Biscayne Beach Residences Penthouse met privézwembad en dakterras te koop voor €9,45 miljoen

Stel je een plek voor waar de hemel niet alleen wordt bewonderd, maar waar je elke dag daadwerkelijk tussen de wolken leeft. Waar luxe samensmelt met comfort op een manier die uniek is in de wereld. Dit is nu mogelijk met het uitzonderlijke Biscayne Beach Residences penthouse gelegen in Edgewater, Miami, dat te koop staat voor de majestueuze som van €9,45 miljoen.

Dit schitterende penthouse, dat trots uitkijkt over de schitterende oostelijke waterkant van Edgewater, is een toonbeeld van wereldklasse en een exclusieve woonervaring. Elke centimeter van dit verblijf pronkt met een onbeschrijflijke pracht en praal. Met een privé-ingang waan je je in een oasis van rust hoog boven de levendige straten van Miami.

De aanblik van panoramische vergezichten over de glinsterende oceaan en de pulserende skyline van Miami raakt nooit verveeld. Deze uitzichten zijn perfect zichtbaar vanuit het penthouse, dat gezegend is met een eigen zwembad en een riant dakterras van meer dan 2.100 vierkante meter. Hierdoor ontstaat een vrijheid en privacy die zelden vertoond wordt, een ware retrait van de stedelijke hectiek.

De binnenzijde van het penthouse is niets minder dan een architecturaal meesterwerk. Dankzij de open indeling lijken de verschillende ruimtes naadloos in elkaar over te gaan, waardoor een zee van ruimte ontstaat. Dit wordt nog eens benadrukt door de hoge plafonds van 14 voet. Of je nu gasten ontvangt of simpelweg ontspant, elke ruimte is zo ontworpen dat jouw ervaring onvergetelijk wordt. De hogesnelheidsliften brengen je direct van de lobby naar je privé foyer, waardoor het penthouse een aaneenschakeling is van stijl en gemak.

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapvertrekken, inclusief een riante master suite die rust en sereniteit uitstraalt. Na een dag in de dynamiek van Miami is dit de ideale plek om je terug te trekken. De tweede verdieping huisvest nóg een master slaapkamer, compleet met studeerkamer en een extra woonkamer die toegang verleent tot het adembenemende terras. Beide verdiepingen bieden samen een gigantische leefruimte van 7.900 vierkante meter, gevuld met natuurlijk licht en een sfeer die uitnodigt om te genieten.

Voor de culinaire liefhebber is er de keuken, een parel van Italiaans design. Met Snaidero maatwerk kasten, top-of-the-line Miele apparatuur, en stijlvolle steenwerkbladen vormt de keuken het hart van het penthouse. Het is niet alleen een plek om te koken, maar ook om te experimenteren en te entertainen.

Het Biscayne Beach Residences penthouse is met zijn exclusiviteit de crème de la crème van de 391 residenties in het complex. Het is meer dan een huis; het is een statement van geraffineerde smaak, klaar voor de nieuwe eigenaren om direct te starten met een leven vol luxe en zonder compromissen.

Met de prijskaartje van €9,45 miljoen is dit penthouse een investering in een manier van leven, gekarakteriseerd door overvloed en intimiteit. Het is een verworvenheid die je aan jezelf of een geliefde kan schenken, een geschenk dat voor altijd bij zal blijven.

Of het nu de zonsondergang is die het water van het privézwembad doet schitteren, of de avondwind die over het ruime dakterras waait, de nieuwe eigenaren van dit fenomenale Biscayne Beach Residences penthouse zullen elk moment koesteren. Als een waardevolle zeldzaamheid belooft deze woning een ervaring te bieden die elke euro waard is - en zelfs meer. Voor zij die dromen van een leven in de wolken, is dit de kans om die droom werkelijkheid te laten worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...