Geniet van de Balearische droom in de weelderige Santa Ponsa Villa

Stelt u zich eens voor dat u elke ochtend wakker wordt met het zachte geluid van de golven die tegen de kustlijn aankabbelen. Dat u uw dag begint met een ontbijt op een zonovergoten terras, met een panoramisch uitzicht op de sprankelende Middellandse Zee. Dit is niet slechts een fantasie; dit kan uw werkelijkheid zijn in de weelderige villa in Santa Ponsa op het betoverende eiland Mallorca, het pareltje van de Balearen.

Deze exclusieve villa is meer dan een woning – het is een belichaming van een levensstijl waar velen slechts van kunnen dromen. Met een vraagprijs van €6,9 miljoen – of ongeveer $8,5 miljoen op de Amerikaanse markt – biedt de villa luxe en exclusiviteit in overvloed. Beschouw dit als uw privé toevluchtsoord, met vijf riante slaapkamer suites, vier volledige badkamers en een royale 10.763 vierkante meter aan uniek ontworpen leefruimte.

Vanaf het moment dat u binnenloopt, wordt u omarmd door een gevoel van lichte en open ruimte, versterkt door hoogwaardige materialen zoals Braziliaans marmer en op maat gemaakte houtsoorten. Het geavanceerde beveiligings-, audio- en verlichtingssystemen verzekeren dat comfort hand in hand gaat met de nieuwste technologieën.

De begane grond van de villa is een ode aan verfijning, met een uitgestrekte woonkamer die het natuurlijke licht verwelkomt, naast een stijlvolle eetruimte en een ultramoderne keuken die elke hobby- of professionele kok zou bekoren. Ideaal voor gastvrijheid, vindt u hier ook een slaapkamer met en-suite badkamer en een gastentoilet, waardoor vrienden en familie in alle comfort ontvangen kunnen worden.

Op de eerste verdieping is er nog meer weelde te vinden met onder andere een grote woonkamer en twee uitgestrekte slaapkamer suites, beide met privé kleedruimtes. Hier kunt u ontwaken tot een uitzicht dat zo mooi is dat het bijna onwerkelijk lijkt, een uitzicht op de glinsterende zee die vanuit uw raam lijkt aan te roepen.

Buiten wachten nog meer geneugten: een zwembad dat smeekt om een verfrissende duik, een overdekt terras met een zomerkeuken en lounge voor avonden onder de sterren, en een ruime garage voor de autoliefhebber met meerdere voertuigen.

De villa bevindt zich op een locatie die op zichzelf al prestigieus is; Port Adriano ligt op een steenworp afstand, met haar luxe jachten, exclusieve winkels en haute cuisine restaurants. Ook sport- en ontspanningsfaciliteiten zoals een Country Club, prachtige stranden en eersteklas golfbanen liggen binnen handbereik.

Dit is geen gewone residentie, maar een zeldzame kans om echt te genieten van de Balearische droom – om te leven in harmonie met de schoonheid en sereniteit van Mallorca'smeest begeerde adres. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven of een plek om volop van dat leven te genieten, deze Santa Ponsa Villa biedt het beste van twee werelden.

Bent u klaar om een hoofdstuk te beginnen in een verhaal waar velen alleen maar van kunnen dromen? Hier, in uw eigen weelderige Santa Ponsa Villa, wacht de Balearische droom op u. Een wereld van luxe en gemak, waar de balans tussen pracht en praal enerzijds en rust en ontspanning anderzijds perfect in evenwicht is. Het is een plek die niet alleen staat voor het goede leven, maar ook voor het zoete leven - la dolce vita , maar dan op zijn Spaans.

De strakke lijnen van de architectuur gaan naadloos over in het landschap, waardoor binnen en buiten één worden. Elk moment van de dag brengt zijn eigen magie met zich mee, van de oranje gloed van de ochtendzon tot de pastelkleurige zonsondergangen die de lucht schilderen. En als de avond valt, zorgt de subtiele buitenverlichting voor een sprookjesachtige sfeer die u uitnodigt om nog lang na zonsondergang buiten te vertoeven.

Deze villa in Santa Ponsa nodigt uit tot het vieren van het leven in al zijn facetten. Of u nu liefhebber bent van een actieve levensstijl of juist de voorkeur geeft aan serene rust, hier vindt u wat u zoekt. En hoewel deze oase van rust exclusief en afgelegen aanvoelt, is het slechts een korte reis verwijderd van Palma de Mallorca, een bruisende stad die cultuur en geschiedenis combineert met moderne gemakken.

Kortom, de aanschaf van deze villa is niet zomaar een investering in onroerend goed; het is een investering in een manier van leven die weinigen ervaren. De vraag luidt niet of u zich dit kunt veroorloven, maar of u zich de kans kunt laten ontglippen om echt te leven zoals het bedoeld is, te midden van de schoonheid en luxe van Santa Ponsa op het majestueuze Mallorca. De Balearische droom wacht op niemand; het is aan u om hem te beleven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...