W Tower Tel Aviv pronkt met een prachtig triplex penthouse

Een prachtig penthouse, bestaande uit de 44e, 45e en 46e verdieping van de imposante W Tower in Tel Aviv, is op dit moment op zoek naar een nieuwe eigenaar. Gevonden op de exclusieve Park Tzameret-enclave van de stad, kan dit weelderige penthouse van jou zijn voor 30.000.000 Shekel of ongeveer €8,6 miljoen aan Amerikaanse dollars. Het biedt 4.000 vierkante meter pure ontzaglijkheid en biedt een subliem uitzicht op de stad en de Middellandse Zee, met hoge plafonds en een glazen catwalk met uitzicht op de grote kamer.

De luxe residentie beschikt over 3 slaapkamers en 3 en een halve baden, terwijl een ultramoderne keuken van de chef en hoogwaardige designdetails ervoor zorgen dat elke seconde die u thuis doorbrengt onvergetelijk zal zijn. De lijst met voorzieningen omvat een privélift die alle drie de verdiepingen bedient, evenals een privézwembad op het dak met een panoramisch uitzicht over de stad. Genoeg gehad? Ik betwijfel dat oprecht, en de onderstaande galerij zal u waarschijnlijk overtuigen om voorgoed naar Tel Aviv te verhuizen en te genieten van de exclusiviteit en luxe die bij zo'n woning horen. Het is een architectonisch meesterwerk van wereldklasse dat zelfs de meest veeleisende kopers zou kunnen plezieren.

Nu kan natuurlijk niet iedereen zich dit penthouse veroorloven, maar het is bekend dat exclusiviteit een hoge prijs heeft. Misschien hebben sommigen van jullie het geluk om uitgenodigd te worden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...