Dit spectaculaire penthouse in de Federatietoren van Moskou kost 38 miljoen

Als je altijd al als een Russische oligarch hebt willen leven, is hier een unieke kans om een van de meest ongelooflijke eigendommen in Moskou te kopen. Met trots zittend op de 95e tot 97e verdieping van de ongelooflijke „Federation Tower” in Moskou, ligt dit unieke penthouse met 3 verdiepingen verscholen onder een gigantische glazen koepel, met een oppervlakte van 2.136 m² en een hoogte van maximaal 5 meter.

De totale woonoppervlakte van het penthouse is 2.180,9 m² of 23.465 m², met zeven slaapkamers, talrijke badkamers en een uniek uitzicht op Moskou waar u ook maar uw hoofd wilt draaien. Niveau 1 heeft 1.300 m², niveau 2 voegt 431 m² toe, terwijl het derde niveau van het penthouse 450 m² heeft. De hele indeling heeft een open ontwerp en het pand kan zelfs worden verdeeld in twee afzonderlijke appartementen.

Als je dit nog niet weet, was Federation Tower het hoogste gebouw van Europa tot de voltooiing van het prachtige Lakhta Center in Sint-Petersburg. Deze enorme toren in Moskou is in feite opgesplitst in twee delen, Vostok, de oostelijke toren (die vroeger de hoogste structuur van Europa was) en Zapad, een iets kleinere toren aan de westkant. Samen met de andere torens van het International Business Center in Moskou bezette Federation Tower de records voor het eerste, tweede, derde, vijfde en zesde grootste gebouw in Europa. Het verduistert alle andere torens in Europa, inclusief The Shard, dus je kunt je alleen maar voorstellen wat een voorrecht het zou zijn om in dit betoverende penthouse te wonen.

De exacte prijs? Een coole €38.010.789!

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...