Exclusief penthouse met adembenemend uitzicht in Portomaso Malta

In het hart van de Middellandse Zee ligt een klein eiland dat bekend staat om zijn rijkdom aan geschiedenis, cultuur en een mediterraan klimaat dat zorgt voor zonnige dagen gedurende het grootste deel van het jaar. Malta is de thuisbasis van een juweel in vastgoedluxury: een exclusief penthouse met een adembenemend uitzicht in Portomaso, St. Julian s.

Dit unieke penthouse is een toonbeeld van klasse en extravagantie, gelegen in het meest prestigieuze wooncomplex van Malta. Verspreid over een royale 1.000 vierkante meter is dit residentiële meesterwerk een samensmelting van vier appartementen en penthouses, elk met een eigen uniek karakter, samengevoegd tot een singulariteit van luxe.

Bij binnenkomst worden bezoekers gegrepen door de heerlijke openheid van het interieurontwerp. Diepe witte tinten domineren de ruimte, verrijkt met tactiele materialen en eigentijdse meubels die de essentie van modern wonen uitstralen. Elke hoek van deze woonruimte ademt elegantie uit, van de prachtige decoratie tot het overvloedige gebruik van glas dat niet alleen een gevoel van ruimte creëert, maar ook zorgt voor natuurlijk zonlicht.

De woonkamer, met zijn royale afmetingen, wordt gekarakteriseerd door immense glazen schuifdeuren die naar buiten leiden naar de privéterrassen. Deze externe gebieden bieden spectaculair uitzicht op de St. Julian'sBay, de jachthaven en de uitgestrekte Middellandse Zee. Het is de perfecte plek om vrienden en familie te ontvangen, of gewoon om rustig te genieten van de zonsondergang met een glas fijne Maltese wijn.

De keuken is een droom van elke chef-kok, uitgerust met ultramoderne roestvrijstalen apparaten die perfect zijn ingebouwd in het gepolijste design. De details in deze ruimte zijn zorgvuldig overwogen – van de espressomachine tot de hoge wijnkoeler; alles is ontworpen om het leven gemakkelijker en stijlvoller te maken.

Vier indrukwekkende slaapkamers, elk met hun eigen riante kleedkamers, bieden privacy en rust na een lange dag. De badkamers zijn een synthese van comfort en moderne esthetiek, met hoogwaardige afwerkingen en materialen.

Het penthouse wordt nog verder geaccentueerd door unieke ruimtes zoals een thuisbioscoop en media center, gedecoreerd met een oogverblindende mix van roze en goud, wat zorgt voor een onvergetelijke entertainmentervaring.

Naast de prachtige interieurs biedt het penthouse een scala aan voorzieningen die elke verwachting overtreffen. Een eigen fitnessruimte, sauna en stoombaden, een enorm speelkamer compleet met videogames en pooltafel, en een bibliotheek met een majestueuze trap naar de tussenverdieping waar boekenplanken reiken van vloer tot plafond.

Dit penthouse is meer dan een huis; het is een ervaring die wordt aangeboden voor de indrukwekkende prijs van €10,8 miljoen. Met een thuisautomatiseringssysteem, privélift, hoogwaardig beveiligingssysteem en toegang tot de Portomaso-carport combineert dit pand gemak met veiligheid.

De ligging in Portomaso maakt het mogelijk om te genieten van alle faciliteiten die dit exclusieve gebied te bieden heeft: high-end winkels, gastronomische restaurants, levendige bars en zelfs een casino zijn allen op loopafstand.

Wie op zoek is naar de ultieme levensstijl in een van de meest begeerde gebieden van Malta, zal in dit exclusieve penthouse alles vinden waarvan men alleen kan dromen. Het is niet alleen een huis, het is een statement van luxe en een toevluchtsoord van rust in het levendige hart van Malta. Een zeldzaam juweel in de kroon van mediterrane schoonheid, dit penthouse biedt een nieuw niveau van grandeur en is een ongeëvenaarde kans om te wonen in een wereld van verfijnde elegantie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...