skiërs.

Naast skiën biedt Deer Valley Resort een scala aan winterse activiteiten, waaronder sneeuwschoenwandelen, langlaufen en rodelen. In de zomer biedt het resort wandel- en mountainbikeroutes, concerten, festivals en nog veel meer.

De regio rond Deer Valley biedt ook tal van recreatiemogelijkheden en bezienswaardigheden. Park City, op slechts een paar kilometer afstand, biedt een levendig stadscentrum met winkels, restaurants, galeries en culturele evenementen. Andere populaire attracties in de omgeving zijn onder meer het Utah Olympic Park, het Park City Museum en de historische Main Street.

Bovendien staat de regio bekend om zijn adembenemende landschappen, met uitgestrekte bossen, bergen en meren die uitnodigen tot outdoor-activiteiten. Het Ski Dream Home biedt een perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat de regio te bieden heeft.

Het Ski Dream Home is een prachtig ontworpen en uitgeruste residentie op een toplocatie in Deer Valley, Utah. Met zijn luxueuze voorzieningen, adembenemende uitzichten en toegang tot het uitstekende skigebied van Deer Valley Resort, is het de perfecte plek voor een wintersportvakantie en een unieke kans om te genieten van de ongerepte natuur van Utah.

Over Michael Upwall

Michael Upwall is een gerenommeerde architect en ontwerper uit Salt Lake City, Utah. Hij staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die de grenzen van architectuur verleggen en tegelijkertijd functioneel zijn. Upwall heeft vele prestigieuze onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder de Best of State Award in Architectuur en de Mountain Living magazine Home of the Year Award.

Upwall richt zich voornamelijk op het ontwerpen van luxueuze residenties in berggebieden en heeft projecten voltooid in Utah, Colorado en Montana. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, een naadloze integratie met de omgeving en aandacht voor detail. Upwall werkt nauw samen met klanten om hun visie te vertalen naar een unieke en persoonlijke woonomgeving.

Naast zijn werk als architect is Upwall ook actief betrokken bij de gemeenschap. Hij is mede-oprichter van de non-profitorganisatie Architecture for Health, die zich richt op het creëren van gezonde en duurzame leefomgevingen voor mensen in nood. Upwall zet zich ook in voor de ontwikkeling van duurzame architectuur en is betrokken bij verschillende initiatieven op dit gebied.

Met zijn innovatieve ontwerpen en betrokkenheid bij de gemeenschap is Michael Upwall een van de meest toonaangevende architecten van bergresorts en -woningen in de Verenigde Staten. Zijn ontwerpen zijn synoniem geworden met luxe, stijl en functionaliteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...