Exclusief penthouse met adembenemend uitzicht in Portomaso Malta

Dit unieke penthouse bevindt zich in het prachtige Portomaso gebied van St. Julian's, een van de meest exclusieve woonwijken van Malta. Het penthouse biedt een oppervlakte van 1.000 vierkante meter, inclusief uitzicht over St. Julian's Bay, de prachtige jachthaven en uitgestrekte terrassen aan zee. Het pand is eigenlijk een combinatie van vier appartementen en penthouses, versierd met veel smaak en gebouwd volgens een strikt plan.

Het interieur van het penthouse is adembenemend mooi, met diepe witte tinten, overvloedig glas en prachtige decoratie. Het heeft vier indrukwekkende slaapkamers met royale kleedkamers en een royale woonkamer met enorme glazen schuifdeuren die leiden naar de privéterrassen. De keuken is voorzien van ultramoderne roestvrijstalen apparaten, zoals een espressomachine en een hoge wijnkoeler. Er zijn ook enkele kleurencombinaties die elk oog verleiden, zoals de kamer met het media- en bioscoopcentrum, ingericht met een prachtig assortiment roze en goud.

Het penthouse heeft niet alleen mooie interieurs, maar biedt ook uitstekende voorzieningen. Het heeft een fitnessruimte, sauna en stoombaden in zijn kantoorruimtes met terrassen, een enorme speelkamer met videogames en pooltafel, evenals een bibliotheek met een prachtige trap die naar de mezzanine leidt, met indrukwekkende boekenplanken van vloer tot plafond en donkere antieke leren banken.

Dit penthouse is een van de meest spectaculaire en ongelooflijke woningen op het eiland Malta en staat te koop voor €10,8 miljoen. Het biedt niet alleen een prachtige plek om te wonen, maar ook een complete entertainmentoplossing. Het is echt een uniek en exclusief penthouse met adembenemend uitzicht dat een nieuwe dimensie van luxe en stijl opent.

Het penthouse beschikt ook over een thuisautomatiseringssysteem waarmee u de verlichting, jaloezieën, audio- en videocomponenten en andere functies vanuit uw smartphone of tablet kunt regelen. Daarnaast heeft het pand een privélift, een beveiligingssysteem met toegangscontrole en CCTV-camera's en toegang tot de Portomaso-carport.

Het Portomaso-gebied biedt ook tal van faciliteiten, zoals een jachthaven, restaurants, bars, winkels en een casino. Het penthouse biedt dus niet alleen een luxe en comfortabel verblijf, maar ook toegang tot een bruisende omgeving vol entertainment.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...