Biscayne Beach Residences Penthouse met privézwembad en dakterras te koop voor €9,45 miljoen

Dit exclusieve penthouse in de Biscayne Beach Residences is te koop voor €9,45 miljoen en biedt een unieke kans om te genieten van een onovertroffen uitzicht op de oceaan en de stad. Dit penthouse is het enige met een privézwembad, een dakterras van 2.100 vierkante meter en een zomerkeuken in heel East Edgewater.

Deze woning beschikt over een open indeling en plafonds van 14 voet, waardoor de woon- en eetruimtes naadloos in elkaar overlopen. De hogesnelheidsliften die rechtstreeks naar de privéfoyer op de eerste verdieping gaan, voegen nog meer comfort toe. De begane grond biedt drie slaapkamers, waaronder een ongelooflijke master, terwijl een tweede master, studeerkamer en een bovenste woonkamer met terras zich op de volgende verdieping bevinden.

Dit penthouse is voorzien van een Italiaans ontworpen open keuken met Snaidero-kasten, Miele-apparaten, stenen werkbladen, een wijnkast en een wijnkoeler. Met in totaal 7.900 vierkante meter interne leefruimte en een scala aan op maat gemaakte voorzieningen is deze woning ontworpen als een kant-en-klaar pand.

Van de 391 woningen in de Biscayne Beach Residences is dit penthouse absoluut het beste van het beste. Het is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar luxe, comfort en een adembenemend uitzicht. Met €9,45 miljoen is deze woning elke cent waard, en nog wat extra. Het is een cadeau dat niemand ooit zou kunnen vergeten.

Dit spectaculaire penthouse met twee verdiepingen in Biscayne Beach Residences is voor €9,45 miljoen te koop en is een kerstcadeau dat niemand ooit zal vergeten! Het biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan en de stad, evenals voldoende ruimte om te genieten van de warme bries en op maat gemaakte voorzieningen die deze residentie echt speciaal maken.

Dit is het enige penthouse met twee verdiepingen in heel East Edgewater dat beschikt over een privézwembad, een dakterras van 2.100 vierkante meter en een zomerkeuken. Het is dus een droom die uitkomt voor de meesten van ons. De unit heeft plafonds van 14 voet en een open indeling die de woon- en eetruimtes combineert, met hogesnelheidsliften die rechtstreeks naar de privéfoyer op de eerste verdieping gaan.

Dit penthouse heeft drie slaapkamers, waaronder een ongelooflijke master, op de begane grond, met een tweede master, studeerkamer en een bovenste woonkamer met een terras op het volgende niveau, die in totaal 7.900 vierkante meter interne leefruimte beslaan. Er is ook een Italiaans ontworpen open keuken met Snaidero-kasten, Miele-apparaten, stenen werkbladen en zowel een wijnkast als een wijnkoeler.

Van de 391 woningen in Biscayne Beach Residences is dit penthouse absoluut het beste van het beste. Het is ontworpen als een kant-en-klaar pand, zodat de gelukkige volgende eigenaren een feestje kunnen geven zodra ze hier aankomen. Met €9,45 miljoen denken we dat dit onroerend goed elke cent waard is en nog wat.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...