Geniet van de Balearische droom in de weelderige Santa Ponsa Villa

Als u er altijd al van hebt gedroomd om naar de Balearen te verhuizen, zou dit spectaculaire pand in Port Adriano, Mallorca, uw toekomstige huis kunnen zijn. Geprijsd op een coole €6,9 miljoen of ongeveer €8,5 miljoen aan Amerikaanse dollars, wordt deze prachtige Santa Ponsa Villa geleverd met 5 ruime slaapkamersuites, 4 volledige baden en 10.763 vierkante meter luxe woonruimtes, maar dat maakt deel uit van het verhaal. Deze moderne villa belooft absolute privacy, een luchtige open indeling, een prachtig uitzicht op de zee en niets anders dan de hoogste normen op het gebied van gebruikte materialen - dat zou het Braziliaanse marmer, op maat gemaakte houtsoorten of de hoogwaardige beveiligings-, geluids- en verlichtingssystemen kunnen verklaren.

De begane grond bestaat uit een ruime en lichte woonkamer, een mooie eethoek aangevuld met een prachtige keuken en een indrukwekkende trap die naar boven leidt. Er is hier ook een slaapkamer met een en-suite badkamer, plus een gastentoilet. De eerste verdieping van deze residentie beschikt over nog een grote woonkamer plus twee ruime slaapkamersuites met kleedkamer. Buiten zullen het zwembad en een overdekt terras met zomerkeuken en lounge het feest op gang brengen, terwijl de ruime garage ruimte biedt voor meerdere auto's. De jachthaven van Port Adriano op slechts een steenworp afstand, en de Country Club, het strand en diverse golfbanen liggen allemaal op loopafstand van de villa. Waar zou je als eerste heen gaan?

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...