Biscayne Beach Residences Penthouse kan uw toekomstige thuis zijn

Voor een coole €9,45 miljoen kan een van jullie dit verbluffende penthouse met twee verdiepingen in Biscayne Beach Residences zijn (of haar) toekomstige huis noemen - dat is een kerstcadeau dat niemand ooit zou kunnen vergeten!
Het weelderige pand dat voor u ligt, belooft het vegen van de oceaan en de stad en voldoende ruimte om te genieten van die warme bries, aangevuld met een scala aan op maat gemaakte voorzieningen die deze residentie echt speciaal maken.
Het enige penthouse met twee verdiepingen met een privézwembad, een dakterras van 2.100 vierkante meter en zomerkeuken in heel East Edgewater, dit penthouse is misschien een droom die uitkomt voor de meesten van ons. De unit heeft plafonds van 14 voet en een open indeling die de woon- en eetruimtes combineert, om nog maar te zwijgen van hogesnelheidsliften die rechtstreeks naar de privéfoyer op de eerste verdieping gaan.
Drie slaapkamers, waaronder een ongelooflijke master, bevinden zich op de begane grond, met een tweede master, studeerkamer en een bovenste woonkamer met een terras op het volgende niveau, die in totaal 7.900 vierkante meter interne leefruimte beslaan. Er is ook een Italiaans ontworpen open keuken met Snaidero-kasten, Miele-apparaten, stenen werkbladen en zowel een wijnkast als een wijnkoeler.
Van de 391 woningen die deel uitmaken van de met glas beklede Biscayne Beach Residences, is dit penthouse absoluut het beste van het beste, ontworpen als een kant-en-klaar pand, zodat de gelukkige volgende eigenaren een feestje kunnen geven zodra ze hier aankomen. Met €9,45 miljoen denken we dat dit onroerend goed elke cent waard is; en nog wat.